Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Wicked, auuu, tu kažkokia tyli paskutiniu metu  :sad:

aš atsiprašau, net lentelės neįdėjau dar, neprieinu iki kompo... ryt pažadu...

Atsakyti

Vat ir aš registracijos neradau,už tai ir klausiau smile.gif
Reiks su Jais susirašyti ir paklausti. O Jūs dalyvausit Maratone?
Tu tik džiaukis,kad nespėjai šokoladų paėsti biggrin.gif

Aha, dalyvausim. Už savo darbovietę šiais metais bėgsiu  :) 

Tai džiaugiuosi džiaugiuosi dėl šokoladų, svarstyklės irgi džiaugiasi  :angel_not: 

Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2017 02 23, 21:25)
Anksti smile.gif  o tada kada būna sekantis valgymas ?
Papildyta:

Vat ir aš registracijos neradau,už tai ir klausiau smile.gif
Reiks su Jais susirašyti ir paklausti. O Jūs dalyvausit Maratone?
Tu tik džiaukis,kad nespėjai šokoladų paėsti biggrin.gif

žodžiu, ryte geriu paprastai obuolių acto su vandeniu, vitaminų, nedideli pusryčiai, kava, pietūs 11 val. - didžiausias dienos valgis, labai įvairiai, ir kugelį valgau, ir liesiau, tada maždaug 3 žalios arbatos puodeliai tarpe, vakarienė 18-19 val., dažnai daug daug salotų su vištiena arba kad ir su angliavandeniais kažkas, bet neriebaus.

Dažniausiai nebūnu labai alkana iki vakarienės, nebent po sporto. Dažniausiai neužkandžiauju, nebent popiet norisi kokio vaisiaus arba po vakarienės desertui kokį obuolį. Vandens paprastai 2 l išgeriu, stengiuos tai padaryt darbe:) Savaitgaliais daugiau užkandžiauju.
Atsakyti

Labas vakaras. Gal priimsit ir mane  :4u:

Atsakyti
Labas rytas, o Jūs netgi ir maratono bėgikės, aš tai vis mintyse bėgu, lb laukiu dviračių sezono, tai mano meilė. Pasportavau šiandien kol nusikasiau auto smile.gif Kol kas esu labai nepatenkinta savimi ir savo valgymu, tai šiandien pasidarysiu tik kardio treniruotę, o ryt vyksiu normaliai sportuoti pagal programą. Vis neatsispiriu užkandžiui po vakarienės, pavalgau salotų, o desertui gabalėlį sūrio, taip sunku jo atsisakyti.
Atsakyti

Labas rytas, 

Sinflowers, prašom į kompaniją  :) 

Mulka70, na ne, maratono (42km) bėgikių pas mus nėra. Mano max distancija pusmaratonis  :) 

Penktadienis!  :yahoo: 

Atsakyti
Labas rytas,
šią savaitę neprisidaviau - net svarstykles buvau pamiršusi, nes daug veiklos. Vakar Knygų mugėje pristatinėjau knygą (esu bendraautorė tongue.gif ), tai daug veiklos buvo iki tol, o plius dar darbai ir namai...
Pasistūmdžiau ir žmonių jūroje tarp knygų vakar - smagu, kaip visada, bet šiemet man kažkaip pasirodė, kad repertuaras siaurėja ir panašėja (tos pačios knygos per kelis stendus...) - gaila.

Valio - penktadienis biggrin.gif
Atsakyti

[attachment=240540:Screen Shot 2017-02-24 at 10.51.36 AM.png]

I vieta: Egles Handverk

II vieta: d'esprit, Leyla, Okokionera

III vieta: Panterajuodoji

laba diena,

ateinu su lentele...

tikiuosi, be klaidų...

pas mane su svoriu ta pati istorija - svyruoju tarp 70 ir 71 :ax:

bet nieko ir nedarau, kad kristų toliau...

darau viską, kad nekiltų viršun :laugh:

į Knygų mugę visada norėdavau... bet per paskutinius dvejus metus... iškreipta kažkokia pasidarė, mano akimis... o ir nuolaidos tokios simbolinės, sakyčiau...

Atsakyti

Sveikos su penktadieniu, o Mažule - ir su knygos pristatymu. Aš pristatinėjau vakar, turiu visų dienų bilietą ir buvau į jos pristatymą pasiruošus atvykti, bet kolegė paprašė skubiai apie tokį projektą parašyti atsiliepimą, tai nebespėjau, važiuosiu iš darbo dabar.

Tikrai kai kurios leidyklos vienodom knygom apsistačiusios. Bent jau man sukelia atstūmimo efektą. Užtat po Mugę vaikštant valgyti nesinori :D

Atsakyti

Labas rytas!

Su pirmadieniu!  :yahoo:  

Aš jau po sporto, papusryčiavusi laukiu, kol vyras grįš pabėgiojęs ir keliausiu į darbą  :ax: 

R's, kur tu ir tavo entuziazmas?  :hmm: 

Atsakyti
Labas rytelis smile.gif

D'esprit,aš čia čia biggrin.gif o mano energijos proveržį laikinai "suvalgė" mmm... unsure.gif kažkokia medinė,nugarą skauda,bet tai tik LAIKINA biggrin.gif Einu pritūpimų bent padaryti,vistiek bus į naudingumo pusę biggrin.gif
O Tu Šaunuolė,kad jau po sporto bigsmile.gif
Papildyta:
Mulka70,dviratis ir mano meilė wub.gif Aš jau ketvirti metai myliu jį,mane tie rytiniai pasivažinėjimai 5val ryto,tiesiog " veža" wub.gif aišku tai vyksta pavasarį/vasarą/rudenį kol šviesūs rytai būna. Panos čia esančios jau žino mano " nuprotėjimą" pusiaunakčiais važinėtis dviračiu biggrin.gif

Mazule,kokios knygos bendraautorėt esat? bigsmile.gif
Atsakyti
O as vakarine sportininkė ir vakarine dviratininkė. Sportuoju 16.30 po darbo, o jei varau dviratuku, tai apie 19 val. ir veliau. Dabar kaip tik po sporto laukia lengva vakarienė.

Atsakyti