Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas, 66.8 kg (-0.1). Vis minusiukas, o tai po vakar picos ir cepelinų galvojau nekas bus
Atsakyti

Labas rytas,

Po vakarykščių sushi, vyno ir keksiuko - 67.7kg

Atsakyti

104,7. Vakar vakare sugebėjau apsiriboti stikline kefyro.

Atšvenčiau - buvau įdomioje paskaitoje, po to - koncerte. Labai gražų palinkėjimą atsiuntė mano sodybos gyventojai.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ak tas valentinas priduodu pliusiuka ax.gif 85.1 kg
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na pirmas prisidavimas , pas mane 83,4
pliusas kažkodel blink.gif turbut naujos svarstyklės tai skirtingai ir rodo smile.gif
na čia šis svoris bus mano atspirties taškas smile.gif
Atsakyti
Labas. Svoris tas pats. Man atrodo ,kad žiemą mesti svorį nelabai išeina.Gal reikia tik nepriaugti daugiau.Aš pasiduodu.Nebežinau ką čia sugalvoti. Stengsiuos tik nepriaugti.
Atsakyti

Labas, svoris tas pats ... :)

Atsakyti

75.3 kg

Kadangi man atostogos, tai turiu trumpalaikį tikslą - per jas bent nepriaugti svorio, jei jau numesti nepavyktų. Tik nežinau kaip gausis :D

Atsakyti
svoris tas pats.. unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
74 kg. 4u.gif nepraėjau vakar pro saldumynus: vyro šalia nėra (gyvena telefono ragelyje, jau daugiau kaip mėnuo nesimatėme), tai tik katė mane pasveikino, o aš apsidovanojau pyragaičiais kad liūdna nebūtų ........ bigsmile.gif
Užtat šiandien liūdna biggrin.gif

Kažkaip jaučiu, kad kai nuo kovo pradžios pradėsiu planuotas keliones per daktarus, tai svoris kris išgirdus kad to jau mirtinai reikia unsure.gif - spyrio į šikną reikia tokioms tinginėms kaip aš unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 15 vasario 2017 - 20:05
Labas rytas lithuania.gif

kokie šios dienos planai?

Aš planuoju ir noriu,daug daug šiande prabūti lauke,vaikščioti ir dar kartą vaikščioti,pasiimsiu Vaikus ir eisim į miestą,renginius vykstančius aplankysime ir Vaikai nori suskaičiuoti kiek Kaune iškelta vėliavų biggrin.gif biggrin.gif įtariu šio įšūkio apeiti visą Kauną nepavyks įvykdyti biggrin.gif

Mazule dėl kokių priežasčių,kelios pas gydytojus?
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2017 02 16, 08:19)

Mazule dėl kokių priežasčių,kelios pas gydytojus?

Laba diena, Lietuva 4u.gif sau švente visas mus 4u.gif

R"s - formaliai kaip ir nieko, bet jau du metai, kaip nepraėjusi "techninės apžiūros esu", tad tikrinausi akis, o kovo mėn. pradžioje keliausiu daryti kraujo tyrimus, tada skydliaukės ir širdies darbo tyrimus, nes kyla spaudimas, skauda galvą - nebesusitvarkau...dar tiesa reikia ir pas moterišką daktarę užeit unsure.gif - taip kad veiklos iki vasaros daug, o jei ras kabliukų - tai ir ilgiau biggrin.gif
Atsakyti