Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Kaip kosulys? Ar nesusirgai?  :unsure:

Mmm yra geros tuo, kad per jas galima 500 kcal daugiau suvartot (čia R's kiek pamenu taip sakė)  :B

Atrodo išsisukau nuo kosulio, bent kol kas...

Ane? :Bgeras

labas mergaitės :4u:

kad wicked gėda ir akis čia parodyt... tik ėda ir storėja... gi visai ne į temą :D

aš jungiuosi su Tavim, gal pereinam į storulių temą :D

Atsakyti

Mmm yra geros tuo, kad per jas galima 500 kcal daugiau suvartot (čia R's kiek pamenu taip sakė)  :B

Nu nu, neskatinkim moteru persivalgyt! Nebent 500kcal ant visu 5-7d, tada tai viskas ok  :D 

Mano mm irgi parsivelka jau po biskeli...

Net neisivaizduoju ka ryt priduosiu, nes nuo vaistu negaliu i tulika nueit jau nuo sestadienio..

:hmm: 

Atsakyti

Nu nu, neskatinkim moteru persivalgyt! Nebent 500kcal ant visu 5-7d, tada tai viskas ok  :D

Neskatinu, pasiteisinimą siūlau  :D  

Šįryt svarstyklės 69 parodė. 

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
prisiduodu ir bėgu dirbt - 73,6 kg. 4u.gif

Mergaitės - apšvieskit mane. Žiūrėjau Mano daktaro laidą (šiaip nesu jos mėgėja...), tai labai įdomiai kalbėjo apie vaistus nuo skausmo - paracetamolis blogis, ibuprofenas blogis, tie maišeliai nuo peršalimo - blogis. Na suprantu, kad nepaskaičius lapelio ir nežiūrint į dozės kiekį gali būti blogis - bet šiaip blogis?.....ir jei skauda kažką (pvz. galvą) - reikia gerti antidepresantus arba vaistus nuo traukulių blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Bet tada man pasakykite - kodėl pagrindiniai vaistai vaikams nuo 3 mėn. yra paracetamolio ir ibufeno syrupiukai?...
Žodžiu einu dirbti, ir jei skaudės galvą - gersiu man padedančią ibufeno tabletę biggrin.gif

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, 82,9 :rolleyes:

Atsakyti

Mergaitės - apšvieskit mane. Žiūrėjau Mano daktaro laidą (šiaip nesu jos mėgėja...), tai labai įdomiai kalbėjo apie vaistus nuo skausmo - paracetamolis blogis, ibuprofenas blogis, tie maišeliai nuo peršalimo - blogis. Na suprantu, kad nepaskaičius lapelio ir nežiūrint į dozės kiekį gali būti blogis - bet šiaip blogis?.....ir jei skauda kažką (pvz. galvą) - reikia gerti antidepresantus arba vaistus nuo traukulių blink.gifblink.gifblink.gifblink.gif

ammm, koks laidos tikslus pavadinimas? norėčiau pažiūrėt :rolleyes:

blogis visi tie vaistai... Vaistus nuo epilepsijos esu gėrusi migrenos gydymo profilaktikai. Gavosi gan neblogas rezultatas, gal skausmų ir pamažįjo, bet vėliau  daugiau informacijos gavau apie vaistus-mečiau aš juos :rolleyes:

Labas :4u:

šiandien specialiai nesisvėriau-nes mm+valgau viską no stop. Nenorėjau gadintis sau nuotaikos....Prašom uždėti +1 kg man lentelėj :D

Atsakyti

Labas, 

neturiu jokių naujienų išskyrus tą, kad mano svoris 85,2

Atsakyti
Sveikos, svorį paliekam tą patį.
Aišku visos žinom, kad vaistai blogas, o ką daryt jei skauda trečią dieną iš eilės unsure.gif pvz USA kiek pastebėjau pagrinde eina aspirinas arba vaistuose nuo galvos skausmo yra kofeino. Nzn priprato organizmas, nelabai padeda tie ibuprofenai, ieškau kokių naujienų, kurios palengvintų gyvenimą biggrin.gif
Atsakyti
Nu toks pagyvenęs lietuviškas daktaras per LTV su beviltiška pagalbininke blondine, berods pirmadienio vakare rodė biggrin.gif o kaip vadinasi? "Klauskite daktaro" - http://www.lrt.lt/te...ja/laidos/17017
Atsakyti

Pamirsau ryte pasisverti ir tik visai neseniai grizau namo - nu ir dienele! 

Jei ne per velu, prisiduodu 69.4kg

Kaip nesedejus ant puodo jau 4-a diena, tai visai neblogai. Ryt jauciu jau imsiuos pagalbiniu priemoniu, nes nu nesveika gi sitaip. 

Atsakyti

Labas rytas

Svoris 102.7

Pas mane viskas gerai, sveiksta dukra turejom bronchita ir 8 dienos temperatura. Darem visus tyrimus tai geri o temperatura laikesi.

Oras nekoks... vakarais net nesinori niekur eiti, grynai darbas- namai.

Atsakyti

Darbe neleidžia prisijungti, o grįžau labai vėlai. Dabar atsidariau - lentelės dar bėra. Svoris tas pats - 103,8. Volsebnica nutolo, ką padarysi. Amžius daro savo.

Dėl vaistų nieko negaliu pasakyti, aš geriu senoviškai - citramoną, bet prireikia kokį kartą per mėnesį.

Oras labai jau nemielas. Laikykit kojas sausai.

Atsakyti