Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Ateinu vėl prisiduoti nustebinta, kiek kcal degina vaikščiojimas. Ėjau pirmyn ir atgal pas draugę 1 val 15 min sudeginau 500 kcal. Jeigu būčiau važiavus į sporto klubą man turbūt laiko kiek ilgiau užtruktų ir sudeginu kcal paprastai mažiau smile.gif vaikščiot apsimoka!

Dar prsivežėm jogos kilimėlį, vyro svorius. Sakiau namuose savaitgaliais pakilnosiu rankoms, sporto klube man kažkaip nejauku kol nemoku pratimųsmile.gif
Atsakyti

Ateinu vėl prisiduoti nustebinta, kiek kcal degina vaikščiojimas. Ėjau pirmyn ir atgal pas draugę 1 val 15 min sudeginau 500 kcal. Jeigu būčiau važiavus į sporto klubą man turbūt laiko kiek ilgiau užtruktų ir sudeginu kcal paprastai mažiau smile.gifvaikščiot apsimoka!

Įdomu, kaip apskaičiuoji sudegintas kalorijas? Naudoji pulsometrą?  :) 

Atsakyti

Įdomu, kaip apskaičiuoji sudegintas kalorijas? Naudoji pulsometrą?  :)

Išmanieji parodo viską - kiek jais galima pasitikėti, klausimas jau kitas  :D beeet - atstumus skaičiuoja gan tiksliai, tiek telefonas, tiek apyrankė... 

---

oi gavosi nuodėmingas savaitgalis  :B 

nuo ryt į doros kelią  :B 

Atsakyti

Labukas  :) 

Praeita savaitė labai užimta buvo,visoki darbai,reikalai ir pan..dar papildomo darbo namie susiradau,tai visai laiko nelieka paplepsėjimui :( 

Maitinuosi tvarkingai,sportą jaukinuosi po truputį ir laukiu greičiau šviesesnio laikotarpio,kad dviratuką išsitraukti :bigsmile: Savaitgalį Dukros jau atidarė sezoną dviračių :victory2:  Mano dar nesurinktas,nuo persikraustymo likęs be priekinio rato :lol: 

D'esprit,paskaičiau apie dviratį,kad važinėjais ir širdy taip saldu pasidarė :wub:  O sėklų nusipirkai,ar tik sijoną ir marškinius? :D 

Wicked,kuo nusidėjai savaitgalį? :D 

Braske09,sėkmės pradedant naują etapą,nusiteikimas svarbiausia,jeigu labai nori,pavyks!

Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2017 03 05, 23:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Leyla" data-cid="71485503" data-time="1488741243"><div><p>Ateinu vėl prisiduoti nustebinta, kiek kcal degina vaikščiojimas. Ėjau pirmyn ir atgal pas draugę 1 val 15 min sudeginau 500 kcal. Jeigu būčiau važiavus į sporto klubą man turbūt laiko kiek ilgiau užtruktų ir sudeginu kcal paprastai mažiau vartotojo įkelta nuotraukavaikščiot apsimoka!
</p></div></blockquote><p></p><p>Įdomu, kaip apskaičiuoji sudegintas kalorijas? Naudoji pulsometrą?  smile.gif </p>

Sportinį laikrodį su pulsometru. Na gal nėr visiškai tikslu, bet dėviu ir sporto metu, tai bet kuriuo atveju einant tiesiog gaunasi daugiau dėl didesnio pulso.
Atsakyti

labas rytas  :4u: 

Wicked,kuo nusidėjai savaitgalį? :D

ir tortas, ir pica... 

mini me gimtadienis, tai kaip be nuodėmių :hihihi:

aišku, ne tokiais kiekiais, kaip seniau, bet vistiek jau atpratus nuo tokios mitybos...

