Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas,
situacija nekokia - 74,4 kg. unsure.gif
Valgau daug ir labai netvarkingai....
Viskas susiveda į stresą, miego trūkumą ir valios ribas.

Iškeliu sau bent minimalias užduotis iki vasario mėn.: nuo šiandien po 18 val. nevalgyti (jei jau mirsiu iš bado - sukrimsiu obuolį), atsisakyti bandelių ir šokolado (nuo kurių esu tiesiog priklausoma paskutiniu metu), daug gerti (bet kadangi negaliu gerti šalto vandens, tai šiltą su citrina arba arbatas be cukraus). Ir kasdien bent 20 pritūpimų biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Svoris - 85 kg. biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

87,9

Motyvacijos! Trūksta....

Wicked, laikykis, gal, kaip sakai, čia tikrai kažkoks ženklas apmąstymams. Jei pavyks pamažu pereiti į normalų  valgymo ritmą, nepuolant į kitą kraštutinumą - pasidžiaugsiu už tave

Egles, sveika prisijungusi. Manau, tavo noras tikras ir stiprus, tačiau per didelį tikslą išsikėlei. Lengviau siekti apčiuopiamesnių tikslų.

Aš pasiilgau d'esprit. Gal jai mūsų forumas labai demotyvuojantis? Gal per daug užsiėmusi ji šiuo metu. Bet trūksta jos. Aūūūūū

Atsakyti
Labas rytas priduodu vakarysti svori 86,7 kg nes siandien kaip tycia svarstykles nusisove
Atsakyti
sveikos,

Priduodu 68,3 kg šią sav labai pagal planą 0,5 kg nusirideno, džiugu:) pirmadienį grįžau sportuot po ligų, bet penktadienį nusimato įmonės balius, kitą savaitę vėl balius - bus nelengva.
Atsakyti

104,8

Vis dar nėra judėjimo, nors darbus lyg ir susidėliojau. Bet po šitą kasdieninę košę nęrandu motyvacijos vaikščioti. Žinoma, pasiteisinimas.

Wicked, jaučiau nemalonumus skrandyje porą savaičių, tai labai padėjo malti sėmenys. Įvairiai: skaniausia su kefyru, bet galima ir su vandeniu. Pamėginkit, gal ir nepadės, bet tikrai nepakenks. Apie 2 šaukštus per dieną.

Atsakyti

Merginos,

Labai aciu visoms, taciau pabegu is temos. Tikiuosi, kad grizti nereikes  :4u: 

Geru rezultatu visoms!

Atsakyti

Extra_Dee, jau pasiekei savo trokštamą svorį? Super. Tada tikrai negrįžk, nebent šiaip norėtum užsukti kartais ir kitoms savo sėkmę šioje temoje priminti ;)

75.6 kg šiandien.

wicked, man iškart kyla trys mintys dėl to negalėjimo valgyt...elementarus gastritas, skydliaukės arba besiformuojantis  mitybos sutrikimas :rolleyes: Nėra normalu, jei taip iš niekur nieko...

Atsakyti

wicked, man iškart kyla trys mintys dėl to negalėjimo valgyt...elementarus gastritas, skydliaukės arba besiformuojantis  mitybos sutrikimas :rolleyes: Nėra normalu, jei taip iš niekur nieko...

reiks pagalvot, nors jau pradėjau valgyt - nesakau, kad apetitas grįžęs pilnai, bet jau užeina momentų, kad noriu... bandau nepanikuot, bet jei neatsistatys iki pirmadienio, gal pasirodysiu gydytojai... dar yra variantas dėl akmenukų tulžyje...

Atsakyti

Sveikos, jeigu dar nepavelavau prisiduot tai svori paliekam ta pati

Atsakyti

[attachment=238962:Screen Shot 2017-01-20 at 12.35.21 PM.png]

I vieta: Panterajuodoji

II vieta: Leyla

III vieta: Egles Handverk

labas, merginos :4u:

nemeskit iš pareigų - žinau, kad žiauriai vėluoju... gėda...

sveikata taisosi, tuom džiaugiuosi - jau ir apetitas atsiranda...

šiai dienai 73kg - klausimas, kaip juos man dabar išlaikyti... nes toooooooks geras jausmas :wub: nebenoriu atgal... turbūt tikrai puiki proga imtis veiksmų ir keisti kažką gyvenime...

Extra_Dee, turbūt neužsuksi jau - bet smagu, jog pasiekei tikslą :4u:

grįžtančios nelauksim :laugh: nebent pasisveikint :D

Atsakyti
kodel manes neytrauket i lentele?
Atsakyti