Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Ech, tas svoris man laikosi kaip įsikabinęs. Anksčiau užtekdavo neėsti vakare ir kilogramai krisdavo labai lengvai. Dabar, deja, ne. Gal amžius kaltas ir lėtėjanti medžiagų apykaita, man jau 40+. Bandysiu kitą savaitę pasilaikyti gavėnios, atsisakysiu savaitei mėsos, iš kurios ir taip tik vištieną valgau. Net sportas ir kardio treniruotės nebelabai padeda. Grumsimės nagais ragais smile.gif
Atsakyti

Mažule, vadinasi, nesiskundė. Kai aš Knygų mugėj Jūsų stende vis tik pasiryžau nusipirkti Oginskį, jos man jį padovanojo. Esu labai dėkinga.

Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2017 03 02, 11:16)
<p><strong>Mažule</strong>, vadinasi, nesiskundė. Kai aš Knygų mugėj Jūsų stende vis tik pasiryžau nusipirkti Oginskį, jos man jį padovanojo. Esu labai dėkinga.
</p>

Puikuma ☺
Atsakyti

[attachment=240863:Screen Shot 2017-03-02 at 2.37.16 PM.png]

I vieta: Panterajuodoji

II vieta: Mulka70

III vieta: d'esprit ir R's

Atsakyti
[quote name="wicked" post="71476286" timestamp="1488373789"]wicked, 01 Kov 2017 - 15:09, parašė:

tiesiog žiūriu ką, kiek ir kada dedu į burną...

o [b]Rasma[/b], nesimatuoji apimčių? :hmm:
jei svoris taip nekrenta, tai gal apimtys mažėja?[/quote]
Na ir aš dar žiūrėsiu toliau, na gal kaip nors "pramuš" žemyn :D
Nors jau man nuo sporto skauda visą kūną, vos spėju atsigut nuo treniruotės iki treniruotės, valgau viską apgalvodama: ar tikrai noriu, ar sveika, ar kokybiška ir labai pradeda atsibosti tiek pastangų dėl kg dėti :brunette:
Nesimatuoju apimčių, nes jau man ir svėrimąsis stresas..nelabai kas kinta matyt, pagal rūbus jaustųsi. O man jie kaip tik, kaip anksčiau buvo, taip ir dabar tinka :D

Mulka70, 02 Kov 2017 - 08:37, parašė:

Ech, tas svoris man laikosi kaip įsikabinęs. Anksčiau užtekdavo neėsti vakare ir kilogramai krisdavo labai lengvai. Dabar, deja, ne. Gal amžius kaltas ir lėtėjanti medžiagų apykaita, man jau 40+.

Net sportas ir kardio treniruotės nebelabai padeda. Grumsimės nagais ragais smile.gif
Tas pats ir man. Labai jaučiasi tas 40+.
Jei aš, kai man buvo +30 būčiau dėjus tiek pastangų susitvarkyti su svoriu, tai jau sunykusi būčiau :D
O dabar jau net treneris kasos galvą ir sako gal hormonus man reikia išsitirti.
Dar anksčiau traukdavo per dantį apie slapta kemšamas spurgas, bet kad to nėra..Vyras erzindavo irgi, kad turbūt valgau daug, dabar kai per atostogas pamatė tą "daug", kažkaip irgi nuomonė jau kita..
Bet grumsimės :friends:
Atsakyti
Valio, valio, aš antroje vietoje smile.gif
Rasma, jei mums nekrenta svoris, vadinasi gerai ir ramiai gyvename. Dvi mano draugės, jau ir už mane vyresnės, po dešimt kg numetė nuo stresų ir tragedijų. O mes ramiai, po truputį, lėtai, be jokių kabančių skurų. O tos meilės rankenos iš šonų tik žavesio suteikia biggrin.gif
Atsakyti
Atėjau pasidžiaugt, kad atlaikiau Kaziuko pagundas, o ir kcal sudeginau 270, panašiai kaip per sportą. Ėjau sočiai papusryčiavus ir nieko nesinorėjo, oras geras!
Atsakyti

