Labas, 64,800 kg. gryžtu į doros kelią
104,6.
Vis dar darbai ir mažai judėjimo.
Bet labai motyvavo per LRT parodytos moters istorija.
Jovivita, ar angina atsitraukė?
labas, mergaitės
Leyla, nori į lentelę? nes tada reiktų tavo duomenų - ūgio, svorio, siekiamo svorio...
o aš lyg ir turiu problemą... išsibraukiau iš lentelės, kai pradėjau svorį augint... pasiekiau kritinį 79.6kg, su visom šventėm, ėdimais ir panašiai... ir per paskutines tris keturias dienas nukritau iki 77kg... tiesiog nebegaliu nieko valgyt... atrodo, pasidarau kažką, ir nelenda, paprasčiausiai nelenda... net saldumynų nenoriu nu minčių, faktas, pačių negeriausių lenda į galvą... bet matysim... gal dar pramuš gal organizmas paprasčiausiai sako stop, gana...
Labas,
Man irgi yra taip buvę, kad valgyt nesinorėjo. Džiaugiausi Kita vertus, aš ir taip ne visada valgau, kai noriu. Fiziologinį apetitą sukontroliuoti tai aš galiu, bet štai su psichologiniu susitvarkyt žymiai sudėtingiau.
Mano 87,6
Man irgi yra taip buvę, kad valgyt nesinorėjo. Džiaugiausi
jei tai laikina ir nieko nereiškia, tai tik valio... gal tik nežinau, kaip reiks tą svorį išlaikyt... nes klausimas, ar surenku per dieną reikiamą kiekį kalorijų... bo valgau tai ką aš žinau... keistas jausmas eiti parduotuvėje pro bandeles ir šokoladus ir nenorėt nieko
Nesijaudink - gali būti tiesiog lengvas noro virusas - dabar tokie sukasi - man panašiai kelios dienos jau - toks lyg ir neskanumas burnoje (toks ant ribos pykinimas), valgau, bet be jokio noro...šiandien geriau
</p><p></p><p><strong>Leyla</strong>, nori į lentelę? nes tada reiktų tavo duomenų - ūgio, svorio, siekiamo svorio...
</p><p></p><p>o aš lyg ir turiu problemą... išsibraukiau iš lentelės, kai pradėjau svorį augint... pasiekiau kritinį 79.6kg, su visom šventėm, ėdimais ir panašiai... ir per paskutines tris keturias dienas nukritau iki 77kg... tiesiog nebegaliu nieko valgyt... atrodo, pasidarau kažką, ir nelenda, paprasčiausiai nelenda... net saldumynų nenoriu nu minčių, faktas, pačių negeriausių lenda į galvą... bet matysim... gal dar pramuš gal organizmas paprasčiausiai sako stop, gana...
</p>
Sveika, noriu, rašiau prieš keletą psl duomenis:) 172, pradėjau 71, buvo prieš sav 69, noriu 61
Nesijaudink - gali būti tiesiog lengvas noro virusas - dabar tokie sukasi
apie kažką tokio ir galvojau...
noriu, rašiau prieš keletą psl duomenis:) 172, pradėjau 71, buvo prieš sav 69, noriu 61
ok, įtrauksiu
Sveikos svoris mano 83kg