Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas,

Tai ir smagu, kad pamažu renkamės atgal į temą. Ir ne tik renkamės, bet, kaip matau, ir priemonių svoriui mesti imamės. Linkiu mums visoms, kad įkvėpimas ir pasiryžimas mus lydėtų visada :)

Aš neprisiduodu, nes šį kartą rimtai nebenorėjau gadinti nuotaikos sau. Pastebėjau, kad kilantis svoris manęs nesupurto, bet atvirkščiai, dar labiau nuliūdina, o to pasekoje....

Prisiduosiu, kai jau jausiuosi tvirčiau.

Atsakyti

[attachment=239258:Screen Shot 2017-01-26 at 1.27.18 PM.png]

I vieta: Egles Handverk

II vieta: Leyla ir Mazule

III vieta: Panterajuodoji

laba diena, mergaitės :4u:

d'esprit, sveika sugrįžus į doros kelią :D :4u:

aš? aš? neblogai... valgau jau... jaučiuosi geriau... dar būna akimirkų, kada apetito nėra, bet palyginus... ir bandysiu gal jau registruotis pas šeimos gydytoją, bandysiu ieškoti priežasčių... tiksliau, noriu tą tulžį pasitikrinti... ar kažką... o su svoriu - laikau dabar tuos 73kg... plius minus... didelių pokyčių nebūna... jau gal reiktų ir žemyn važiuot...

Atsakyti

Wicked aš tau patarčiau taip (nes irgi turiu akmenuką tulžyies pūslėj): pasidaryti pagrindinius kepenų fermentų tyrimus ir jei yra pakitimų, tai varyt greit pas gastroenterologą ir tartis dėl operacijos. Nes tas pykinimas buvęs, nenorėjimas maisto manau lavai susijęs ir kad tau nebūtų "tylus" kepenų pažeidimas..ne visada tie hepatitai būna su ryškiais geltos požymiais, o kepenys pažeidžiamos. 

Aš vakar neturėjau jėgų parašyt, kad buvo + 1 kg turbūt (dabar 76.6 kg, o buvo lyg 75.6).

Savo jubiliejaus proga vakar išsioperavau antrą akį :D  Ir kaip dovana dar vakar ir mano dienos parėjo  :D O rytas prasidėjo migrena ir laukdama operacijos vos neapsivėmiau nuo galvos skausmo  :huh2: Į darbą atvažiavau negėrus, neėdus, nieko neturėjau normalaus ir sveiko, tai surijau 2 dovanoto pyrago gabalus, 2 torto gabalus, 6 keksiukus, o vakare nuslinkau tik į lovą ir bandžiau išsivaduot nuo migrenos, nuramint skaudančią akį ir tikėjaus kitokios šiandienos.

Šiandien jau geriau. Pasportavau klube, namie dar mankštą padariau ir jau mityba buvo normali.

Atsakyti

Wicked aš tau patarčiau taip (nes irgi turiu akmenuką tulžyies pūslėj): pasidaryti pagrindinius kepenų fermentų tyrimus ir jei yra pakitimų, tai varyt greit pas gastroenterologą ir tartis dėl operacijos. Nes tas pykinimas buvęs, nenorėjimas maisto manau lavai susijęs ir kad tau nebūtų "tylus" kepenų pažeidimas..ne visada tie hepatitai būna su ryškiais geltos požymiais, o kepenys pažeidžiamos. 

ačiū už rekomendaciją - aš dar ryt pasitikrinsiu, bet prieš rugsėjį dariausi labai išsamius kraujo tyrimus... man atrodo, jog ir kepenų fermentai į tai įėjo :hmm: tai dar ne taip seniai :hmm: 

Atsakyti
sveikos 4u.gif aš noriu pasidžiaugti, kad tik dabar numetus apie 3 kg pradėjau jaustis nors truputį lengviau, šiek tiek laisvesnius rūbus.. stipriai motyvuoja!

Aš nora kcal skaičiuoju gal kartais nelabai tiksliai, bet sveriuos dukart dienoje, turiu keletą progreso sekimo programėlių telefone, man kolkas padeda, nenusibodo:) žiūriu daug youtube video apie svorio metimą, kartais kaip apsėsta po porą val. Sportuoju 2-3 k savaitėj bet trumpai cardio. Matau, kad reiks po kokio mėn imtis jėgos pratinų
Atsakyti

Labas vakaras  :) 

Leyla, smagu skaityt, kad atradai motyvaciją, laikyk stipriai  :rolleyes: 

Grįžau iš M.A.M.A apdovanojimų. Truputį nusivylusi, nes tikėjausi, kad po praeitų metų jau šiais metais nebebus patyčių ir panašių dalykų, bet ne, be to negalėjo.. Aš apie "komisiją" (nežinau, ar buvo žiūrėjusių). Dar nesuprantu, ar žmonėms į tokius renginius išgert eina  :oh:  pirmyn atgal su platsmasinėm stiklinėm alaus, lyg be to būtų neįmanoma  :oh: 

Išsibambėjau  :sleep: 

Bet buvo ir smagiu dalykų, vienu metu nuoširdžiai klykiau iš laimės ir netikėtumo!

Tai va. Pavariau ne į temą, kaip visada  :D​ 

Atsakyti

labas rytas  :4u: 

Grįžau iš M.A.M.A apdovanojimų. Truputį nusivylusi, nes tikėjausi, kad po praeitų metų jau šiais metais nebebus patyčių ir panašių dalykų, bet ne, be to negalėjo.. Aš apie "komisiją" (nežinau, ar buvo žiūrėjusių). Dar nesuprantu, ar žmonėms į tokius renginius išgert eina  :oh:  pirmyn atgal su platsmasinėm stiklinėm alaus, lyg be to būtų neįmanoma  :oh:​ 

tave dar stebina? :hmm: 

man tai iš viso ta MAMA tokia... toli nuo muzikos  :D 

Atsakyti
Sveikos ar kuri bandet sukt lanka?
mane cia viena pana prigasdino tipo negerai ji.
Atsakyti

Labas rytas  :) 

labas rytas  :4u:

tave dar stebina? :hmm:

man tai iš viso ta MAMA tokia... toli nuo muzikos  :D

Aš vis tikiuosi, kad kažkas keisis.. Bet nesikeičia  :D 

Kodėl?  :rolleyes:  

Sveikos ar kuri bandet sukt lanka?
mane cia viena pana prigasdino tipo negerai ji.

O kas gali būt negerai? Būtų blogai, būtų uždrausta  :mirksiukas:  kitas klausimas, kokio rezultato tikiesi ir kiek tad lankas naudos duoda  :ax: 

Atsakyti
aisku tikiuosi kad kasdien sukant pades apmazinti riebaliukus.

viena pana sake kad tipo masaziniu lanku gali pasizeist vidaus organai bet ir as pamasciau kad nusikalba
Atsakyti

aisku tikiuosi kad kasdien sukant pades apmazinti riebaliukus.

Žinoma, kad padės, tik mitybos reikia nepamiršt, ji lemia 80%, sportas tik 20%  :rolleyes: 

Atsakyti

Aš vis tikiuosi, kad kažkas keisis.. Bet nesikeičia  :D

Kodėl?  :rolleyes:

kol pas mus bus gėrimo kultas - niekas ir nesikeis :B

ai šiaip :D

man toks jausmas, kad savi savus apsidovanoja ir tiek :D ir lygis, kaip rašai - jei patyčios, ir panašūs reikalai...

tačiau tai yra tik mano asmeninė nuomonė :D

Atsakyti