kodel manes neytrauket i lentele?
atsiprašau - nepaklausiau, ar norėsit į lentelę, ar ne...
dabar jau įtraukiau ir savo žinutėje redagavau
Labas
svoris 64,6 kg. pasirodo praeitą kart neprisidaviau ...
pagaliau atradau savo motyvaciją pasirodo tai mano vyras sugalvojo gi jis svorį mest, tai man nebuvo kur dėtis, pradėjom abudu, tik aišku jam labiau krinta svoris - o man, na norėčiau daugiau, bet yra kaip yra... Kartais net stebina savo užsispyrimu pradėjau daug vandens su citrina gert, susitvarkė mano virškinimas, įtraukiau daug daržovių, išmečiau to ko nereikia-miltai, batonas, cukrus.Tai bent jau bendra savijauta ir nuotaika pagerėjo. Tiesa, leidžiu sau per pietus su kava mažą nuodėmę pvz sūrelį prie kavos ar mažą sausainį.Stengiuosi, kad nuodėmė būtų kuo mažesnė Jei ir to sau nebeleisčiau-būtų man per žiauru...Be to, nesiruošiu savęs taip smarkiai kankint...Valgiau 4 k dienoj. Aikšu, dar prie mano geros nuotaikos prisidėjo ir tai, kad dabar man -atostogos, tai galiu nuo darbų atsipūst...Galvojau kad nieko neveiksiu per atostogos, gulėsiu ir valgysiu čipsus-tai va-nė velnio valgau kaip priklauso ir tuo džiaugiuosi...
desprit - sveika sugryžus, be Tavęs tema tiesiog apmirus
wicked - kaip Tavo sveikata?
Nežinau, gal nerašykit šį kartą į lentelę, nes 105,4. Užvakar pradėjau gerti tokią vaistažolių arbatą medžiagų apykaitai spartinti, bet organizmas kol kas reaguoja priešingai - ėmė kaupti vandenį. Jei per savaitę nepasikeis, teks tą priemonę mesti. D'esprit, sveika sugrįžus, be Jūsų čia energijos trūksta
Nute, kas per arbata?
Mažule, labai nesmagiai skamba
Braške, kokia šaunuolė, kad atostogas taip tvarkingai leidi!
Wicked, kaip Tu, kur Tu?
O aš darbe radau bendraminčių mitybos ir sporto klausimais, susiorganizavom visi norintys bėgt Kauno maratone už mūsų įmonę
Šiandien dieną pradėjau sportu, užbaigiau tortu ir šampanu
Mano duomenys lentelei
Pr.svoris 69
Siekiamas 60
Ūgis 1.67
Ne pati geriausia mintis per PMS svorį rašyt