Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos merginos smile.gif
ir as norėčiau prisijungti prie metančių svorį....
Artėja vasara norisi gražiai atrodyti, nesinori su maišais ant savęs vaikšiot, kad tik lašinukų nesimatytų.....
Na tas svoris mano niekada nebuvo idealus, bet pries daugiau nei metus svorį buvau savo beveik susitvarkiusi.... tačiau pastojau, jau pagimdžiau ir liko plius 10kg verysad.gif
Kai tikslo sieki ne viena daug lengviau smile.gif
Mano ūgis 172cm, o dabartinis svoris 83kg .... norėčiau susitvarkyti iki 65 kg
Pradėsiu žiūrėti ką valgau ir kimbsiu į sportą
manau didelė problema pas mane labai nereguliarus valgymas

Priimsit į savo būrelį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meoow: 11 vasario 2017 - 16:55
Labas vakaras ax.gif

Kiek kelių kelelių keliavau,bet be Jūsų nieko geriau neradau biggrin.gif biggrin.gif
Pamenat mane kas nors dar....? blush-anim-cl.gif

Kurį laiką visiškai buvau atsiribojusi nuo forumo,gryžau tikriausiai po gero pusmečio,ir dar kartą ir dar ir dar kartą įsitikinau,jeigu tik čia nebebūnu su svoriu šakėssss cray.gif
Visą tą laiką kol čia nebuvau,bet apie Jus galvojau ir temos tikrai nepamiršau.

Svorio prisiauginau daug tikrai daug,priežastis aiški:valgymas belenkoks ir belenkada,sporto ir judesio visai nerasta,gėda gėda man,nepatinku pati sau tokia,reiks keisti vėl viską ir gryžti į šviesų gyvenimą smile.gif

Nusprendžiau pradėti ne nuo pirmadienio,o nuo sekmadienio. Taigi mitybą pradėjau tvarkyti,judesiuko irgi įtrauksiu.
Dar kartą prašausi priimti atgal,jeigu priimsite žinoma ax.gif
Atsakyti
Priimam priimam ir naujokėlę, ir senokėlę biggrin.gif - kuo mūsų daugiau, tuo smagiau 4u.gif
Atsakyti

Priimsit į savo būrelį?

mielai :4u:

Dar kartą prašausi priimti atgal,jeigu priimsite žinoma ax.gif

ooo, kokie žmonės :bigsmile:

greit nuodėmes į eterį :laugh:

Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 02 12, 18:37)
Priimam priimam ir naujokėlę, ir senokėlę  biggrin.gif  - kuo mūsų daugiau, tuo smagiau  4u.gif

Smagu ax.gif
Sakau be Jūsų negaliu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2017 02 12, 18:50)

</p></div></blockquote><p>ooo, kokie žmonės bigsmile.gif
</p><p>greit nuodėmes į eterį laugh.gif
</p>

wub.gif
Nuodėmės baisios labai baisios biggrin.gif
Buvo toks laikas,kad ''ai vis pavargę'' ''ai laiko nėra'' normaliam maistui gaminti,tai dažnas maistas,picos visokios,bulvytės ir panašiai,saldumynai patapo draugai mano unsure.gif ko anksčiau nebuvo unsure.gif Nežinau gal įtakos turėjo,tai,kad saldumynus pradėjau vartoti,prasidėjo Dukros mokslai,sunkokai Jai su skaitymu,tai pastoviai prie knygų ir knygų,man jau ir kantrybė atrodo baigėsi,tai tuoj kažką saldaus į burną,ir rami biggrin.gif Judėjimo jokio,sporto jokio,baisumaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Ir ką žiūriu,rūbai stipriai susitraukė,visa apvaliai graži pasidariau,baisu unsure.gif Nenoriu tokia būti,noriu būti šiek tiek lieknesnė biggrin.gif Skysčių mažai vartoti pradėjau,vandens vos viena kita stiklinė.Sakau visiškai paleidau vadeles iš doros kelio,bet vis suvokdavau,kad blogai darau,atitrūkau nuo Jūsų,nejaučiau jokios kontrolės,prisiduoti nereika,ai atrodo dzin,kiek šiande sveriu,bet neee...ne dzin...noriu vėl kontrolės,noriu pabarimų ir pagyrimų aišku,kai jų užsitarnausi biggrin.gif
Va visa mano išpažintis smile.gif
Atsakyti

