Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

labas, mergaitės :4u:

lentelė šįkart liūdnoka :hmm:

tas vos ne visų svorį paliekam tą patį jau įtartinai atrodo :hihihi:

[attachment=237644:Screen Shot 2016-12-08 at 11.11.10 AM.png]

Extra_Dee :lietuva:

d'esprit, sveikinimai prisijungus prie dirbančiųjų gretų :4u: kuo didžiausios sėkmės ir kad darbas būtų kaip šventė, kasdien :4u:

Atsakyti

Liudesys, mergos! Susiimam!  :showoff:

Vakarykstis meniu:

Pusryciai: avizine kose

Pietus: didele didele porcija apvirtu brokoliu ir be riebalu keptu saldziuju bulviu griezineliu

Vakariene: tunas su agurku

Pavakario nuodeme: delno dydzio cinamonine bandele

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extra_Dee: 08 gruodžio 2016 - 13:19
Sveikos mergaitės,
dukra anglų k. olimpiadoje laimėjo elektr. skaityklę ir dabar vargsta, kaip čia ją nudoti biggrin.gif
Papasakokite man kuri nors gudri, kaip ten reikia knygas atsisiųsti, iš kur atsisiųsti ir pan. Wifi įjungėme, o kas toliau?... ačiū 4u.gif
Ar reikia viską daryti kompiuteryje ir poto į tą skaityklę kažkaip perkelti?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 10 gruodžio 2016 - 15:57

Labas vakaras  :) 

Ačiū, merginos, už sveikinimus  :4u: 

Pirma darbo savaitė baigėsi, jau laukiu pirmadienio  :D  kitą penktadienį teminis Kalėdų balius, šiandien rezervavausi Karmen kostiumą  :rev: 

Vakar buvom Stonkaus spektaklyje "Kultas", prisijuokiau iki ašarų, toks lengvo turinio, pats tas penktadienio vakarui  :thumb_yello: kitą savaitgalį į Manto "In one show" eisim  :ax: 

Atsakyti
Sveikutės,
kadangi visos tylite - ir aš galvojau tyliai išsisukti ar prašyti manes iki NM nežymėti, bet nutariau sau gėdos nedaryti ir geriau jūsų teismui prisiduoti - gal su džiaugsmu mane pulsite gėdyti ir visos čia atsirasite smile.gif)

Svorį auginu (ir žinau kodėl - gyvenu prie kompiuterio ir netvarkingai valgau) - 74,6 kg. smile.gif
Taip man ir reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 14 gruodžio 2016 - 09:54

Aš, kaip ir Mažulė, sėkmingai auginu svorį prie kompiuterio: 104,6.

Nors kai vakar pirkau džinsus vietoj prasitrynusių - tiko vienu dydžiu mažesni (patikrinau ir natūroje), ir apimtis pasimatavau - bendroj sumoj 2 cm mažiau.

O gal imam vėl apimtis matuotis?

Atsakyti

Priduodu 65.8kg

Minusas, bet ne toks, kokio noreciau. Bet visgi izengiau i issvajotus 65  :D 

As nesimatuosiu apimciu, nebent perkeltume prisidavimo diena i savaitgali :) ne tas galvoj man darbo dienomis..ir taip vos prisimenu pasisverti  :D 

Atsakyti

Sveikos, siandien mano svoris 80,2 :)

Atsakyti

Sveikos  :) 

Ką tik sužinojau, kad šiandien trečiadienis  :laugh:  aišku, nepasisvėriau ryte, kažkaip svoris paskutinėj vietoj liko.

Wicked, imu atostogas neribotam laikui, grįšiu, kai bus tinkama nuotaika, o gal ir nebereiks, jei ir toliau tokį režimą išlaikysiu  :essen: 

Atsakyti

Labas, 62,9 :)

Atsakyti

[attachment=237923:Screen Shot 2016-12-15 at 9.23.53 AM.png]

I vieta: giedrute25

II vieta: braske09

III vieta: Extra_Dee

labas rytas :4u:

Extra_Dee, minusas yra minusas, nepriklausomai, koks jis :4u: manau, visoms ateina toks momentas, kai svoris sustoja, ir gal net natūralu tai... turi šansą jį stabilizuoti kartą ir visiems laikams :4u: tai ir pasinaudok tuom :4u:

Volsebnica dingus :hmm: įdomu, kaip jai sekasi... ir ar dar grįš pas mus...

Atsakyti

wicked

Tikrai taip! Nors dabar kai jau tiek numeciau, noretusi dar kokiu 3kg, na, bet nereikia varyt Dievo i medi...mano saskaitoj yra grubiai minus 18kg nuo didziausio tureto svorio  :D O dabar dar ir pms'as, visa issiputus kaip balionelis, tai ne taip ir liudina vakarykstis mazas minusas.

Kadangi siandien nebeplanuoju daugiau valgyt, tai galiu priduoti savo meniu:

Pusryciai: avizine kose

Pietus: orkaiteje be riebalu keptos saldziosios bulves, brokoliai, morkos, mazuciai kukuruzai, sparagines pupeles

Vakariene: graikiskas jogurtas su medumi

Uzkandziai dienos begy: 3 sokoladiniai saldainiai, 2 mandarinai (darbines pagundos, jopipi)

Ale pasijauciau uzkalbinta  :D 

Atsakyti