Labas rytas
Kaip nuotaikos,kaip nusiteikusios?
Oras brrr...greit apšilimui Visos pritūpimų draugiškai padarom!!!
Labas rytas
Aš apšilimui mašiną palieku nuo darbo 1km atstumu, galiu pritūpimų nedaryt?
Labas rytas, ačiū, kad priėmėte. Vakar sportavau, tik patingėjau dar bent 15 min kardio po treniruotės, tiesiog nusivėlinau, bet per pietus atsisakiau papildomo gabalo torto ir picos prieš sportą. Pradėjau rašytis, ką suvalgau per dieną. Kol kas labai gražu, tik ar ilgam. Ryt sportuosiu ilgiau, tai bent pusvalandį kardio po to pasižadu sau.
Labas rytas, ačiū, kad priėmėte. Vakar sportavau, tik patingėjau dar bent 15 min kardio po treniruotės, tiesiog nusivėlinau, bet per pietus atsisakiau papildomo gabalo torto ir picos prieš sportą. Pradėjau rašytis, ką suvalgau per dieną. Kol kas labai gražu, tik ar ilgam. Ryt sportuosiu ilgiau, tai bent pusvalandį kardio po to pasižadu sau.
Ką sportuoji?
Mano šios dienos sportas - 2km ėjimo laukiu, kol pasveiksiu ir vėl galėsiu bėgiot
QUOTE(d'esprit @ 2017 02 21, 18:58)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Mulka70" data-cid="71456251" data-time="1487666797"><div><p>Labas rytas, ačiū, kad priėmėte. Vakar sportavau, tik patingėjau dar bent 15 min kardio po treniruotės, tiesiog nusivėlinau, bet per pietus atsisakiau papildomo gabalo torto ir picos prieš sportą. Pradėjau rašytis, ką suvalgau per dieną. Kol kas labai gražu, tik ar ilgam. Ryt sportuosiu ilgiau, tai bent pusvalandį kardio po to pasižadu sau.</p></div></blockquote><p></p><p>Ką sportuoji? </p><p></p><p>Mano šios dienos sportas - 2km ėjimo laukiu, kol pasveiksiu ir vėl galėsiu bėgiot </p>
Toks sunkiai nusakomas sportas, tempimai naudojantis kuno svoriu, siek tiek hanteliu ir treniruokliu. Bandau padeti skaudanciai nugarai po dideliu sportu. Po to dar baudau truputi kardio, dviratuka arba elipse.
Labas rytas, 65.5 (-1.3). Matyt rezultatas, kad savaitgalį nenukrypau
Labas rytas, 66.4kg
Labas rytas 64.9
Labas rytas
Turiu 80.5kg, tuoj turi prasiveržti "raudonasis ugnikalnis" ,tai jaučiuosi kaip stipriai per daug oro pripūstas balionas
Turiu 80.5kg, tuoj turi prasiveržti "raudonasis ugnikalnis" ,tai jaučiuosi kaip stipriai per daug oro pripūstas balionas
Labas rytas 83.7 kg