Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos, ech, nebėra ko laukti, prisiduoda savo gėdą - 75,2. Praradau visas viltis numesti svorio, jau atsibodo eiti miegoti ir pabusti iš bado urzgiančiu pilvu. Pradedu galvoti, kad kuo mažiau kreipi dėmesį į maistą ir svorį, tuo geriau atrodai. Vakar vakare svečiai kirto pyragą, o aš kaip durnelė tik žiūrėjau, o gaila, galėjau praryti gabalėlį, ar taip ar tai nejuda nei gramas.

kažkaip įdomiai nuskambėjo ... o kam eiti miegoti alkanai? kada valgai vakarienę? jei lb norisi valgyt prieš miegą -galima išgert kokio kefyro stiklinę  :hmm: 

Atsakyti

Labas dar karta. Prisiprasiau i tema ir dingau.Pries tris savaites sveriau 96, siandien sveriu 93.9. Ugis mano 1m 60cm.Maitintis stengiuos sveikiau. Namie darau fitneso treniruotes.

Atsakyti
Sveikutės,
prisiduodu - 74,4 kg.
Galvojau bus blogiau mirksiukas.gif
Atsakyti

labas, mergaitės :4u:

aš dar vietoj sukuosi... taip ant ribos, bet jos neperlipu...

Labas dar karta. Prisiprasiau i tema ir dingau.Pries tris savaites sveriau 96, siandien sveriu 93.9. Ugis mano 1m 60cm.Maitintis stengiuos sveikiau. Namie darau fitneso treniruotes.

jei nori į lentelę - koks siekiamas svoris? :hmm:

Atsakyti
Gal kiek perlenkiau lazdą savo pesimizmu, šiaip aš vakarais niekada nevalgau, net neužmigčiau soti tikriausiai. Keliuosi 5.50, pusryčiai 6.30, visada 4 šaukštai dribsnių užpiltų jogurtu, 9 arba 9.30 užkandis, 11.30 pietūs, vištiena ar kažkas vegetariško su daug daržovių, be bulvių ir be padažų, 18 iki 19 val vakarienė, arba skyr jogurtas su šaukšteliu uogienės, arba salotos, graikiškos, su tunu,šviežių daržovių su citrina ir alyvuogių aliejumi, ar burokėlių karpačo, miegoti 23 val. Anksčiau su tokia mityba per šventes priaugtą svorį nusimesdavau per dvi tris, o dabar, deja, trečią mėnesį nesugebu. Štai ir atlikau išpažintį. Aišku, kartais būna nukrypimų, bet retai.
Atsakyti

labas, mergaitės :4u:

aš dar vietoj sukuosi... taip ant ribos, bet jos neperlipu...

jei nori į lentelę - koks siekiamas svoris? :hmm:

Pradzioj noreciau 80kg  :4u:

Atsakyti

104,9, riebus pliusas.

Pitery buvo ir čeburekinė, ir daug šokolado. Grįžus atėjo 60 a. l. korektūra - sėdžiu vėl prisiklijavus, kai valgymas - vienintelė legali proga atsitraukti nuo teksto. Be reikalo teisinuos, vis dėlto ir aš labai norėčiau dieną pailginti.

Atsakyti
Sveikos, 64. 8 (+0.2).

Nesijaučiu nusidėjusi, gal per mažai judėjau, sportavau, prasidėjo mm, o man per tas dienas svoris visai nekrenta, skysčiai laikosi. Viena paguoda, kad po mm laikotarpio pirmą savaitę paprastai numetu nemažai (arba skysčiai pajuda).
Atsakyti

[attachment=241328:Screen Shot 2017-03-17 at 1.12.28 PM.png]

I vieta: Panterajuodoji

II vieta: R's

laba diena :4u:

šiandien pagaliau pagaliau išaušo ta diena, kai baigiau draugystes su stomatologais :yahoo:

tam kartui ramu bus :B

Atsakyti

Labas, kaip laikotės, kaip savaitgalis? :)

mes vakar buvom baiseinuose, taip fainiai pailsėjom. ... :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas :) 

Savaitgalis laaabai trumpas :D  Šeštadienį dirbau iki pietų,po to svečių turėjom,tai visiškai nepailsėjau :unsure: 

Braske09,vat Tavo savaitgalis superinis,džiaugiuosi už Tave :) 

Kaip Tau su mityba sekasi?

Wicked,įtariu laaabai geras jausmas ,kai baigi "pasimatymus" su stomatologais :clap: 

Rasma,kaip Tau sekasi? :bigsmile: 

D'esprit,bėgioji,važinėji dviračiu? Pasakyk,kad taip :D  tada ir man būna toks spyris motyvuojantis kažką daryti :D​ 

Atsakyti

Braske09,vat Tavo savaitgalis superinis,džiaugiuosi už Tave :)

Kaip Tau su mityba sekasi?

Šiandien oficialiai biagiau su paleo... nuosprendį padariau vakar - kai eilinį kart valgiau kaišinius ir pradėjau net žiaugčiot ... :blink: man tai patapo kančia, organizmas pradėjo nebenorėt vagyt, vakar pusė dienos nieko nevalgiau, nes nuo mėsos, daržovių, kiaušinių tikrai darėsi bloga... Plius darosi silpna, mantyt man reikia tų angliavandenių (sveikų )...Žinoma, svoris krenta neblogai, bet nutariau geriau valgysiu viską su saiku :rolleyes:  nežinau, kaip gali žmonės taip valgydami gyvent...

šiandien pusryčiams išsiviriau avižinių kruopų ant vandens, tai suvalgiau kaip didžiausią desertą  :D 

Atsakyti