Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

[attachment=240050:Screen Shot 2017-02-16 at 3.07.42 PM.png]

I vieta: nute

II vieta: Rasma ir d'esprit

III vieta: Leyla

Atsakyti
Pasivaikščiojom neblogai,nuėjom nemažai km,jaučiuosi nusipelniusi keleto minučių ištiesusi kojas su arbatos puodeliu ax.gif

Norėjau ir aš į lentelę....ect... cray.gif Leiskit ir man mesti svorį,prašauuu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Norėjau ir aš į lentelę....ect... cray.gifLeiskit ir man mesti svorį,prašauuu biggrin.gifbiggrin.gif

Leisim, bet lyg neradau tavo info, kurios reikia... kad ir ūgio, tarkim :hmm:

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 02 16, 16:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R's..." data-cid="71444135" data-time="1487253442"><div><p>Norėjau ir aš į lentelę....ect... vartotojo įkelta nuotraukaLeiskit ir man mesti svorį,prašauuu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Leisim, bet lyg neradau tavo info, kurios reikia... kad ir ūgio, tarkim hmm.gif</p>

Bavau rašiusi,tik esamą svorį ir siekiamą svorį,o ūgio nebuvau parašiusi rolleyes.gif
81kg,siekiamas svoris 70kg,ūgis 167cm smile.gif
Atsakyti

Bavau rašiusi,tik esamą svorį ir siekiamą svorį,o ūgio nebuvau parašiusi rolleyes.gif
81kg,siekiamas svoris 70kg,ūgis 167cm smile.gif

Įtrauksiu į lentelę...

Atsakyti
Labukas smile.gif

Kaip keista šiandien eiti į darbą biggrin.gif
Kol kavytę viriaus,pritūpimų padariau,rankom pratimų ax.gif
Einu pusryčiauti smile.gif

Kaip Visoms sekasi pasakokit,nes labai tylutės esat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2017 02 17, 00:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R's..." data-cid="71444306" data-time="1487257834"><div><p>Bavau rašiusi,tik esamą svorį ir siekiamą svorį,o ūgio nebuvau parašiusi vartotojo įkelta nuotrauka
81kg,siekiamas svoris 70kg,ūgis 167cm vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Įtrauksiu į lentelę...</p>

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas  :) 

Aš dar lovoj, tinginiauju. Keista penktadienį nei į darbą  :hmm: 

Vakar niekur nebuvom, dičkis serga, tai tik į plovyklą, parduotuvę ir namo.

Pastebėjau, kad man su maistu gerokai lengviau, kai esu darbe, namie vis suvalgau kažką, kas po akim pasimaišo. Darbe paprasčiau - pusryčiai, pietūs, ant stalo dėžutė riešutų, jokių pagundų. Tiesa, darbe niekas nežino, kad metu svorį, nes ten tiek tai darančių, kad tiesiog bijau išsiduot, nes temos apie svorį ir mitybą -populiariausios, o man apie tai kalbėt jau nusibodo  :B​ 

Atsakyti

Tiesa, wicked, kaip koncertas? Koncertas kaip??  :ploja2: 

Atsakyti

labas rytas  :4u: 

Tiesa, wicked, kaip koncertas? Koncertas kaip??  :ploja2:

ooooooi, kaip aš tau pavydžiu, kad tau jis dar priešaky  :D nerealus buvo... žiauriai... nei rankyčių, nei kojyčių :laugh: ir kaip kartu ėjusi draugė sakė, įsimylėjau juos iš naujo  :wub: 

Atsakyti
D'esprit,kas per ligos Dičkiui? unsure.gif Sakai,jau bent darbe neįsitrauksi į lieknėjančių pokalbius biggrin.gif

Wicked,kokiame koncerte buvai? bigsmile.gif

Aš irgi nuėjau į turgų riešutų užsiprekinau,kad darbe turėčiau. Parduotuvėje kainos gąsdina riešutų,o turguje dar dar...Galima pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 17 vasario 2017 - 09:09

labas rytas  :4u:

ooooooi, kaip aš tau pavydžiu, kad tau jis dar priešaky  :D nerealus buvo... žiauriai... nei rankyčių, nei kojyčių :laugh: ir kaip kartu ėjusi draugė sakė, įsimylėjau juos iš naujo  :wub:

Tiksliau, du priešaky  :D  įsivaizduoju, kad faina turėjo būt  :wub: 

D'esprit,kas per ligos Dičkiui? unsure.gifSakai,jau bent darbe neįsitrauksi į lieknėjančių pokalbius biggrin.gif

Sloga, kosulys, temperatūra. Laukiu pavasario, kai baigsis visi virusai  :oh: 

Darbe tai pagal nuotaiką. Jei noriu pakalbėt, paklausyt apie mitybą, pietauju suvienais, jei nenoriu - su kitais  :D  

Atsakyti

Labas, pricitavau ir viskas dingo :hmm:

na ir nieko nebesakysiu tada :D Labas :D

sėdžiu su galvos skausmu darbe..... :unsure:

Atsakyti