Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas ir su Naujais!

Prisduodu - 87.9. Wicked, aš irgi paprašysiu, kad įrašytum šį skaičių kaip mano pradinį svorį.

Atsakyti

aš čia su naujametine banga biggrin.gifjeigu rimtai, man atrodo, kad gali būti, jog ir šioje temoje jau kažkada seniau registravausi... bet šiemet nusprendžiau, kad užteks.

sveika prisijungus :4u:

As jauciu, kad ryt pasisversiu, bet neprisidavinesiu...galima gi karteli, ane?

viskas galima - gi ne dėl mūsų prisidavinėji, dėl savęs :4u: 

Atsakyti
Laba, mergaitės 4u.gif
ir aš priduodu savo svorį, kurį taip pat norėčiau paprašyti fiksuoti kaip pradinį - 74,2 kg. tongue.gif
Atsakyti
Labas. Svoris - 87 kg.Siaubas. Rašyk ir man kad pradinis svoris.Nauji metai tegu būna viskas iš pradzių.
Atsakyti

Aš turbūt laimėsiu su  daugiausia pliuso  : 65 kg. Einu atgal...

Atsakyti

Pasisveriau siandien ryte...tai ramia sazine priduodu 66,5kg. Nu kaip prilipo tas kg per sventes, taip nenori pabegti  :DTiesa pasakius, maloniai nustebau nepamacius pokycio (na, 100gr plius), nes jauciuosi tai gerokai patinus ir net liulanti tokia... Siandien jau 100% grizau i vezias su grikais pusryciams ir be riebalu keptomis darzovemis pietums. Vakarienei bus arbatos puodelis ir ankstyvas miegas  :D 

Atsakyti
Sveikos, su Naujais :-) nauji metai, nauji tikslai, prisiduodu 82,3 kg. Reikia susiimt rezultatų gerinimui.
Atsakyti

Priduodu riebų pliusą - 104,9. Nors maniau, kad bus dar daugiau :rolleyes: 

Kaip patraukė žiemą "ant ledų". Dabar sakau sau stop.

Jei Nauji metai, tai nauji...

Atsakyti

[attachment=238417:Screen Shot 2017-01-05 at 2.41.02 PM.png]

jovivita, :4u:

Atsakyti

Jovivita

Nepriaugti per sventes yra reikalu! Saunuole!  :4u: 

Atsakyti
Aha būtų gerai, susirgau angina. Vaistai, temperatūra, nieko nuryt negalėjau, tai ir rezultatas biggrin.gif Na o dabar jau norisi nebegrįšt atgal. Reikia ruoštis vasaros sezonui bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, meškų klubas - alio - bundam, prisiduodam, šnekam 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Prisiduodu - 73, 9 kg.

Atsakyti