Ir šiandien jau nieko nesinori... o kai užlipsiu ant svarstyklių, tai bus dar didesnė motyvacija tvarkingai valgyti  :B 

Atsakyti

Sportinį laikrodį su pulsometru. Na gal nėr visiškai tikslu, bet dėviu ir sporto metu, tai bet kuriuo atveju einant tiesiog gaunasi daugiau dėl didesnio pulso.

Kokį laikrodį naudoji? Kadangi aš tokių dalykėlių mėgėja, tai man įdomūs atsiliepimai (todėl ir klausiu, kaip kalorijas skaičiuoji  :) ) aš savo laikrodį tik duše nusiimu  :D 

labas rytas  :4u:

ir tortas, ir pica... 

mini me gimtadienis, tai kaip be nuodėmių :hihihi:

Su gimtadieniu tavo vidurinėlį!  :4u: 

O sėklų nusipirkai,ar tik sijoną ir marškinius? :D

Nusipirkau ir pasisėjau jau  :) 

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti

Man Paleo viena skaniausių dietų, tik maitinuosi taip labiau rudenį/žiemą  :D  pavasarį/vasrą labiau traukia prie vaisių, uogų, tai jau sunkiau  :ax:

O kokią knygą skaitai? Gal "Viskas prasideda nuo maisto"

Norėjau palaukti savų daržovių, bet kol yra užsidegimas, pradedu jau nuo šiandien :yahoo:

Taip, šitą :rolleyes:

Savaitgaly bandžiau atsigriebti - valgiau viską, ko negalima-tipo priekin gi atsivalgysiu :D ir bandelės, ir sūreliai, ir traškučiai.... Tai va reziume-sustojęs virškinimas+migrena... Rezultatas " super" :B jau  nebekalbu apie + 2 kg....

Atsakyti

Kokį laikrodį naudoji? Kadangi aš tokių dalykėlių mėgėja, tai man įdomūs atsiliepimai (todėl ir klausiu, kaip kalorijas skaičiuoji  :) ) aš savo laikrodį tik duše nusiimu  :D

Su gimtadieniu tavo vidurinėlį!  :4u:

Nusipirkau ir pasisėjau jau  :)

Labas rytas  :4u:​ 

Pas mane paprikos jau dygsta, laukiu kol dar truputį atšils-sėsiu tiesiai į šiltnamį salotas, ridikėlius, krapus.... niaaaam :wub:

Atsakyti
Sveikos merginos, savaitgalį atlaikiau labai šauniai, beveik be apsivalgymų, su Prūsaičio koncertu, o šiandien darbe 2 gimtadieniai, tai tortai jau nuo 8 ryto. Prisirijau, tai teks apsieiti be pietų ir su labai lengva vakariene, o sportuoti žadu labai smarkiai, o po sporto dėl sąžinės graužimo dar koks pusvalandis kardio.
Atsakyti

Man laikrodžio tema taip pat įdomi. Ar bent žingsniamačio.

Pagaliau įeinu į normalų darbo ritmą.

Anksčiau minėjau, kad pradėjau gerti kinišką arbatą. Rezultatas - smarkiai sumažėjęs alkio jausmas.

Kaziuke nusipirkau vienintelį daiktą - dizainerės kūrybos pirštines, bus kitiems metams. Man labai sunku su mano 10 nr. jas gauti.

Trečiadienį neprisiduosiu - neturėsiu kur pasisverti. Šįvakar išvažiuoju į Sankt Peterburgą, grįšiu penktadienį. Tikiuosi ten bent vieną kilogramą palikti, nes susibėgimo čeburekinėj nebus, kaip pernai pavasarį.

Braške09, kaip Pačią suprantu. Šeštadienį padariau tokią pačią nuodėmę, kai pas draugę jos šuniuko įsigijimą atšventėm.

Atsakyti
D'esprit Fitbit Charge 2. Man labai patinka, tik pirmas buvo nusivylimas, kad per diena mažiau kcal sudeginu nei įsivaizduodavau. Turiu jį 3 men ir kolkas puikiai. Aš miegu be jo:)
Atsakyti