Braske09,atiduok kam nors visus saldumynus Tau jų nereik
prisiduodu - 74,4 kg.
Išvažiuojam šiandien su merginom pas vyrą į Gdanską - parsirasiu kitą antradienį, įdomu kaip bus su svoriu
Braske, džiovintų vaisių galima (jei necukruoti), čija sėklas aš naudodavau, bet reikia ieškot info, ar tikrai galima.
Saldumynais dalintis ir aš galiu
laba diena, merginos
Jeee persiritau į kitą dešimtį
jėga
ar pastebėjot, kaip parduotuvėj kvepia bandelės? aš pastebėjau
ne, po to, kai sustreikavo sveikata... visai jos nebetraukia... keista dar po šiai dienai... čia kada nusipirkau vieną... suvalgiau... bet supratau, jog daugiau nenoriu
Išvažiuojam šiandien su merginom pas vyrą į Gdanską - parsirasiu kitą antradienį, įdomu kaip bus su svoriu
pasakysiu kaip - kaip bus su tavo valia, taip bus ir su svoriu ir niekaip kitaip, deja
La jeee persiritau į kitą dešimtį uch...gera išsivaduoti iš 8-neto zonos.
Turiu šiande 79kg
sveikinu, taip ir toliau
Braske09,atiduok kam nors visus saldumynus Tau jų nereik
Ir tau jų nereikia pavaišinsiu per pietus visus savo kolegas
Braske, džiovintų vaisių galima (jei necukruoti), čija sėklas aš naudodavau, bet reikia ieškot info, ar tikrai galima.
Saldumynais dalintis ir aš galiu
Ačiū, kol radau kažką be cukraus ....kol kas tik džiovinti abrikosai lašišos fasuotos irgi neįmanoma nusipirkt - visur cukrus...
beja, kas sugalvojo, kad kokosų pienas labai skanu įsipylus į kavą? ryte su MB vos neatpylėm padariau gi "skanios" naujoviškos kavos ...viskas keliavo į kriauklę...
buvau siek tiek isvykusi ir uzsimirsau... o kai svieciuose buni, tai tortukas tai dar kas, visokie cepelinai ziuriu nekaip suveike...
as su neblogu pliuse 84,6
susiimt dabar kaip reikalas reiks....
Labas, kaip gyvenat?
aš dar gyva, tik jaučiu kad prasideda "lomkės" ... kaip noriu saldymynų, bandelių, blynų....Dėl blynų - problemą išspredžiau kad galima pasigamint iš kokosų miltų. Saldumynų poreikus malšinu džiovintais vaisiais, bananu.
Kaip tyčia kolega pietums atnešė pavaišint bandelių ir ledų... O aš sėdžiu daržovėm apsikrovus ir virtais kiaušiniais. Sako :tai tu rimtai čia nevalgai saldumynų ?! " Tai jam teko įveikti abiejų porcijas. Blyn, kaip aš jam pavydėjau
[attachment=241187:Screen Shot 2017-03-10 at 2.46.29 PM.png]
I vieta: Panterajuodoji ir R's
II vieta: Leyla
III vieta: Mazule
Sveikos
Penktadienis! Šiandien po pietų pranešė darbe, kad dirbam valanda trumpiau, puoliau klausinėt, kokia proga, o paskui kalendoriaus tikrint visiškai pasimetusi laike
Braske, duosiu patarimą - nekeisk nuodėmingų dalykų kažkuo "legaliu". Ištverk tą laikotarpį, pačiai bus geriau. Šitos dietos esmė - švari mityba ir energija ne iš angliavandenių, o iš riebalų. Nieko neišloši vieną cukrų pakeitusi kitu ir vienus miltus kitais bent jau kokiam mėnesiui atsisakyk visokių džiovintų vaisių, blynų ir pan. Stebėk, kaip organizmas reaguoja. Pasiskaityk apie whole30
Labas!!!
Ar yra čia kas nors???
Mano savaitgalis truputį perdauk buvo nuodėmingas Taisau situaciją nuo šiande,pažiūrėsim ką trečiadienį svarstyklės per susitikimą pasakys
Braske09,kaip Tau sekasi be saldumynų?
Braske, duosiu patarimą - nekeisk nuodėmingų dalykų kažkuo "legaliu". Ištverk tą laikotarpį, pačiai bus geriau. Šitos dietos esmė - švari mityba ir energija ne iš angliavandenių, o iš riebalų. Nieko neišloši vieną cukrų pakeitusi kitu ir vienus miltus kitais bent jau kokiam mėnesiui atsisakyk visokių džiovintų vaisių, blynų ir pan. Stebėk, kaip organizmas reaguoja. Pasiskaityk apie whole30
o kas gi man belieka - tik ir kentėti būna kad į daržoves visai nebegaliu žiūrėt, bet kai pagalvoji...nebe daug liko dienų
Braske09,kaip Tau sekasi be saldumynų?
hm.... kaip čia pasakius - kenčiu ir tiek kai užsinoriu ko nors skanaus - pagalvoju kad tiek dienų nueis veltui ir baigiasi viskas. Plius jaučiuosi žymiai geriau Tas mane ir stumia į priekį. Vakar atradau kas koknrečiai išprovokavo migreną (iš maisto produktų) - ir tuo džiaugiuosi, kad po truputį stumiuosi į priekį Sesė klausia-o kas bus jei per 30 dienų neskaudės galvos, ji niurna, kad nevartoju grūdų jokių, sakau kad turbūt teks "perkratyt" sako visą smegeninę ir gyvent taip visą likusį gyvenimą tik kartais liūdna, kad maistas nebeteikia jokio džiaugsmo, o tik tiek kad reikia-ir valgai ...