Sveikos, po kaledu 82,0 mano svoris matosi kad valgiau
labas, merginos
atsiprašau, atsiprašau... labai labai atsiprašau
bet dabar - visos greit padedat šakutes, šaukštus ir visus kitus įrankius, lėkštes į šoną ir po šimtą šuoliukų... ir greit a ne gėda??? nu gi lentelė be komentarų
[attachment=238291:Screen Shot 2016-12-30 at 8.05.56 PM.png]
bet aišku, Naujų sutikimas ant nosies
planų turit?
Su Naujais visas.
Neprisidaviau, nes buvo tokis jau pliusas...
Planų turim
Šuoliukai vakare...
gėda ...nes nešokinėčiau :Dgėda ką rodo svarstyklės, jau kai paleidau vadeles tai paleidau...MB jau sakė irgi svorį mes, tai man bus lengviau.
Na mergaitės gryžtam, gi visos norim sulieknėt iki pavasario
O kaip prie jūsų prisijungti?
pirmą žingsnį žengėt
liko atsakyt į klausimus iš pirmos temos žinutės ir jau būsit teisėta šios temos narė
ai, dar svarbu nedingti iš temos, po savaitės ar dviejų... kas būna su naujokėmis
parsiranda meška paklydėlė
Po visų švenčių ir kelionių į Lenkiją (šiandien ryte parkeliavome ), imu save į nagus ir bandysiu po savaitės nepriduoti baisinio pliuso
Labai visų pasiilgau
aš čia su naujametine banga jeigu rimtai, man atrodo, kad gali būti, jog ir šioje temoje jau kažkada seniau registravausi... bet šiemet nusprendžiau, kad užteks.
Gruodį 21 d. nevalgiau cukraus ir miltų, tačiau vien tai svorio numesti nelemia:) bet įkvėpė toliau pokyčiams. Pradėjau sportuot sporto klube, žiūrėti daug youtube video, visokių mitų apie svorio metimą sau sulaužiau, tai galvoju, kad šįkart tikrai pavyks.
1. Ūgis
172
2. Esamas svoris
69,4 (svarstyklės sugedo, kai nusipirksiu naujas, patikslinsiu)
3. Siekiamas svoris
61
4. Kaip manai, kodėl tave NUOLAT kankina svorio metimo problemos? T.y. kodėl nepavyksta šios problemos išspresti kartą ir visiems laikams?
Nes neturėjau vizijos, kaip afigienai yra būt plona ir kad tai yra sprendimas, o ne "galbūt man šiemet pasiseks".
5. Ką darei ne taip iki šiol ir ką ketini daryt?
Turiu fitbit apyrankę, dėl kurios tiksliai žinau, kiek kcal per dieną tiksliai sudeginu, tai tiesiog reik laikytis matematikos.
6. Kokiu būdu ketini išlaikyti svori?
Nebevalgyti saldumynų, kai jų nenoriu ir apskritai daugiau intuityvaus valgymo.
7. Kokios alternatyvos vietoj nuolatinio valgymo?
Svarbiausia būti užsiėmus, turėt nuolat reikalų, nes kai yra daugiau laisvo laiko tai ir norisi valgyt:)
Aš priduodu siaubą ii gramo -75.6 kg (atsišėriau per mėnesį, pusantro). wicked, nauji metai, naujas svoris - pataisyk startinį ir brauk tą mano istoriją (metimo, grįžimo atgal). Pabandom iš naujo. Sportuot eisiu tik sausio 11 d, o tai prieš šventes kaip susirgau, taip dar vos krutu. Į dorą mitybą grįžti labai sunku, labai mažais žingsniukais su paklydimais, tik ne tokiais kaip per šventes. Baisus potraukis saldumui, gailiuosi, kad pradėjau vaišintis tais kolegų saldainiais..iš pradžių buvo per saldu, dabar trūksta