Labas rytas,
Wicked, su mažesne dešimtim!
Mano svarstyklės šįryt parodė 65.9
104,6.
Blynų nevalgiau.
Wicked, su gražia dešimtim
Mažule, ar jau pasiskundė, kad Jūsiškes nureketavau ?
Svoris 64,9 Kg.
wicked, išduok paslaptį kaip į tą kitą dešimtuką nueit Šaunuolė!!!!
Man šiandien: 75.5 kg
Aš desperacijoj jau, nes kuo labiau stengiuosi, tuo didesnis š gaunasi Sportuoju, labai žiūriu mitybą ir labai menki rezultatai. + / - kaip įkalta. Kartais išvis nieko nebenoriu daryt ir stengtis. Nes man belikę tik visai nebevalgyt ir dar labiau sportuot. Buvau atostogose, tai sportavau 2 k / dieną ir valgiau labai griežtai - parsivežiau +400 g Jau kelias savaites gyvenu mitybinėj ketozėj, kai angliavandenius (ir jų l.mažai, max 20 g) gauni iš daržovių (žalių, augančių virš žemės). Ir jokių saldumynų, kepinių, netgi vaisių jokių, riešutai ir tie tik riebūs: pekano, makadamijų ir pan. Taip, nepilni 2 kg nukrito (vandens sąskaita), 2 tulžies akmenligės skausmų vakarai, o toliau - vėl įkalta Virškinimas prisitaikė prie naujo kuro - riebalų, svoris panašu irgi prie kažko prisitaikė Dabar vaikščiosiu daugiau (atidarau sezoną ) ir prasidėjo Gavėnios metas - 6 sav. pasninkas (nevalgau mėsos ir nieko ką labiausiai mėgstu ), bet nežinau ar kas pasikeis. Jau visi aplinkiniai pastebi pastangas ir dažnai replikuoja, bet nesulaukia rezultatų..aš irgi nesulaukiu
Bet baisiausia, ką paagituoju kaip aš pasilaikyt (aktyviau gyvent, mitybą pakoreguot), tai kitiems svoris labai tvarkosi, dėkingi žmonės O batsiuvys be batų
Labas visoms
aš kurį laiką neprisiduosiu, nes bijau lipt ant to daigto kur svorį rodo
jei rimtai, buvo sustreikavus sveikata dėl ...PMS.... pirmą kart taip buvo, įtariu padarė savo darbą nakvišų aliejus, jį teks mest į šiušliadėžę... iki vėmimo, galvos svaigimo, bendro silpnumo...buvau labai išsigandus, bet atėjo mmm-viskas baigės
bandau susireguliuot savo mintis, gryžt į doros kelią ir bendrauti su jumis
laba diena
ačiū sveikinančioms - tai suteikia dar daugiau jėgų nesustoti
nors aš vis dar negaliu patikėti, jog metų pradžioje buvo 10kg daugiau ir niekaip negalėjau pajudėti iš to baisaus atskaitos taško...
wicked, išduok paslaptį kaip į tą kitą dešimtuką nueit Šaunuolė!!!!
neturiu paslapties...
tiesiog kai dėl sveikatos problemų nuo 79.6kg per dvi savaites nusikračiau iki 73-72kg, turėjau pasidaryt išvadas... arba pradedu valgyt kaip seniau ir grįžtu ten, kur buvau ir vėl vargstu... arba darau kažką ir einu tolyn... žemyn... tai va... pasidariau išvadas ir stipriai apsitvarkiau maistą... dingo tie kiekiai saldumynų... bandelės... tiesą pasakius, nelabai ir norisi... stengiuosi prie mėsos valgyti tik daržoves... nors nesakau, būna ir šokolado... ir bulvių, ir kugelio... tiesiog žiūriu ką, kiek ir kada dedu į burną...
šiandien 69.8kg
o Rasma, nesimatuoji apimčių?
jei svoris taip nekrenta, tai gal apimtys mažėja?
mane prie gėdos stulpo - 75 kg.
Per dvi savaites ne numečiau, o priaugau, ir puikiai žinau kodėl - jokios tvarkos nei gyvenime, nei valgyme...Eilinį kartą prisižadu žiūrėti savęs
Nute - nesupratau, kas ką nureketavo ir už ką
Sveikos, mano svoris 85kg neblogai as cia prisiauginau