Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Aš į temą tai tik nuo naujų matyt normaliai grįšiu..neturiu laiko nei sportui, nei normaliai mitybai, nei svarstyklėms...Net neįsivaizduoju kiek sveriu :rolleyes: Spėju, kad daugiau nei visad, bet tik spėju ir visai neturiu ūpo dabar apie tai galvoti. Baigiau savo komandiruočių maratoną, išsioperavau akį (jei bus geras efektas kitą operuos sausio mėn.), bet darbe siaubingai daug darbų..varau nuo ryto iki vaaro, bet vis vien parsinešiau darbo visoms savaitgalio naktim..peržiūrėti 14 dokumentų (kolegos irgi darbingi :D ), parengti auditų ataskaitas, dar turiu kitą sav. mokymus pravest, tai reik kokią neeeilinę prezentaciją sumest :D Jei neiškvaišiu galutinai, tai su prisidavimais planuoju pareiti :D

Mazule, aš kai el.knygas perku, tai į skaitylę persiunčiu iš PC. O tas perkėlimas arba per bluetooth, arba per USB...Mano skaitylėje 'integruota' parduotuvė (kuri veikia per wi-fi) parduoda knygas tik rusų, anglų ir kt. kalbomis, o aš noriu ir lietuviškai.

Atsakyti

Pakeitė dizainą - ir numirė tema :blink: Kur visos dingusios?

Jei dar kas atsiras - mano tikras nulis - 104, 6.

Pagaliau sudėliojau darbus, valio!

Visoms gražaus švenčių laukimo!

Atsakyti

Labas,

86.7

Net artančios šventės nemotyvuoja, tiksliau, tik dar labiau slegia, nes praėjusiais metais šventes pasitikau būdama 11 kg lengvesnė, o metų didžiausias metų pasiekimas buvo -21 kg. Šiais metais mano svoris apkartina visus prieššventinius pasiruošimus.

Atsakyti
Mielosios,
na reikia save mylėti - kad ir ne kažką su valia pas mus čia bigsmile.gif aš taip pat Naujus Metus sutiksiu 3 kg. sunkesnė nei pernai - neblogai aš čia atstovauju temą biggrin.gif unsure.gif bet dar tikiuosi, kad susiimsiu, kad pradėsiu daugiau judėti ir sveikiau maitintis, bet jau po švenčių, nes sekmadienį vėl visa šeima traukiam iki sausio 3 d. į Gdanską, tad neprisiduosiu ir nesisversiu kol kas.

Ačiū visoms už draugystę :4

p.s. Rasmute - o iš kur geriausia lietuviškas knygas pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 21 gruodžio 2016 - 12:11

Vos nepamirsau! 

65.5kg

Stabilu kolkas. Gal po mm nukris koks puskilogramis  :) 

As labai uzsisukus su darbais, niekam kitam laiko nera.

Beje, siandien pirma syki valgiau jautienos po keliu menesiu pertraukos. Reziume - dabar jau aisku nuo ko man pusdavo pilva...rimtai tuoj vegetare patapsiu  :hmm: 

Labai knieti sugrizti sportuoti, bet iskart po nauju nenoriu, nes bus pravalas klubuose, kai suguzes visi su savo naujuju metu rezoliucijom..

Atsakyti

[attachment=238121:Screen Shot 2016-12-22 at 2.31.37 PM.png]

Extra_Dee, :4u:

Atsakyti

Negarbinga, niekas neprisidave...

Atsakyti

Kaip tai niekas :ax:

Atsakyti

Labas rytas,

Aš, nors nestropiai rūpinuosi savimi, bet stropiai priduodu savo augantį svorį - tarsi ne lieknėjančių, o nėštukių forume dalyvaučiau.... Jums nesu įkvėpimas, bet sau akis badau ir tikiuosi kažkada pasakyti stop.

Šiandien 87,1

Gražių ir linksmų švenčių visoms ir Naujųjų metų rezoliucijų, kurias pavyktų įvykdyti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabi*: 28 gruodžio 2016 - 09:54

Kaip tai niekas :ax:

Galvojau N raidele reiskia neprisidavima  :D 

Tikros kiauledos buvo! Pavariau iki 66.4kg  :D Net geras pasivaiksciojimas nepadejo  :D 

Atsakyti

Labas visoms :4u:

pirmiausia sveikinu su gražiomis šventėmis :newyear:

aš jau gal antra savaitė nelipu ant svarstyklių, nes pati jaučiu kaip ne kaip jaučiuosi...valgiau bele ką, paskutinį kart net neprisidaviau... :blush-anim-cl: ir jaučiu kaip kenčia mano organizmas....tai aš jau susigriebiau, taip sakant, ne po Naujųjų, o iškart po Kalėdų, susidariau sau meniu, ką valgyt, ką nusipirkt... tai aš dar pora gerų savaičių neprisidavinėsiu, kol negryšiu "į savo vėžes" :flirt2:

sunku man su tuo valgymu, daug ko norėčiau, bet negaliu-riešutų, breketai iškart nukristų :lol: o va su daržovėm vargstu... mano meniu jų labai stinga...

tai va, gryžkit mergaitės, pasakokit kaip sekasi :victory2:

Atsakyti

Galvojau N raidele reiskia neprisidavima  :D

N raidelė būtent tą ir reiškia, neprisidavimą :4u:

labas, mergaitės :4u:

su praėjusiom ir su ateinančiais :4u:

aš šventes praleidau kaime pas mamą... saikingai, palyginus... šiandien namo grįžau jau, tai ryt matysim, ką parsivežiau... nes vistiek parsivežiau, nepalikau ten nieko :hihihi: bet jau reiktų susiimti ir pasidaryt išvadas ir grįžti į lentelę... bo pamažu grįžtu ten, kur nenoriu grįžti :B

Atsakyti