Dar prsivežėm jogos kilimėlį, vyro svorius. Sakiau namuose savaitgaliais pakilnosiu rankoms, sporto klube man kažkaip nejauku kol nemoku pratimų
Ateinu vėl prisiduoti nustebinta, kiek kcal degina vaikščiojimas. Ėjau pirmyn ir atgal pas draugę 1 val 15 min sudeginau 500 kcal. Jeigu būčiau važiavus į sporto klubą man turbūt laiko kiek ilgiau užtruktų ir sudeginu kcal paprastai mažiau vaikščiot apsimoka!
Įdomu, kaip apskaičiuoji sudegintas kalorijas? Naudoji pulsometrą?
Įdomu, kaip apskaičiuoji sudegintas kalorijas? Naudoji pulsometrą?
Išmanieji parodo viską - kiek jais galima pasitikėti, klausimas jau kitas beeet - atstumus skaičiuoja gan tiksliai, tiek telefonas, tiek apyrankė...
---
oi gavosi nuodėmingas savaitgalis
nuo ryt į doros kelią
Labukas
Praeita savaitė labai užimta buvo,visoki darbai,reikalai ir pan..dar papildomo darbo namie susiradau,tai visai laiko nelieka paplepsėjimui
Maitinuosi tvarkingai,sportą jaukinuosi po truputį ir laukiu greičiau šviesesnio laikotarpio,kad dviratuką išsitraukti Savaitgalį Dukros jau atidarė sezoną dviračių Mano dar nesurinktas,nuo persikraustymo likęs be priekinio rato
D'esprit,paskaičiau apie dviratį,kad važinėjais ir širdy taip saldu pasidarė O sėklų nusipirkai,ar tik sijoną ir marškinius?
Wicked,kuo nusidėjai savaitgalį?
Braske09,sėkmės pradedant naują etapą,nusiteikimas svarbiausia,jeigu labai nori,pavyks!
</p></div></blockquote><p></p><p>Įdomu, kaip apskaičiuoji sudegintas kalorijas? Naudoji pulsometrą? </p>
Sportinį laikrodį su pulsometru. Na gal nėr visiškai tikslu, bet dėviu ir sporto metu, tai bet kuriuo atveju einant tiesiog gaunasi daugiau dėl didesnio pulso.
labas rytas
Wicked,kuo nusidėjai savaitgalį?
ir tortas, ir pica...
mini me gimtadienis, tai kaip be nuodėmių
aišku, ne tokiais kiekiais, kaip seniau, bet vistiek jau atpratus nuo tokios mitybos...
Ir šiandien jau nieko nesinori... o kai užlipsiu ant svarstyklių, tai bus dar didesnė motyvacija tvarkingai valgyti
Sportinį laikrodį su pulsometru. Na gal nėr visiškai tikslu, bet dėviu ir sporto metu, tai bet kuriuo atveju einant tiesiog gaunasi daugiau dėl didesnio pulso.
Kokį laikrodį naudoji? Kadangi aš tokių dalykėlių mėgėja, tai man įdomūs atsiliepimai (todėl ir klausiu, kaip kalorijas skaičiuoji ) aš savo laikrodį tik duše nusiimu
labas rytas
ir tortas, ir pica...
mini me gimtadienis, tai kaip be nuodėmių
Su gimtadieniu tavo vidurinėlį!
O sėklų nusipirkai,ar tik sijoną ir marškinius?
Nusipirkau ir pasisėjau jau
Labas rytas
Man Paleo viena skaniausių dietų, tik maitinuosi taip labiau rudenį/žiemą pavasarį/vasrą labiau traukia prie vaisių, uogų, tai jau sunkiau
O kokią knygą skaitai? Gal "Viskas prasideda nuo maisto"
Norėjau palaukti savų daržovių, bet kol yra užsidegimas, pradedu jau nuo šiandien
Taip, šitą
Savaitgaly bandžiau atsigriebti - valgiau viską, ko negalima-tipo priekin gi atsivalgysiu ir bandelės, ir sūreliai, ir traškučiai.... Tai va reziume-sustojęs virškinimas+migrena... Rezultatas " super" jau nebekalbu apie + 2 kg....
Kokį laikrodį naudoji? Kadangi aš tokių dalykėlių mėgėja, tai man įdomūs atsiliepimai (todėl ir klausiu, kaip kalorijas skaičiuoji ) aš savo laikrodį tik duše nusiimu
Su gimtadieniu tavo vidurinėlį!
Nusipirkau ir pasisėjau jau
Labas rytas
Pas mane paprikos jau dygsta, laukiu kol dar truputį atšils-sėsiu tiesiai į šiltnamį salotas, ridikėlius, krapus.... niaaaam
Man laikrodžio tema taip pat įdomi. Ar bent žingsniamačio.
Pagaliau įeinu į normalų darbo ritmą.
Anksčiau minėjau, kad pradėjau gerti kinišką arbatą. Rezultatas - smarkiai sumažėjęs alkio jausmas.
Kaziuke nusipirkau vienintelį daiktą - dizainerės kūrybos pirštines, bus kitiems metams. Man labai sunku su mano 10 nr. jas gauti.
Trečiadienį neprisiduosiu - neturėsiu kur pasisverti. Šįvakar išvažiuoju į Sankt Peterburgą, grįšiu penktadienį. Tikiuosi ten bent vieną kilogramą palikti, nes susibėgimo čeburekinėj nebus, kaip pernai pavasarį.
Braške09, kaip Pačią suprantu. Šeštadienį padariau tokią pačią nuodėmę, kai pas draugę jos šuniuko įsigijimą atšventėm.