Sveikos  :) 

Kaip savaitgalis?  :ax: 

Planavau šiandien nieko neveikt, bet paskui sugalvojau, kad reikia nusipirkt sėklų balkoniniam daržui, išvažiavau į miestą, grįžau nusipirkus sijoną ir maškinukus, kažkaip netyčia taip  :laugh:  Ir dar, kadangi oras labai pavasariškas, atidariau važinėjimo dviračiu sezoną, 18km ir 840kcal nebėr  :lady: 

Atsakyti

Labas, mergaitės :4u:

Ilgai svarsčiau, ir sumasčiau - pradėsiu Paleo mitybą.

Man tai bus didelis iššūkis, bet migrena mane žudo, todėl mėnesį (jei neišprotėsiu )  gyvensiu be cukraus, grūdinių produktų, pieno ir jo gaminių .. Dar kol kas nuteikinėju save ir ruošiuosi, skaitau knygą, konspektuoju, žymiuosi receptus...Daug gerų atsiliepimų, labai tikiuosi kad pavyks ir man :unsure:

Desprit- oho, kiek daug kcal, super :B

Atsakyti

Labas, mergaitės :4u:

Ilgai svarsčiau, ir sumasčiau - pradėsiu Paleo mitybą.

Man tai bus didelis iššūkis, bet migrena mane žudo, todėl mėnesį (jei neišprotėsiu )  gyvensiu be cukraus, grūdinių produktų, pieno ir jo gaminių .. Dar kol kas nuteikinėju save ir ruošiuosi, skaitau knygą, konspektuoju, žymiuosi receptus...Daug gerų atsiliepimų, labai tikiuosi kad pavyks ir man :unsure:

Desprit- oho, kiek daug kcal, super :B

Žinoma, kad pavyks, svarbiausia tinkamas nusiteikimas  :4u:  aš labai tikiu, kad tokia mityba gali padėti išspręsti sveikatos problemas. Kada planuoji pradėt?

Labas rytas,

Reikia lipt iš lovos ir eit pabėgiot  :sokiai: 

Atsakyti

Žinoma, kad pavyks, svarbiausia tinkamas nusiteikimas  :4u:  aš labai tikiu, kad tokia mityba gali padėti išspręsti sveikatos problemas. Kada planuoji pradėt?

Labas rytas,

Reikia lipt iš lovos ir eit pabėgiot  :sokiai:

Manau kad šią savaitę, gal kokį antradienį. Jau pranešiau šeimai, tėvams-kad negundytų su nesveiku maistu  ir palaikytų  :rolleyes: 

Baiginėju skaityt knygą, dar prisirašysiu repeptų ir kibsiu į darbą :yahoo: Šiąnakt net sapnavau pieno produktus, kad kažkam aiškinau, kad jie nesveika  :lol: 

Kokia graži diena nusimato, eisim ir mes į lauką prasiblaškyt :ax: 

Atsakyti

Manau kad šią savaitę, gal kokį antradienį. Jau pranešiau šeimai, tėvams-kad negundytų su nesveiku maistu  ir palaikytų  :rolleyes:

Baiginėju skaityt knygą, dar prisirašysiu repeptų ir kibsiu į darbą :yahoo: Šiąnakt net sapnavau pieno produktus, kad kažkam aiškinau, kad jie nesveika  :lol:

Kokia graži diena nusimato, eisim ir mes į lauką prasiblaškyt :ax:

Man Paleo viena skaniausių dietų, tik maitinuosi taip labiau rudenį/žiemą  :D  pavasarį/vasrą labiau traukia prie vaisių, uogų, tai jau sunkiau  :ax: 

O kokią knygą skaitai? Gal "Viskas prasideda nuo maisto"?

Atsakyti