Va visa mano išpažintis smile.gif

skaičiukų nematau, skaičiukų :nail:

:laugh:

Atsakyti
saldumynų ir pas mane potraukis kazkoks didelis atsirado ax.gif
siaubas.... jie daug blogybių padaro, o visai nesenai atrodo, visai jų nenorėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 02 12, 19:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R's..." data-cid="71435399" data-time="1486919337"><div><p>Va visa mano išpažintis vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>skaičiukų nematau, skaičiukų nail.gif
</p><p>:laugh:
</p>

Va čia ir baisiausia....ištarti,tiksliau parašyti savo skaičiukus biggrin.gif
Bet niekur nedingsiu žinau,turiu prisiduoti ir siekti savo tikslo. Pažadu sau ir Visoms šitie skaičiai laikini irnesakyk.gif
Taigi šiandien turiu 81kg.....aga taip taip 81kg... cray.gif
Tikslas 70kg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(meoow @ 2017 02 12, 20:05)
saldumynų ir pas mane potraukis kazkoks didelis atsirado  ax.gif
siaubas.... jie daug blogybių padaro, o visai nesenai atrodo, visai jų nenorėjau  ax.gif

O anksčiau buvo potraukis saldumynams ar ne?

Nes aš nu nebuvau ta kur dėl sadumynų alpčiau,ar už šokoladuką atiduočiau pusę gyvenimo,man geriau kaip sako duok silkės vietoj saldainio,bet va kas pasidarė paskutiniu metu pati nesuprantu,kad dažniau noriu saldumynų,ar čia tiesiog kažko organizmui trūksta ar tiesiog taip pasamonė suveikė,kai atleidau vadeles ir leidau sau į save kimšti viską? unsure.gif
Atsakyti

dabar tvarka :B

ir nuo šiandien - tik žemyn, ir niekaip kitaip :D

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 02 12, 20:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R's..." data-cid="71435680" data-time="1486924804"><div><p>Taigi šiandien turiu 81kg.....aga taip taip 81kg... vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>dabar tvarka cool.gif
</p><p>ir nuo šiandien - tik žemyn, ir niekaip kitaip biggrin.gif
</p><p></p>

fear.gif klausau Šefe biggrin.gif

Nuo šiande pradedu ''lenta'' iššūkį,bent nuo kažko reikia pradėti ax.gif

d'esprit nesvarbu,kad valdžią perleidai wicked biggrin.gif bet noriu,kad ir Tu mane pabartum biggrin.gif Patarimų Tavo visada laukiau,laukiu ir lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2017 02 12, 21:42)
Va čia ir baisiausia....ištarti,tiksliau parašyti savo skaičiukus biggrin.gif
Bet niekur nedingsiu žinau,turiu prisiduoti ir siekti savo tikslo. Pažadu sau ir Visoms šitie skaičiai laikini irnesakyk.gif
Tikslas 70kg ax.gif
Papildyta:

O anksčiau buvo potraukis saldumynams ar ne?

Nes aš nu nebuvau ta kur dėl sadumynų alpčiau,ar už šokoladuką atiduočiau pusę gyvenimo,man geriau kaip sako duok silkės vietoj saldainio,bet va kas pasidarė paskutiniu metu pati nesuprantu,kad dažniau noriu saldumynų,ar čia tiesiog kažko organizmui trūksta ar tiesiog taip pasamonė suveikė,kai atleidau vadeles ir leidau sau į save kimšti viską? unsure.gif

na nebuvo taip, kad visiškai nebūčiau valgius... nėštumo metu jų visai nevalgiau, o db tai galiu po plytą šokolado suvalgyt
ir aš galvoju, kad organizmui kažko trūksta matyt
na bet reik mažint mažint ir gal tokio potraukio nebebus, čia man vos ne užkandis, užsimanau kažko užkast ir griebiu už kokio šokoladuko, na nuspredžiau tokiu dalyku namie nebebus!!! rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Nuo ko rytas prasideda? bigsmile.gif taip taip prabudimui ir žvaliam rytui nuo 20 pritūpimų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 13 vasario 2017 - 06:08