Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Laba diena :) 

104,7.

praeitą savaitę greituoju būdu persirgau: šeštadienį skauda gerklę, sekmadienį bėga nosis, pirmadienį temperatūra, vakar ir šiandien - lygtai jau sveika, tik jėgų kažkaip ne per daugiausia.

Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
pas mane viskas stovi vietoje, prisiduodu tą patį svorį, niekas nesikeičia blink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės svoris 82, 4 kg
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Kaip prasidėjo rytas?
Sportavot? bigsmile.gif
Ką pusryčiams į burną skanaus dėjote? bigsmile.gif

Aš jau po mini savo mankštelės ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, vakar sportavau, labai tingėjau šįkart, bet aišku po to jauties gerai. Pastebėjau, kad kai neaportuoju būna ir sunkiau užmigt šiom savaitėm.
Pusryčius aš tai simboliškus labai valgau, kokį kiaušinį, pietauju darbe anksti
Atsakyti
Labas rytas, kokios Jūs ankstyvos, jau po sporto. Aš tik prasitampau ryte 2-3 min, o darbe, kol rengiuosi, padarau 10 pritūpimų. Sportas, kaip tėve mūsų, pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį. Vakar po treniruotės dar 15 min kardio padariau, tai šiandien jaučiu kojytes. Vakarienei - pora kiaušinių po keliolikos metų pertraukos.
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2017 02 23, 07:39)
Labas rytas, vakar sportavau, labai tingėjau šįkart, bet aišku po to jauties gerai. Pastebėjau, kad kai neaportuoju būna ir sunkiau užmigt šiom savaitėm.
Pusryčius aš tai simboliškus labai valgau, kokį kiaušinį, pietauju darbe anksti

Po soorto visada jausmas geras ir norisi sau medalį užsikabinti smile.gif
Kelintą valandą pietauji?
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2017 02 23, 07:51)
Labas rytas, kokios Jūs ankstyvos, jau po sporto. Aš tik prasitampau ryte 2-3 min, o darbe, kol rengiuosi, padarau 10 pritūpimų. Sportas, kaip tėve mūsų, pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį. Vakar po treniruotės dar 15 min kardio padariau, tai šiandien jaučiu kojytes. Vakarienei - pora kiaušinių po keliolikos metų pertraukos.

Aš visuomet keliuosi 5val (savo noru biggrin.gif ),tai užtai ir ankstyva smile.gif

Teve mūsų gerai biggrin.gif pritūpimai darbe irgi gerai biggrin.gif
Aš irgi kol šildausi darbe pietus,patūpčioju smile.gif

Atsakyti

Labas vakaras  :) 

R's, pabandžiau įsivaizduot save darbe pritūpimus darančią  :D  su aukštakulniais ir sijonu - kolegoms patiktų  :laugh:  aš tik prie kompo pasirąžyt mėgstu  :ax: 

Wicked, auuu, tu kažkokia tyli paskutiniu metu  :sad: 

Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2017 02 23, 18:59)
<p>Labas vakaras  smile.gif </p><p></p><p><strong>R's</strong>, pabandžiau įsivaizduot save darbe pritūpimus darančią  biggrin.gif  su aukštakulniais ir sijonu - kolegoms patiktų  laugh.gif  aš tik prie kompo pasirąžyt mėgstu  ax.gif </p><p></p><p><strong>Wicked</strong>, auuu, tu kažkokia tyli paskutiniu metu  sad.gif </p>

o ką labai sexi vaizdelis būtų biggrin.gif biggrin.gif Kolegoms manau patiktų biggrin.gif
D'esprit, gal Tu žinai ar Kauno maratone,trumpiausia distancija 5km? Nes norim bėgti,o nori ir Mažoji,tik nežinau ar Ji įveiks 5km. Nebūna ten tų trumpųjų distancijų 1,5km?

Jergau kaip nekenčiu tos būsenos,kai mmm....dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2017 02 23, 09:46)
Po soorto visada jausmas geras ir norisi sau medalį užsikabinti smile.gif
Kelintą valandą pietauji?
Papildyta:

Aš visuomet keliuosi 5val (savo noru biggrin.gif  ),tai užtai ir ankstyva smile.gif

Teve mūsų gerai biggrin.gif  pritūpimai darbe irgi gerai biggrin.gif
Aš irgi kol šildausi darbe pietus,patūpčioju smile.gif

11 valandą, kai tik atidaro:)
Atsakyti

o ką labai sexi vaizdelis būtų biggrin.gifbiggrin.gifKolegoms manau patiktų biggrin.gif
D'esprit, gal Tu žinai ar Kauno maratone,trumpiausia distancija 5km? Nes norim bėgti,o nori ir Mažoji,tik nežinau ar Ji įveiks 5km. Nebūna ten tų trumpųjų distancijų 1,5km?

Jergau kaip nekenčiu tos būsenos,kai mmm....dienos doh.gif

Apseis ir be sexi vaizdelių  :D 

Pažiūrėjau aprašymą, rašo, kad bus vaikų ir šeimų bėgimai, bet registracijos į juos nematau. Gal vėliau bus. Arba gali parašyti jiems ir pasiklausti.  :) 

Man irgi mmm šiandien parslinko, net pasimečiau, per tą slogą nė pms "pasidžiaugt" nespėjau, net šokoladų nepaėdžiau  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2017 02 23, 20:07)
11 valandą, kai tik atidaro:)

Anksti smile.gif o tada kada būna sekantis valgymas ?
Papildyta:
QUOTE(d'esprit @ 2017 02 23, 20:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R's..." data-cid="71462930" data-time="1487872684"><div><p>o ką labai sexi vaizdelis būtų vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaKolegoms manau patiktų vartotojo įkelta nuotrauka

Jergau kaip nekenčiu tos būsenos,kai mmm....dienos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Apseis ir be sexi vaizdelių  biggrin.gif </p><p></p><p>Pažiūrėjau aprašymą, rašo, kad bus vaikų ir šeimų bėgimai, bet registracijos į juos nematau. Gal vėliau bus. Arba gali parašyti jiems ir pasiklausti.  smile.gif </p><p></p><p>Man irgi mmm šiandien parslinko, net pasimečiau, per tą slogą nė pms "pasidžiaugt" nespėjau, net šokoladų nepaėdžiau  hmm.gif </p>

Vat ir aš registracijos neradau,už tai ir klausiau smile.gif
Reiks su Jais susirašyti ir paklausti. O Jūs dalyvausit Maratone?
Tu tik džiaukis,kad nespėjai šokoladų paėsti biggrin.gif
Atsakyti