Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas smile.gif

Nuo ko rytas prasideda? bigsmile.giftaip taip prabudimui ir žvaliam rytui nuo 20 pritūpimų ax.gifbiggrin.gif

Va kas sugryyyžo :wub:trūko mums Tavo motyvacijos :4u: 

Sugryžusioms ir naujai prisijungusioms :4u: Sėkmės :)

Labas,

savaitgalis pralėkė žaibo greičiu-kuopiau namus ir gydžiau vyrus. Ligoninė pas mane-kosti abudu, persirgę gripu (Tfu tfu tfu-manęs atrodo nekabina bacila ).

Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2017 02 13, 08:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R's..." data-cid="71436131" data-time="1486958833"><div><p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Nuo ko rytas prasideda? vartotojo įkelta nuotraukataip taip prabudimui ir žvaliam rytui nuo 20 pritūpimų vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Va kas sugryyyžo :wub:trūko mums Tavo motyvacijos 4u.gif 
</p><p></p><p>Sugryžusioms ir naujai prisijungusioms 4u.gif Sėkmės smile.gif
</p><p></p><p>Labas,
</p><p>savaitgalis pralėkė žaibo greičiu-kuopiau namus ir gydžiau vyrus. Ligoninė pas mane-kosti abudu, persirgę gripu (Tfu tfu tfu-manęs atrodo nekabina bacila ).
</p>

Kaip aš negryšiu,man be Jūsų "prapultis" svorio reikaluose rolleyes.gif
Laikykis laikykis,nesirk 4u.gif
Papildyta:
Laiko dar iki pietų turiu,einu kvėpavimo pratimų pilvui padarysiu ax.gif
Nes nu daugiau nieko nenuveiksiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, man savaitgalį jau valentinas buvo tai daug nusidėjau, bet šiandien susiimu - buvau sportuot, geriu pavyzdingai vandens ir salotos vakarienei

Būčiau ėmus išeiginę penktadienį, bet dėl persivalgymo pagundų galvoju geriau jau darbe - vis tiek yra darbo, mažiau minčių ir valgymo iš nuobodulio. Kaip jums lengviau darbe ar namie laikytis?
Atsakyti
Šiande darausi sau MKD,kolkas atrodo,kad pavyko,eisiu pritūpimų padaryti,arbatos išgersiu ir miegoti smile.gif

Leyla aš jau kaip save suimu į rankas,tai man ir namie ir darbe vienodai kontrolė veikia,nepersivalgyti ir nevalgyti ko nereik ir kada nereik biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras,

R's, smagu matyt tave sugrįžusią, bet visai nesmagu matyt tavo svorį!  :huh2:  bet žinau, kad greit jo atsikratysi, nors pagal tavo foto, nepasakyčiau, kad tiek sveri  :rolleyes: 

Šita darbo savaitė tokia trumpa.. Jau gailiuosi, kad penktadienį išeiginę pasiėmiau. Galėčiau, tai ir gyvenčiau darbe  :B​ 

Atsakyti
D'esprit taip skaičiukai laaabai negražūs mano unsure.gif Bet viskas gana,neleisiu sau daugiau ''kerpėti'' smile.gif Nenoriu labai greitai pamesti kg,nes žinau,kad nieko gero nebus. Man laaabai užtektų 2-3kg per mėnesį pamesti.
Aš pati išsigandau užsilipusi ant svarstyklių ir pamačius tokius skaičius unsure.gif

Ką veiksi D'esprit per išeigines? bigsmile.gif
Atsakyti

D'esprit taip skaičiukai laaabai negražūs mano unsure.gifBet viskas gana,neleisiu sau daugiau ''kerpėti'' smile.gifNenoriu labai greitai pamesti kg,nes žinau,kad nieko gero nebus. Man laaabai užtektų 2-3kg per mėnesį pamesti.
Aš pati išsigandau užsilipusi ant svarstyklių ir pamačius tokius skaičius unsure.gif

Ką veiksi D'esprit per išeigines? bigsmile.gif

Na taip, juk visą teoriją, kaip reikia mesti, tu puikiai žinai  :4u: 

Neturiu jokių planų išeiginėm, tiesiog noriu pailsėt. Tik bijau, kad man to poilsio bus per daug  :laugh: 

Ei, ar švenčiat Valentino dieną?  :ax:  man šiais metais nėra jokio noro  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2017 02 13, 21:26)

Neturiu jokių planų išeiginėm, tiesiog noriu pailsėt. Tik bijau, kad man to poilsio bus per daug  laugh.gif </p><p></p><p>Ei, ar švenčiat Valentino dieną?  ax.gif  man šiais metais nėra jokio noro  doh.gif​ </p>

Poilsis irgi gerai mirksiukas.gif Kaip Tau darbe sekasi? Patinka? rolleyes.gif
Mes šeip nesvenčiam Valentino dienos,bet to neleidžia mums pamiršti Dukros biggrin.gif tai pernai valgėm tortą per valentino dieną,šiande Jos abi piešia ir karpo širdeles,kad rytoj galėtų mums su Vyru į darbo pietų krepšelius įdėti biggrin.gif o aš šiande nupirkau bilietus į Vyšniausko koncertą,nes abu norėjom su Vyru eiti,bet svarstėm eiti ar neiti,eiti ar neiti biggrin.gif Vis gaila pinigų biggrin.gif o šiande darbe gavau netikėtai premiją bigsmile.gif tai tą pačią minutę nubėgau ir nupirkau bilietus,įdėjau į voką,užrašiau adresatui Vyrui ir širdelėm apklijavau,tai va ryt įmesiu į pašto dėžutę,bus puiki dovana,ir žinau,kad Vyras bus laimingas smile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas assa.gif.
Op...Op...Opa..pa! biggrin.gif
Kylam iš lovų ir einam pastriksėti ax.gif

Aš jau po pritūpimų smile.gif
Su meilės diena,mylėkit visus esančius šale,bet nepamirškite ir save,meilė sau veda link grožio ir pasitikėjimo savimi wub.gif
Atsakyti

Ei, ar švenčiat Valentino dieną?  :ax:  man šiais metais nėra jokio noro  :oh:​ 

Švenčiam-kukliai :rolleyes: planuoju kažką skanaus vakare pagaminti, tik nesugalvoju ką :hmm:  jei turit kokių pasiūlymų-būtų faina išgirst.... mintys sukasi apie lavašo suktinukus su lašiša, bet nežinau ką daugiau... :D Norėjom į kokį SPA savaitgaliui, bet kai ligos užpuolė-tai atssisakėm tokios minties.

Atsakyti
Labas rytas Visas su Meiles Diena Linkiu sauniai ir Romantiskai atsvesti:) wub.gif

Klauset apie vakariene tai pas mane siandien nusimato kalakutienos kepsniai su ananasu orkaitei kepti smile.gif vyrui bulves o sau salotu prie kepsniu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Prisiduodu savo laikiną biggrin.gif svorį ,81kg.

Kaip Jums sekasi su svorio reikaliukais,pasakokit Merginos? bigsmile.gif

Atsakyti