Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Pas mane kiek pamenu dabar - pliusas, bet šįkart nepergyvenu, nes svėriaus ne ryte, o perpiet prisiminiau sporto klube ax.gif Rašykit tą pirmą teigiamą vietą 75.9 kg 4u.gif
Į sportą grįžau po beveik 1.5 mėn ir supratau kiek daug buvau praradusi..visa persirijusi, sustingusi, apatiška. Išsikrutinau ir nuotaika iškart kita, pajutau dabar, kad jau nauji metai biggrin.gif biggrin.gif , o tai buvo kažkokia prieš-po ir šventinė depresija.
Atsakyti
Daug svarsčiau, bet užmačiau beta.lt pasiūlymą į ToGetFit projektą ir visgi susigundžiau. Išbandysiu jėgas su visais, nors fiziškai esu silpnesnė ir sveikata gyvenimo pažeista, bet.. bandysiu. Bus kaip bus, gal po savaitės iškrisiu biggrin.gif
https://m.beta.lt/?cid=18190207#!/search/ToGetFit
Atsakyti

[attachment=238633:Screen Shot 2017-01-13 at 11.19.55 AM.png]

labas, mergaitės :4u:

tik dabar atnešu lentelę - atsiprašau :4u:

ir paprašysiu, kad sužiūrėtumėt savo duomenis, kad nebūčiau ko praleidus...

žiauriai blogai su sveikata vis dar, tai bijau, kad ką praleidus nebūčiau...

Atsakyti
Sveikos gal priimsit ir mane i savo buri ax.gif

1. Ūgis - 1,65 m
2. Esamas svoris - 87.1 kg
3. Siekiamas svoris - butu gerai 54 kg

4. Kaip manai, kodėl tave NUOLAT kankina svorio metimo problemos? T.y. kodėl nepavyksta šios problemos išspresti kartą ir visiems laikams? - greiciausiai del to kad vis pritrukdavo valio ir vis save guodziau ai dar nedaug savaime nukris "optimiste" o svoris vis auga.

5. Ką darei ne taip iki šiol ir ką ketini daryt? - atsisakydavau nerekomenduojamu maisto produktu tik menesui paskui vel grysdavau prie seno, mazai judejau. Dabar viskas tikrai nebegaliu ziuret i veidrodi sunku net judet tad viskas sy kart rimtai nusiteikiau dirbti su savimi.

6. Kokiu būdu ketini išlaikyti svori? - laikytis mitybos plano savo ir judeti daugiau nes nebenoriu but stora unsure.gif

7. Kokios alternatyvos vietoj nuolatinio valgymo? na as ir nevalgau nuolatinai tiesiog dabar bandau mazinti porcijas valgyti daug dazniau, uzkandzius pakeisti kokteiliais ..... stengiuos susidaryti laiko plana kada ka valgau
Atsakyti

... žiauriai blogai su sveikata vis dar, tai bijau, kad ką praleidus nebūčiau...

wicked, o kas Tau dabar nutikę? :unsure: Gal kažkuo galėčiau padėt, nes 'nuskambėjo' perskaičius labai neramiai ir nejaukiai :unsure:

Egles, sveika atvykus! Šaunuolė, išties svarbiausia pradėti nuo mitybos, nes kai svoris didelis nepulkit tik stačia galva į sunkią fizinę veiklą, galim sveikatai pakenkt. Labai sveika daug vaikščioti ir pradžioj sumažinti svorį..svarbiausia - maži ir ilgalaikiai pokyčiai.

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2017 01 14, 18:45)
stačia galva į sunkią fizinę veiklą, galim sveikatai pakenkt. Labai sveika daug vaikščioti ir pradžioj sumažinti svorį..svarbiausia - maži ir ilgalaikiai pokyčiai.</p>

Aciu uz silta sutikima smile.gif bandysiu kai bus nevejuotos dienos su suniu kazkur toliau paleiti jai bus gerai ir man pliusas. Laukiu pavasario darzo darbai prasides bus veiklos smile.gif
Juo bandau po biski mazinti porcijas vel pradesiu vis delcios dietos laikytis ji man seniau padedavo apmesti svorio ir sureguliuoti dienos rezima...
Atsakyti

Egles

Labas! Rezultatyvios keliones  :4u: 

O kam ta delcios dieta? Ar galetum jos laikytis ateinancius metus, du, penkis, visa likusi gyvenima? 

Atsakyti
Jo laisvai galeciau ir toliau jos laikytis seniau ir laikydavausi svorui palaikytiko sveriau 58 kg o paskui persikeliau i NO gyvent ir apsileidau po santuokos bet jau paciai nuo savo isvaisdod negera verysad.gif
Atsakyti

wicked, o kas Tau dabar nutikę? :unsure: Gal kažkuo galėčiau padėt, nes 'nuskambėjo' perskaičius labai neramiai ir nejaukiai :unsure:   

net nežinau, kažkas su skrandžiu, gal koks švelnios formos Noras/Rotas... nelabai valgyti galiu, nelenda maistas visai... atrodo, valgyčiau, pasidarau ką ir užsiriša :hihihi: 

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 01 15, 12:23)
net nežinau, kažkas su skrandžiu, gal koks švelnios formos Noras/Rotas... nelabai valgyti galiu, nelenda maistas visai... atrodo, valgyčiau, pasidarau ką ir užsiriša hihihi.gif </p>

Na bet jau ilgokai sakyčiau.....per savaitę galėjo išgaruoti ir nebekankinti unsure.gif
Sveik greičiau 4u.gif

Rasmut - aš esu tragiškai blogos fizinės formos - nuo ko pradėti ją atstatinėti? į sporto klubus bijau eiti - nukrisiu po pirmo pratimo biggrin.gif gal kažką patartum?
Atsakyti

Na bet jau ilgokai sakyčiau.....per savaitę galėjo išgaruoti ir nebekankinti unsure.gif
Sveik greičiau 4u.gif

ilgokai... ir nežinau, ar čia panikuot, ar ne...

šiandien jau bandau su maistu pradėt draugauti rimčiau... košės išsiviriau, nelabai lenda, bet valgau... bet dabar taip norisi išlaikyti esamą svorį :hihihi: turbūt reikia darytis išvadas ir imtis kažko... gal man čia organizmas davė ženklą, kad gana :D

Atsakyti
Sveikos mergaites, prisiduodu iš anksto 82,1 kg, ketvirtadienį vaiko gimtadienis tai tikrai pamiršiu prisiduot biggrin.gif Bandau mitybą pasireguliuot, bet kažkaip sunkiai į. Jei dieną kaip ir viskas gerai, tai vakare iš nieko neveikimo prasideda didelė draugystė su maistu. Bandysiu gal kokią motyvaciją susirast, o tai norisi vasarą pasitikt gražesnei bigsmile.gif
Atsakyti