Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos, svorį palikit tą patį. smile.gif
Atsakyti
Labas.Nemeskit iš lenteles. Prisiduosiu po naujųjų.Kai jau galutinai nusipenėsiu. Dabar vis tiek tik priaugsiu.Gerų švenčių. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, po kaledu 82,0 mano svoris matosi kad valgiau :D

Atsakyti

labas, merginos :4u:

atsiprašau, atsiprašau... labai labai atsiprašau :lietuva:

bet dabar - visos greit padedat šakutes, šaukštus ir visus kitus įrankius, lėkštes į šoną ir po šimtą šuoliukų... ir greit :laugh: a ne gėda??? :laugh: nu gi lentelė be komentarų :B

[attachment=238291:Screen Shot 2016-12-30 at 8.05.56 PM.png]

bet aišku, Naujų sutikimas ant nosies :D

planų turit? :bigsmile:

Atsakyti

Su Naujais visas. :newyear:

Neprisidaviau, nes buvo tokis jau pliusas...

Planų turim  :D

Šuoliukai vakare...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 02 sausio 2017 - 12:47
šimtą šuoliukų... ir greit :laugh:

gėda ...nes nešokinėčiau :Dgėda ką rodo svarstyklės, jau kai paleidau vadeles tai paleidau...MB jau sakė irgi svorį mes, tai man bus lengviau. :rolleyes:

Na mergaitės gryžtam, gi visos norim sulieknėt iki pavasario :angel_not:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske09: 02 sausio 2017 - 13:08
O kaip prie jūsų prisijungti? smile.gif
labai noriu pasigirti, kad nepavyko:))) DARKART:)
turėjau pažadą nepriėst per Kalėdas, bet... Nuo kūčių iki naujų kažkoks juodas periodas..
Atsakyti

O kaip prie jūsų prisijungti? smile.gif

pirmą žingsnį žengėt :D

liko atsakyt į klausimus iš pirmos temos žinutės ir jau būsit teisėta šios temos narė :B

ai, dar svarbu nedingti iš temos, po savaitės ar dviejų... kas būna su naujokėmis :hmm:

Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
parsiranda meška paklydėlė biggrin.gif
Po visų švenčių ir kelionių į Lenkiją (šiandien ryte parkeliavome 4u.gif ), imu save į nagus ir bandysiu po savaitės nepriduoti baisinio pliuso tongue.gif

Labai visų pasiilgau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš čia su naujametine banga biggrin.gif jeigu rimtai, man atrodo, kad gali būti, jog ir šioje temoje jau kažkada seniau registravausi... bet šiemet nusprendžiau, kad užteks.

Gruodį 21 d. nevalgiau cukraus ir miltų, tačiau vien tai svorio numesti nelemia:) bet įkvėpė toliau pokyčiams. Pradėjau sportuot sporto klube, žiūrėti daug youtube video, visokių mitų apie svorio metimą sau sulaužiau, tai galvoju, kad šįkart tikrai pavyks.

1. Ūgis
172
2. Esamas svoris
69,4 (svarstyklės sugedo, kai nusipirksiu naujas, patikslinsiu)
3. Siekiamas svoris
61
4. Kaip manai, kodėl tave NUOLAT kankina svorio metimo problemos? T.y. kodėl nepavyksta šios problemos išspresti kartą ir visiems laikams?
Nes neturėjau vizijos, kaip afigienai yra būt plona ir kad tai yra sprendimas, o ne "galbūt man šiemet pasiseks".

5. Ką darei ne taip iki šiol ir ką ketini daryt?
Turiu fitbit apyrankę, dėl kurios tiksliai žinau, kiek kcal per dieną tiksliai sudeginu, tai tiesiog reik laikytis matematikos.

6. Kokiu būdu ketini išlaikyti svori?
Nebevalgyti saldumynų, kai jų nenoriu ir apskritai daugiau intuityvaus valgymo.

7. Kokios alternatyvos vietoj nuolatinio valgymo?
Svarbiausia būti užsiėmus, turėt nuolat reikalų, nes kai yra daugiau laisvo laiko tai ir norisi valgyt:)
Atsakyti

Labas, Leyla! Kartu truputeli lengviau  :4u: 

As jauciu, kad ryt pasisversiu, bet neprisidavinesiu...galima gi karteli, ane? Ir sazine griauzia, ir fiziologines priezastys...  :unsure: 

Atsakyti

Aš priduodu siaubą ii gramo -75.6 kg (atsišėriau per mėnesį, pusantro). wicked, nauji metai, naujas svoris :D - pataisyk startinį ir brauk tą mano istoriją (metimo, grįžimo atgal). Pabandom iš naujo. Sportuot eisiu tik sausio 11 d, o tai prieš šventes kaip susirgau, taip dar vos krutu. Į dorą mitybą grįžti labai sunku, labai mažais žingsniukais su paklydimais, tik ne tokiais kaip per šventes. Baisus potraukis saldumui, gailiuosi, kad pradėjau vaišintis tais kolegų saldainiais..iš pradžių buvo per saldu, dabar trūksta :D

Atsakyti