Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(R's... @ 2017 02 27, 09:14)
Mazule,kokios knygos bendraautorėt esat? bigsmile.gif

Šios bis.gif biggrin.gif
http://www.valdovuru...us#.WLRZDvKMSUk

Jau pamiršau, ką ten rašiau biggrin.gif

Laba, mergaitės,
šiandien dorai maitinuosi - bus lietaus biggrin.gif
Atsakyti
Labas Merginos smile.gif

Žiema žiema,bėk iš kiemo.... biggrin.gif

O Jūs Damos šokat iš lovų ir op op ....sportas,nors ir mažas ir trupmutis,bet sportas būtinas,kad išvyti žiemą biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, tikras pavasaris, bet sportas buvo tik 10 pritūpimų. bet greičiausiai blynų nevalgysiu, nes labai nemėgstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2017 02 28, 07:34)
Labas rytas, tikras pavasaris, bet sportas buvo tik 10 pritūpimų. bet greičiausiai blynų nevalgysiu, nes labai nemėgstu  biggrin.gif

Šaunuolė smile.gif "tik " 10 irgi jau yra žingsnis link mūsų siekiamų tikslų mirksiukas.gif
Aš irgi neblyninė,valgau tik iš reikalo biggrin.gif o šeip man jų visai gali nebūti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės 4u.gif
greičiau varykime ta bjaurią žiemą iš kiemo - turiu gražų pavasarinį paltuką - noriu greičiau užsidėti biggrin.gif
Blynų valgyti nebūtina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 28 vasario 2017 - 09:20

Varom varom :) 

Manau,kad jau greitai galėsi užsidėti ir džiaugtis savo paltuku :)​ 

Atsakyti
Ech, prisivalgiau blynų, bet kai pats bosas vaišina, tai negali atsisakyti. Pavasariui, deja, užsidėti nieko naujo nenoriu, tik nusiimti kokius 2 ratus nuo pilvo smile.gif
Pritūpimai čia ne sportas, šiaip įprotis, o salėje niekada savęs netausoju ir nenuolaidžiauju sau. vadovaujuosi kredo - jei nuolaidžiauju sau prie stalo, tai nenuolaidžiauk sporto salėje.
Atsakyti

labas rytas, merginos :4u:

nuostabi šiandien diena - ateinu tyliai pasidžiaugti, išlipus iš vienos kg dešimties į kitą... mažiukas mažiukas žingsniukas, bet bandysim užtvirtinti :B ir tik žemyn... iki tikslo... 

šeimai ryte bulvinių blynų prikepiau, pati prisėdau su granola su jogurtu ir kava...

Atsakyti
Aš šiandien mielinių blynų neatsispyriau, tingėjau sportuot, na tikiuos lengva vakarienė, gal pavyks ryt be pliuso
Atsakyti
Labas rytas, svorį palikit tą patį. smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: 

Prisiduodu 80kg...pamažu žemyn žemyn... :yahoo: 

Wicked,super džiaugiuosi už Tave peržengus į kitą 10-tį :)  taip ir toliau :) 

Aš irgi too laaabai laukiu,kai būsiu kitoj dešimtuko zonoj...nes tas priekį 8-tas man nepatinka.

Atsakyti
Labas rytas, svoris lygiai tas pats 65.5
Atsakyti