Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Aš Fitbit jau kokius tris metus nenusiimu :) Dabar irgi Fitbit Charge 2 turiu, tai nusiimu tik eidama į vonią, o šiaip ištisai ant rankos :) Bet man treniruotės sporto klube su trenerio pagalba daugiau kcal atima nei ėjimas, pvz. šiandien 66 min sporto klube sudeginau 616 kcal, o šeštadienio 2 val 26 min ėjimo - 1060 kcal..o vid.pulsas l.panašus :unsure:
Atsakyti

Labukas  :) 

Ir vėl rytas ir vėl mini mankštelė :D 

Kaip nusiteikusios dienai? Kaip nuotaikos? :) 

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2017 03 07, 00:52)
Aš Fitbit jau kokius tris metus nenusiimu smile.gif Dabar irgi Fitbit Charge 2 turiu, tai nusiimu tik eidama į vonią, o šiaip ištisai ant rankos smile.gif

Bet man treniruotės sporto klube su trenerio pagalba daugiau kcal atima nei ėjimas, pvz. šiandien 66 min sporto klube sudeginau 616 kcal, o šeštadienio 2 val 26 min ėjimo - 1060 kcal..o vid.pulsas l.panašus unsure.gif

Na aš virš valandos paprastai nesportuoju, labiau 40min ir tikrai neintensyviai:) kažkiek cardio, kažkiek jėgos. Labiau dėl fakto vaikštau negu dėl sporto rezultato tikiuos. Buvo kilę minčiu kokį trenerį pasamdyt kad programa sudarytu, bet dabar jau ir pinigu nelabai yra, daug išlaidu
Atsakyti

labas, merginos :4u:

lengvai nukračiau gimtadieninį kilogramą - didžiuojuosi pati savimi :flirt2:

ir net namie stovintis šimtalapis nevilioja... anei likęs torto gabaliukas... reiks vyrui sumaitint :hihihi:

ir tas jausmas... kad nebesinori nieko saldaus, skanaus... pati nesuvokiu, kaip taip įmanoma :laugh: man, tokiai šokolado/tortų/pyragų/bulkučių mėgėjai... todėl kai kartais pramuša ant ko nors, per daug savęs ir neskalpuoju... pasimėgauju...

aš irgi turiu išmaniąją apyrankę... tiesa, parsisiunčiau iš AliExpress, už 16€ - turiu jau metai laiko, veikia puikiai... su telefono programėle palyginus, ir labai panašiai susiskaičiuoja viską... tai mane ir tenkina...

Atsakyti
Sveikos, žiūriu, Jūs visos tokios modernios, o aš nematuoju žingsnių, nieko neskaičiuoju, jei deginu kalorijas, tai sporto klube iš visų jėgų, saldumynų stengiuosi vengti, vakar, tiesa, buvo pora gabalėlių torto, bet atidirbau sporto salėje. Kalorijas geriausiai rodo darbinis sijonas smile.gif, jei neveržia, tai vadinasi, kad viskas gerai. Tiesa, dar svarstyklės. Šią savaitę bandysiu nevalgyti jokios mėsos, pietums - daržovių troškinys. Saldainio rytinio jau atsisakiau.
Atsakyti

žiūriu, Jūs visos tokios modernios, o aš nematuoju žingsnių, nieko neskaičiuoju
aš tik pažaidimui nusipirkau, nesu sportuojanti... tik kad įpratau prie kitų funkcijų - bo rodo, kas skambina, kas parašo sms... labai patogu, kai telefonas ne rankoj  :D
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 03 07, 11:54)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mulka70" data-cid="71488541" data-time="1488876167">  žiūriu, Jūs visos tokios modernios, o aš nematuoju žingsnių, nieko neskaičiuoju</blockquote> aš tik pažaidimui nusipirkau, nesu sportuojanti... tik kad įpratau prie kitų funkcijų - bo rodo, kas skambina, kas parašo sms... labai patogu, kai telefonas ne rankoj  biggrin.gif

Mane motyvuoja toks tikslus žinojimas, kiek sudeginau ir pan. Aišku prie tų papildomų funkcijų labai lengva priprast, net nesitikėjau, bet labai patogu tos vibracijos.
Atsakyti

Labas rytas :) 

Su kovo 8-taja :bis 

Jeee persiritau į kitą dešimtį :yahoo:  uch...gera išsivaduoti iš 8-neto zonos.

Turiu šiande 79kg :) 

Atsakyti
Sveikos, 64.6 kg (-0.9), mažiau nei tikėjaus:)
Atsakyti
Labas rytas, su tulpių diena. Prisiduodu - 75,2. Tikėjausi, kad bus gerokai mažiau. Deja, pms daro savo, visa kaip pripūstas balionas.
Dėl sporto - sportuoju visą gyvenimą, tiesiog tai ne mados ar svorio metimo reikalas, o gyvenimo būdas. Jei dėl kokių nors priežasčių tenka bent pora savaičių nesportuoti, tai pradeda reikalauti pats organizmas įprasto fizinio krūvio.
Atsakyti

Labas rytas, 65.9.

Atsakyti

Labas rytas,

ar pastebėjot, kaip parduotuvėj kvepia bandelės? aš pastebėjau :lol:

šiandien trečia  diena, savijauta lyg ir nieko, bet WC reikalai sustojo :oh:

sėždiu apsistačiusi tulpėm, saldainiais, tortu, šokoladais - dirbu gi viena tarp vyrų, tai visi sveikina :ax: Gal kas norėtų ko nors saldaus - prašom pas mane :lol:

Desprit- aš niekur knygoj neradau, o gal praleidau- ar galima linų sėmėnų, chia sėklų, džiovintų abrikosų ? kai praktikuoji šią mitybą galžinosi?

Atsakyti