Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Aš pamiršau šiandien pasisverti.. :frusty:

Komandiruotės nesibaigia, ryt vėl važiuoju ir taip dar 3 savaites. Smagu, kad darbo yra :)

Mažoji persirgo ir ūmiu bronchitu, ir spėjo iškart (po dienos darže) pareit su nora virusu, tai irgi reikalų buvo.

Pati buvau pas gyd. dėl glaukomos, tai paaiškino, jog tikimybė apakti nesulaukus senatvės didelė  (nes 20 metų sergu, praktiškai  nuo pilnametystės), tai visgi operuos gruodžio viduryje. Norėjau, kad abi akis operuotų (vienu metu pastresuot ir pamiršt :), bet sako taip nedaro. Gal dar išprašysiu operacijos dieną :ax: Nors gyd. nusiteikę pirma vieną tvarkyt, po to - kitą. Šv. Kalėdoms būsiu kaip nauja :nail: .Nesudėtinga, išoperuoja ir paleidžia, tik va vis tiek jau reiks pasitrint po tuos gydytojus turbūt nekart. Mano darbas 'popierinis', kompu darbuotis daug, be to siaubingai mėgstu skaityti, tai reik tas akis gelbėt kol nevėlu.

Atsakyti

labas rytas,

Mano svoris - ne krust. Jei dar spėsiu, prisiduodu - 85,2

Vakar darbe pasidarė taip bloga, kad jau nežinojau kur dėtis. Sakyčiau, visai be priežasties, bent jau man žinomos. Net rankos tirpti pradėjo. Namo grįžau ir sušilti niekaip negalėjau, o naktį prabudinėjau daug sykių, kažkokios įkyrios baisios mintys ėmė į galvą lįsti. Šiandien jaučiuosi silpnai, bet į darbą atvykau. Mano dienos numatytas valgiaraštis - gazuotas mineralins vanduo ir krekeriai. Priimu kaip ženklą, kad reikia susirūpinti sveikesne, labiau subalansuota mityba.

Atsakyti

laba diena :4u:

ateinu su lentele, nors galvojau, jog teks atnešti blogų žinių, bo paskutines keletą dienų nebesusikalbu su savo laptopu... vakar dar vargais negalais išsitraukiau lentelę į USB... šiandien kompas lyg niekur nieko... nu... laiko klausimas, kada jis sugalvos man numirti :B

[attachment=237228:Screen Shot 2016-11-24 at 12.01.29 PM.png]

I vieta: Extra_Dee

II vieta: giedrute25

Atsakyti

Braske, kieno jubiliejus?  :ax:

Pradėjau lankyt anglų kalbos kursus

MB sesers :)

maladiec, aš šiemet taip ir neprisiruošiau... :hmm:

Atsakyti

maladiec, aš šiemet taip ir neprisiruošiau... :hmm:

Aš pagaliau prisiruošiau. Džiaugiuosi. Pasirinkau kursus, kur labai daug reikia kalbėt, gal pavyks save perlaužt, nes tokį didelį kompelsą turiu kalbėt angliškai.. Ačiū mokytojai, kuri mokė mokykloj. 

Atsakyti
Labas, priimsit?
Po gimdymo (kuris buvo pries 5 metus) buvo like 6 kg, del to nestresavau ir atrode normalu. Sios dienos situacija, 68,3 kg, 168 cm, pasekme sedimo darbo, su nemazai streso, kuris raminamas uzkandziais. Rugseji buvau susiemus (jokio edimo vakarais, daugiau skysciu) ir pavyko numesti 5 kg, uzmigusi ant lauru per du men susigrazinau juos atgal.
Noreciau 62 kg 4u.gif
Bandau sportuoti ir maziau uzkandziauti, dar prisides judejimo ir streso, nes isirenginesime buta. Esu saldumynu megeja, todel isigjau chromo papildu (kurie kaip turetu mazinti potrauki saldumynams)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furby's: 24 lapkričio 2016 - 16:04

Labas, priimsit?

Labas, priimsim :) 

perskaičiau ir pagalvojau- kaip panašu į mane - svoris, ugis, vaiko amzius -labai panašus, o dar ir  saldumynų mėgėja :B 

Atsakyti

Rasma

Labai rimtai skamba tavo situacija. Saunuole, kad rupiniesi savo sveikata  :)  :4u: 

Labas naujokei! As ir pati cia svieziena  :D 

Atsakyti
Rasmute - gazdini unsure.gif - o kokia būna operacija prie gliaukomos? unsure.gif šaudo kaip nors rageną?...sveikatos tau 4u.gif

Naujokėlei valio 4u.gif man toks įspūdis, kad čia naujokės ateina, suplonėjusios išeina, o aš kaip inkaras kabu ir kabėsiu biggrin.gif
Atsakyti

Nu koks dar inkaras  :D 

Atsakyti
Kaip kovojat su uzkandziavimu?
As ir skysciu mazai geriu, tai ryte pasistatau du buteliukus o.5l ant darbo stalo + arbatos (kavos negeriu), tai tikrai noras isimesti saldaini burnon yra mazesnis. Bet kolkas tas gerimas siek tiek prievartinis ax.gif
Atsakyti

Visad turiu obuoli su savim. Jei nenoriu jo, vadinas nenoriu uzkandzio  :) 

Atsakyti