Labas rytas
Sveikinu d'esprit darbas prie širdies ar tik kad norėjosi pokyčių
Ačiū
Darbas po ilgų ilgų motinystės atostogų (2 vaikai) ir būten toks, kokio norėjau
Norint judesio, reikia vėl galvot kažką, kas visas motyvuotų. Kažkada meniu rašydavom, atsiskaitinėdavom, ar diena žalia, ar raudona.
Va, pasidžiaugsiu, nuo kito trečiadienio pradedu dirbt. Bus keista po tokios pertraukos
Gal reikia gryzt prie situ variantu....
kaip smagu,sveikinu
Sveikos
Esu jau po operacijos, bet vis dar riboju tiek kiekius, tiek produktus...
Ką operavo?
Tai ką, pirmadienis Apsipirkau savaitei, susitariau su baldžium dėl spintos gamybos, nuvežiau priduot siuntinį vaikų svajonėm, dabar garinu žuvį pietum ir laukiu kurjerio su mano batais, gera savaitės pradžia
Greit keliaukit į temą ir pasakokit, kaip gyvenat, nes ir aš iš čia pabėgsiu. Visiškai (ot pagąsdinau, ane? )
Labas,
savaitgalis nieko ypatinga -šeštadienį buvau dėl savo breketų, paveržė taip, kad dar ir šiandien negaliu nieko kramtyt ...
desprit-nuo kada eini į darbą?
d'esprit
Pasalino tulzi - akmenlige pasirode po metu pertraukos su trenksmu ir didziuliais priepuoliais. Nerealiai dziaugiuosi jos atsikracius
Per savaitgali pabaigiau supirkti visas Kaledines dovanas, jauciu pamusiau savo ankstyvumo rekorda
Gal uzvesiu visas ant kelio su meniu.
Vakarykstis:
Pusryciai - juoda arbata, juodos duonos sumustiniai su avokadu ir pomidorais
Pietus: burokeliu "vinigretas" (marinuoti burokeliai, avinzirniai) su juoda duona
Uzkandis: trys imbieriniai sausainiai
Vakariene: du saukstai baltos misraines (ziauriai susivelinau, bet norejau pritempti prie dienos kaloriju).
Paaiskejo, kad balta misraine nelabai patinka mano skrandziui del majnezo.
Mano meniu skurdus ir toli grazu nesveikuoliskas, bet kaip sakiau, negaliu daug ko valgyti...
Labas,
savaitgalis nieko ypatinga -šeštadienį buvau dėl savo breketų, paveržė taip, kad dar ir šiandien negaliu nieko kramtyt ...
desprit-nuo kada eini į darbą?
Ui, laikykis
Nuo trečiadienio į darbą, kaip laukiu! Ir bijau! Bet labiau laukiu!
Labas rytas
Mano vakarykštis meniu
Pusryčiai - pilno grūdo duona su naminiu paštetu, marinuotas agurkas
Pietūs - įv.šaldytos daržovės, upėtakis. Viskas garinta
Pavakariai - obuolys
Vakarienė - kiaušinienė iš 3 kiaušinių, raug.kopūstai, duonos riekė