Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Apie mane čia biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Tikrai, tikrai ne apie tave.Tik save turėjau mintyje.Save gėdinu,bandau įsistatyti į vėžes.Nes vasarą kai buvo bloga iki negaliu, kai tik viską sužinojau, kg tirpo kaip sniegas.

O dabar,kai būklė stabilizavosi, nors gydymui galo nematyti,kai susitaikiau su tuo,kad bus taip, kaip kažkas aukščiau norės,vėl apetitas atsirado.

Nu, nieko, šiandien nusipirkau du sijonus, vos vos įsibrazdinau, bus man kaip rėmai.

Atsakyti

Sveikos. Neturėjau laiko vakar parašyt. Niekur nespėju paskutiniu metu.

97.2 kg vakar. Valio! 😇

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 06, 17:21)
.Nes vasarą kai buvo bloga iki negaliu, kai tik viską sužinojau, kg tirpo kaip sniegas.
</p><p>O dabar,kai būklė stabilizavosi, nors gydymui galo nematyti,kai susitaikiau su tuo,kad bus taip, kaip kažkas aukščiau norės,vėl apetitas atsirado.
</p>

O kas pas jus serga? As jauciuosi ir elgiuosi labai panašiai...
Atsakyti
Preiti metai buvo labai sunkus. Tai dziaugiuosi labai kad jau siemet galima atsipusti. Va todel ir svoris uzauges.
Atsakyti

Šiandien šokas ištiko. Visai pamiršau apie lentelę  :oh:

Ruttaly  :first:

Mazule pas tave ne vienos savaitės rezultatas, tai tau skirsiu  :second:

[attachment=264595:2019-11-06.jpg]

Atsakyti

Aciu uz lentele🥀

Atsakyti

Labas rytas :4u: 74,5 kg.

Va, ką reiškia iš darbo neišlįsti ir neturėti kada smaguriauti. :blush-anim-cl: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 lapkričio 2019 - 07:21

Laba ryta 68.5kg jau laimes pilnos kelnes. 😊

Atsakyti
Sveikos, truputį pasileidau, 73,5 kg, bet žadu pasitaisyti, tiksliau reikia, nes kitą savaitę atliks kūno masės analizę, nesinori, kad būtų prasti rezultatai. Savo raumenis, riebalus, kaulus galėsiu palyginti su pernai ir užpernai metais.
Atsakyti

Sveikutes, atsiprasau kad dingus buvau, per visus pakavimus ir kraustymusis paskutines kelias savaites visiskai laiko niekam nebuvo o ir svarstykles supakuotos buvo. As labai noriu sugryzti 🙈😊

Atsakyti

Labukas visoms, prieš rytojaus svėrimąsi keliu praėjusios savaitės rezultatus. Merginos simuliuoja :)

Gobšiukas šaunuolė  :first:

[attachment=264805:2019-11-13.jpg]

Atsakyti

O aš rytoj turėsiu gerą pliusą :( Nepadeda man atsiskaitymai  :sad:  Nė velnio nesistengiu nieko daryti. Kartais atrodo, kad tyčia sau blogiau darau, tarsi norėčiau pati sau taip kenkti. 

Atsakyti