Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(wicked @ 2017 02 08, 13:14)
<p>labas, mergaitės 4u.gif
</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Leyla" data-cid="71422893" data-time="1486470106"><div><p>maniakiškai dažnai sveriuos - dukart dienoj paprastai, savaitgaliais gal rečiau.
</p></div></blockquote><p>nuo to niekas nesikeis - tik nervinsies, nematydama norimo rezultato 4u.gif

Mane kažkaip tas labai motyvuoja, padeda "tikresnį" svorį pamatyt. Aišku, šokinėja pirmyn atgal, bet pradeda matytis vidurkis, o kartais po darbo dienos svoris būna mažesnis nei ryte.

Atsakyti

Sveikos,svoris mano 82,5

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Pakeliui į darbą pagalvojau, kad jau trečiadienis, o aš pamiršau pasisvert. Atėjus į darbą supratau, kad jau ketvirtadienis  :huh2:  tai svorį paliekam tą patį, nes svarstyklių nemačiau nuo praeito trečiadienio  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas, 64,3 kg.

Atsakyti

[attachment=239714:Screen Shot 2017-02-09 at 3.03.32 PM.png]

I vieta: Leyla

II vieta: braske09

III vieta: Mazule

laba diena, merginos :4u:

aš kol kas vietoj... su svoriu...

irgi neblogai, vis ne aukštyn :hihihi:

Atsakyti

Sveikos  :)

76.7 kg ir man atrodo plonėju ne į tą pusę :D Bet sportuoju normaliai, valgau saikingai ir teisingai, tai belieka tik kažko laukt :rolleyes:

Raumenys?  :rolleyes:

aš kol kas vietoj... su svoriu...

irgi neblogai, vis ne aukštyn :hihihi:

Bet kiek tu numetei, šaunuolė!

Trečiadienį į koncertą?  :D

Atsakyti

Bet kiek tu numetei, šaunuolė!

---

Trečiadienį į koncertą?  :D

deja, negaliu medalio kabintis :laugh:

aišku, be galo džiaugiuosi ir apsitvarkiau valgymą... kad tik negrįžti atgal...

---

tai tep, trečiadienį į koncertą :B

Atsakyti

deja, negaliu medalio kabintis :laugh:

aišku, be galo džiaugiuosi ir apsitvarkiau valgymą... kad tik negrįžti atgal...

---

tai tep, trečiadienį į koncertą :B

Negrįši negrįši, ko jau ten grįžt atgal?  :laugh:

Nu faina, bet nepavydžiu, pas mus trys bus mėnesio bėgyje  :victory2:  Aišku, į visus neisiu  :laugh:

Atsakyti

Negrįši negrįši, ko jau ten grįžt atgal?  :laugh:

Nu faina, bet nepavydžiu, pas mus trys bus mėnesio bėgyje  :victory2:  Aišku, į visus neisiu  :laugh:

ai žinai, kaip būna :hihihi:

neisi??? tu rimtai neisi??? :laugh:

Atsakyti

ai žinai, kaip būna :hihihi:

neisi??? tu rimtai neisi??? :laugh:

Žinau žinau, aš šią savaitę kosčiu, sloguoju, tai sportą apleidau, tuo pačiu ir su maistu žiūriu, kad jau vadeles atleidau. Gerai, kad darbe nėra kada užkandžiaut, o grįžus namo tiek čia to vakaro ir belieka, nespėjau daug priėst  :essen: 

Šiaip jau šituo klausimu, jei nepastebėjai, aš esu pakankamai pačiuožus, tai galėčiau eit ir į visus tris, bet dvi dienas iš eilės, tai kažkaip nu nežinau.. Vyro gaila  :flirt2:  Užteks dviejų  :brunette:​ 

Atsakyti

aš tai viena eisiu... arba kokią draugę vesiuos, jei pakvietimas dviems bus...

dar buvo pasirinkimas tą dieną važiuot į Kauną, į renginį su MB... tampiausi tampiausi, noriu ir ten, ir ten... ir pasirinkau visgi Vilnių... nes tas pats reikalas ir Vilniuje sekančią dieną bus :B 

Atsakyti

aš tai viena eisiu... arba kokią draugę vesiuos, jei pakvietimas dviems bus...

dar buvo pasirinkimas tą dieną važiuot į Kauną, į renginį su MB... tampiausi tampiausi, noriu ir ten, ir ten... ir pasirinkau visgi Vilnių... nes tas pats reikalas ir Vilniuje sekančią dieną bus :B 

Man tai patiktų ir vienai eit, bet bet..

Kas per renginys Kaune?

Atsakyti