Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

kodel manes neytrauket i lentele?

atsiprašau - nepaklausiau, ar norėsit į lentelę, ar ne...

dabar jau įtraukiau ir savo žinutėje redagavau :4u:

Atsakyti
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
67.9 kg (-0.4). 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas  :)

Pagaliau įsivažiavau į normalų gyvenimo ritmą, noriu toliau svorį mest. Ar priimsit atgal?  :4u:

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

priduodu graziai krintanti svori lygiai 85 kg syryt ax.gif
Atsakyti
Sveikos . Svoris 84,8 kg
Atsakyti

Labas :) 

svoris 64,6 kg. pasirodo praeitą kart neprisidaviau ...

pagaliau atradau savo motyvaciją  :B pasirodo tai mano vyras :D sugalvojo gi jis svorį mest, tai man nebuvo kur dėtis, pradėjom abudu, tik aišku jam labiau krinta svoris - o man, na norėčiau  daugiau, bet yra kaip yra... Kartais net stebina savo užsispyrimu :rolleyes: pradėjau daug vandens su citrina gert, susitvarkė mano virškinimas, įtraukiau daug daržovių, išmečiau to ko nereikia-miltai, batonas, cukrus.Tai bent jau bendra savijauta ir nuotaika pagerėjo. :D Tiesa, leidžiu sau per pietus su kava mažą nuodėmę pvz sūrelį prie kavos ar mažą sausainį.Stengiuosi, kad nuodėmė būtų kuo mažesnė :D Jei ir to sau nebeleisčiau-būtų man per žiauru...Be to, nesiruošiu savęs taip smarkiai kankint...Valgiau 4 k dienoj. Aikšu, dar prie mano geros nuotaikos prisidėjo ir tai, kad dabar man -atostogos, tai galiu nuo darbų atsipūst...Galvojau kad nieko neveiksiu per atostogos, gulėsiu ir valgysiu čipsus-tai va-nė velnio :angel_not:  valgau kaip priklauso ir tuo džiaugiuosi... :wub: 

desprit - sveika sugryžus, be Tavęs tema tiesiog apmirus :4u: 

wicked - kaip Tavo sveikata?  :4u:​ 

Atsakyti
sveikos, svorį paliekam tą patį.
Atsakyti
Labas vakaras,
74 kg.
Byra sveikata - nebesusitvarkau su spaudimu. Visi neigiami veiksniai pas mane: paveldimumas, sėdimas darbas, daug streso, netinkama mityba, mažai judėjimo, antsvoris....Taip kad susiimu. Visų pirma žiūriu, ką valgau, bandau daugiau judėti...nuo antros vasario savaitės keliausiu per daktarus - tikrinsiu kraują, širdį, išklausysiu rekomendacijas dėl medikamentinio gydymo unsure.gif
Kaip mano draugė sako: "sulaukėm laikų, kai žiūrime, ar į rankinuką įsidėjome ne kosmetinę, o vaistinėlę" biggrin.gif
Atsakyti

Nežinau, gal nerašykit šį kartą į lentelę, nes 105,4. Užvakar pradėjau gerti tokią vaistažolių arbatą medžiagų apykaitai spartinti, bet organizmas kol kas reaguoja priešingai - ėmė kaupti vandenį. Jei per savaitę nepasikeis, teks tą priemonę mesti. D'esprit, sveika sugrįžus, be Jūsų čia energijos trūksta :)​ 

Atsakyti

Mažule, :4u: 

Atsakyti

Nute, kas per arbata? :rolleyes:  

Mažule, labai nesmagiai skamba  :unsure:

Braške, kokia šaunuolė, kad atostogas taip tvarkingai leidi!  :rolleyes:

Wicked, kaip Tu, kur Tu? 

O aš darbe radau bendraminčių mitybos ir sporto klausimais, susiorganizavom visi norintys bėgt Kauno maratone už mūsų įmonę  :victory2:

Šiandien dieną pradėjau sportu, užbaigiau tortu ir šampanu  :laugh:  

Mano duomenys lentelei

Pr.svoris 69

Siekiamas 60 

Ūgis 1.67

Ne pati geriausia mintis per PMS svorį rašyt  :laugh:

Atsakyti