Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Braske09,nepasiduok ir eik tolyn! Juolab,kad matai teigiamus rezultatus :) o be valgymo yra ir kitų gyvenimo džiaugsmų,turėsi ir rasi tikrai kuo gyvenime džiaugtis :D 

Atsakyti
Sveikos, po itin intensyvaus sporto kapoju islandišką jogurtą vakarienei, na gerai, su trupučiu moliūgų tyrės. Pagalvojau apie savo mitybą, beveik visiškai nevalgau bulvių ir jų patiekalų, nevalgau miltinių patiekalų, tiesiog nemėgstu, bet atsisakyti po pietų gero šokoladinio saldainio prie kavos negaliu, neturiu tam jėgų. Ech, kaip bebūtų , leisiu sau tą mažą nuodėmę, gal ne kasdien, bet leisiu, nes priešingu atveju tas gyvenimas taps visai nebemielas smile.gif
Atsakyti

Labukas Merginos :) 

Kaip laikotės? Ar jaučiate pavasarines nuotaikas? :rolleyes: 

Sportuojat? :D 

Mulka70,vienas saldainis,manau tikrai nieko baisaus,va 1kg būtų jau baisu :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Oho...kaip "stipriai" kalbate :D 

Negi Visos jau numetėt svorį ar labai intencyviai metate? :D 

Pasportavau,papusryčiavau,geriu kavą ir ruošiuos į darbą :) 

Svarstyklės rodo 78.5kg  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas ,

64,8 kg.

man dar meilė sportui neatėjo, laukiu vis :D

Atsakyti

Labas rytas,

Wicked, pažymėk, kad pora savaičių neprisiduosiu. Nieko nespėju, pasisvert pamirštu  :oh:  norėčiau dar papildomų kelių valandų paroj..

Atsakyti

Labas rytas ,

64,8 kg.

man dar meilė sportui neatėjo, laukiu vis :D

Stipriau lauk tos meilės sportui ir tikrai ateis :) 

Labas rytas,

Wicked, pažymėk, kad pora savaičių neprisiduosiu. Nieko nespėju, pasisvert pamirštu  :oh:  norėčiau dar papildomų kelių valandų paroj..

Tai,kad Tau ir svertis nereik,nieko nelikę iš Tavęs :D  foto kaip niolikinė atrodai  :super: 

Atsakyti
Sveikos.Svoris - 81 kg
Atsakyti
sveikos geda bet priduodu pliusa po gimtadienio ir moters dienos 84,5 kg ax.gif
dar vyro ngimtadienis laukia sestadieni ir iki velyku bus ramu smile.gif
Atsakyti

Sveikos svoris mano siandien 83kg

Atsakyti
Sveikos, ech, nebėra ko laukti, prisiduoda savo gėdą - 75,2. Praradau visas viltis numesti svorio, jau atsibodo eiti miegoti ir pabusti iš bado urzgiančiu pilvu. Pradedu galvoti, kad kuo mažiau kreipi dėmesį į maistą ir svorį, tuo geriau atrodai. Vakar vakare svečiai kirto pyragą, o aš kaip durnelė tik žiūrėjau, o gaila, galėjau praryti gabalėlį, ar taip ar tai nejuda nei gramas.
Atsakyti

, o gaila, galėjau praryti gabalėlį, ar taip ar tai nejuda nei gramas.

Visų pirma daugiau optimizmo ir pozityvumo :)  Negali savo minčių "užkonservuoti" negatyvui. Viskas įmanoma ir pasiekiama,lengva nėra suprantu,bet savo tikslų pasiekti galima.

O kada paskutinį kartą valgai prieš eidama miegoti,kad alkana nubundi?

Atsakyti