Labas rytas,
aš iš tų, kuriai gėda prisipažint.............. 74,4 kg.
Labas rytas
Aš tai prie tų, kuriom nesinori monologų temoj rašyt, nes niekas nekalba
-0.8kg
Sveikos 81,5
103,6
Nejudu, iki šv. Kalėdų, bet tk Jūsų dėka laikausi tam pačiam kilograme
Labas rytas,
83.9. Turiu svajonę Naujuosius pradėti su 7 priekyje, o pabaigti su 6, t.y. pasiekti savo troksštamą 67 kg svorį. Juk žvelgiant iš šio taško, tai visai realu... o užsispyrus ir tvirtai nusiteikus visai įmanoma.
66.7 kg
As kazkaip vis uzeinu, paziuriu, kad tyla, ir iseinu...
Jovivita
Per keleta metu supratau, kad jei dienos metu nepavalgau laiku ir pakankamai, tai vakare buna Dieve padek. Paskui isigudrinau likus pusvalandziui iki darbo pabaigos kazka suvalgyt arba koki banana pakeliui namo, tai tiek ir tereikdavo tam kirminui.
Labas, 62,5
72.2 kg šiandien. Sėdžiu režimu"biuletenis-komandiruotė-biuletenis", tai ryju iš nuobodulio Vaikas serga ir be apetito, tai aš besiūlydama nors kiek užkąsti, pati suvalgau. Bėda identifikuota.
labas, mergaitės
konstravau šiandien lentelę ir taip džiaugiausi - pagaliau rimtas judesys svorio metime, nežiūrint nejaukios tylos temoje šauniai padirbėta
[attachment=237384:Screen Shot 2016-12-01 at 1.38.01 PM.png]
I vieta: Gabi*
II vieta: Extra_Dee
III vieta: d'esprit ir braske09
Norint judesio, reikia vėl galvot kažką, kas visas motyvuotų. Kažkada meniu rašydavom, atsiskaitinėdavom, ar diena žalia, ar raudona.
Va, pasidžiaugsiu, nuo kito trečiadienio pradedu dirbt. Bus keista po tokios pertraukos