Wicked aš tau patarčiau taip (nes irgi turiu akmenuką tulžyies pūslėj): pasidaryti pagrindinius kepenų fermentų tyrimus ir jei yra pakitimų, tai varyt greit pas gastroenterologą ir tartis dėl operacijos. Nes tas pykinimas buvęs, nenorėjimas maisto manau lavai susijęs ir kad tau nebūtų "tylus" kepenų pažeidimas..ne visada tie hepatitai būna su ryškiais geltos požymiais, o kepenys pažeidžiamos.
Aš vakar neturėjau jėgų parašyt, kad buvo + 1 kg turbūt (dabar 76.6 kg, o buvo lyg 75.6).
Savo jubiliejaus proga vakar išsioperavau antrą akį Ir kaip dovana dar vakar ir mano dienos parėjo O rytas prasidėjo migrena ir laukdama operacijos vos neapsivėmiau nuo galvos skausmo Į darbą atvažiavau negėrus, neėdus, nieko neturėjau normalaus ir sveiko, tai surijau 2 dovanoto pyrago gabalus, 2 torto gabalus, 6 keksiukus, o vakare nuslinkau tik į lovą ir bandžiau išsivaduot nuo migrenos, nuramint skaudančią akį ir tikėjaus kitokios šiandienos.
Šiandien jau geriau. Pasportavau klube, namie dar mankštą padariau ir jau mityba buvo normali.