Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

kol pas mus bus gėrimo kultas - niekas ir nesikeis :B

ai šiaip :D

man toks jausmas, kad savi savus apsidovanoja ir tiek :D ir lygis, kaip rašai - jei patyčios, ir panašūs reikalai...

tačiau tai yra tik mano asmeninė nuomonė :D

Mhm, visur kabo užrašai, kad alkoholinius gėrimus įsinešti draudžiama, spėk, ar kam rūpi, tikrai nervino tie vaikščiojimai pirmyn atgal su bokalais, o paskui ir kvaili komentarai  :oh: 

Dėl savi savus, tai nuomonės neturiu, bet tikrai nustebau, kad Prusaitis negavo apdovanojimo, o bendras įspūdis, kad maždaug 90% nominantų girdėjau pirmą kartą  :laugh:​ 

Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2017 01 28, 13:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Egles Håndverk" data-cid="71396608" data-time="1485597270"><div><p>aisku tikiuosi kad kasdien sukant pades apmazinti riebaliukus.

</p></div></blockquote><p></p><p>Žinoma, kad padės, tik mitybos reikia nepamiršt, ji lemia 80%, sportas tik 20%  rolleyes.gif </p><p></p><p></p>

na tas tai jo kad mityba sudaro didziaja dali nesiginciju
Atsakyti

d'esprit, 28 Sau 2017 - 00:05, parašė: Labas vakaras :) [b]Leyla[/b], smagu skaityt, kad atradai motyvaciją, laikyk stipriai :rolleyes: Grįžau iš M.A.M.A apdovanojimų. Truputį nusivylusi, nes tikėjausi, kad po praeitų metų jau šiais metais nebebus patyčių ir panašių dalykų, bet ne, be to negalėjo.. Aš apie "komisiją" (nežinau, ar buvo žiūrėjusių).
Aš buvau tik TV įsijungus, bet po to perjungiau pamačius būteng tą komisiją. Pasirodė labai lėkštos blevyzgos, nemėgstu tokių "a la parodijų"..

Egles Håndverk, 28 Sau 2017 - 11:04, parašė: Sveikos ar kuri bandet sukt lanka? mane cia viena pana prigasdino tipo negerai ji.
Gąsdinimai, kad lanku pažeisi vidaus organus, tai nepagrįsti. Kad juos pažeisti, tai reiktų staigaus smūgio, o net ir masažinis lankas nepajėgus tai sukelti. Vidaus organai apsaugoti nuo tokio poveikio. Jei labai labai sunkus būtų, tai max skaudės šonus ar atsiras kokia mėlynė..
Atsakyti

Sveikos ar kuri bandet sukt lanka?
mane cia viena pana prigasdino tipo negerai ji.

Labas, bandžiau.

Pirmiausia -minusas - kad turėjau labai didelias mėlynes ir skaudančius šonus. Kažkur buvo straipsnis, kad gydytoja ginekologė moterim nepatarė sukt ... galima padaryt žalos. O man asmeniškai dar minusas-man būdavo lb nuobodu :D  atsistoji ir suki... aš dar TV pažiūrėdavau, na ok, iškentėdavau kokia 20 min, trūko man veiksmo, tai suptratau, kad geriau tas 20 min padarysiu įvairių pratimų, nauda bus didesnė.

Pliusas- visgi gaunasi kažkoks sportas, negu sėdėt ant sofos.

Labas visoms ! :4u:

gryžtu su dideliu PMS po atostogų į darbą, randu dideles krūvas ir šimtus e-mailų. Ech...smagumėlis :D

desprit - žiūrėjau ir aš tą renginį per TV....iškentėjau  15 min...Tikrai kažkoks lėkštas pasirodė...

Atsakyti
labas rytas, 67.7kg.
Atsakyti

Labas rytas,

68kg

Atsakyti

Labas rytas,

Šiandien 89. Nuo dabar aš laikinai nerpisduosiu, bet nemeskit manes, prašau, iš lentelės. Pasisversiu mėnesio gale (jei ištversiu). O dabar tiesiog stengsiuosi svorį mažinti natūraliai, neperspaudžiant ir nesisielojant, kad per savaitę nenukrito nei gramas.

Atsakyti
Labas rytas 84,9 kg
Atsakyti

Mano taip pat nenukrito - 105,4.

D'esprit klausė, kokią arbatą geriu. Tiens. Bet iš oficialaus platintojo. Atsargiai žiūriu į visus tokius dalykus, bet mano draugei ta arbata padėjo stebuklingai - smarkiai pagerino regėjimą esant geltonosios dėmės degeneracijai. O kadangi aš genetiškai esu linkusi į aterosklerozę - manau, kad verta pamėginti. Taigi geriu ne dėl svorio. Organizmas reaguoja įdomiai: tai sulaiko skysčius (kaip šįryt), tai išleidžia - ir krenta 1,5 kg. Iš pradžių buvo labai neskanu, dabar - priešingai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 01 vasario 2017 - 11:28
Labas.Svoris tas pats.
Atsakyti

Labas, paliekam svorį tą patį, nes mmm ir jaučiuosi visa dviguba ir išsipūtusi :D tai bijojau ryte svertis :D

Atsakyti
Laba diena, 74 kg.
Sustingau ties šiais skaičiais......... unsure.gif
Atsakyti