Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos,man tai nera noro jokio ka nors daryt veikt,nervinuos labai verysad.gifrytoj privaciai eisiu pas gydytoja, paskauda man pazastis ir zemiau ju link krutines, tegu paziuri kas man yra, bijau labai diagnoze suzinot kad nebutu blogiausia kas gali but cray.gif

Viskas bus gerai  :4u: 

Kitam kartui: ugis 169cm, pradinis svoris 71kg, tikslo kaip ir neturiu, bet gali rasyt 65kg.

Kartu su svoriu ir ūgis mažėja?  :D 

Atsakyti

Buvau 170cm parasius?  :D Prigavot! Is tiesu, kiek mane yra matave, tai varijuoja tarp 169 ir 170cm  :D o vakar is vis pasake 167cm, va tokio skaiciaus tai nuo paauglystes negirdejau  :D 

Atsakyti

Buvau 170cm parasius?  :D Prigavot! Is tiesu, kiek mane yra matave, tai varijuoja tarp 169 ir 170cm  :D o vakar is vis pasake 167cm, va tokio skaiciaus tai nuo paauglystes negirdejau  :D

Aga, buvo 170  :D  

Atsakyti

Sveikos  :)

Savaitgalis, ane? Ką veikiat?  :rolleyes:

Buvau šiandien išėjusi pasportuot, galvą pravėdint, nes pajaučiau, kad virstu ragana. Taip smagiai nužingsniavau 10km  :)  dar ir 1028 kcal sudeginau  :P

Kažką dar sakiau parašysiu  :hmm:  ai, apie vandens gėrimą. Atradau (tiksliau pasiskolinau idėją iš vienos kavinės), kad labai skanu vanduo su apelsinu. Anksčiau gerdavau vandenį su citrina, dabar ją pakeičiau apelsinu  :)  kurioms nesigeria vanduo šaltuoju metų laiku - pabandykit  :mirksiukas:

Atsakyti

10km - neblogai, saunuole!  :ploja2: 

Aha, savaitgalis...vakar visi namie per filmu seansa lapnojo slamstmaisti, o as tvarkingai sedejau su agurkais ir naminiu humusu. Ir vandeniu  :essen:  

Atsakyti
Sveikos, labai bijojau vakar pas gydytoja bet viskas gerai padare ehoskopija nieko nerado nakvisa sake pagert turetu praeit smile.gif o as cia jau buvau issigandus kad sergu jau nepagydoma liga, tai isejau kabineto linksma patenkinta kad dar gyvensiu bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos, labai bijojau vakar pas gydytoja bet viskas gerai padare ehoskopija nieko nerado nakvisa sake pagert turetu praeit smile.gifo as cia jau buvau issigandus kad sergu jau nepagydoma liga, tai isejau kabineto linksma patenkinta kad dar gyvensiu bigsmile.gif

Džiaugiuosi dėl Tavęs!  :victory2: 

Atsakyti

Sveikos, labai bijojau vakar pas gydytoja bet viskas gerai padare ehoskopija nieko nerado nakvisa sake pagert turetu praeit smile.gifo as cia jau buvau issigandus kad sergu jau nepagydoma liga, tai isejau kabineto linksma patenkinta kad dar gyvensiu bigsmile.gif

aš gi sakiau, smagu tikrai :4u:

Labas.

nors man visai ne labas rytas...mmm atkeliavo, sėdžiu visa pilkta, skauda galvą ir atrodo visą kūną... koks nenormalus kosulys kabinasi, matyt per daug prisidūkom su mažium lauke su rogėm savaitgaly :rolleyes: rankos nekyla darbui visai... geriu kavą :B

Atsakyti
Man ir turetu jau uz poros dienu pareit mmm o tai jau jaucias, labai valgyt daug noris man pries jas tai minusas sia sav, kazin ar bus pas mane rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas su kava  :4u:

Labas.

nors man visai ne labas rytas...mmm atkeliavo, sėdžiu visa pilkta, skauda galvą ir atrodo visą kūną... koks nenormalus kosulys kabinasi, matyt per daug prisidūkom su mažium lauke su rogėm savaitgaly :rolleyes: rankos nekyla darbui visai... geriu kavą :B

Kaip kosulys? Ar nesusirgai?  :unsure:

Man ir turetu jau uz poros dienu pareit mmm o tai jau jaucias, labai valgyt daug noris man pries jas tai minusas sia sav, kazin ar bus pas mane rolleyes.gif

Mmm yra geros tuo, kad per jas galima 500 kcal daugiau suvartot (čia R's kiek pamenu taip sakė)  :B

Wicked nebesirodo čia, gaila  :(

O dabar taaaaip... Arba išjungiam pilnatį, arba izoliuojam mane nuo žmonių  :dry2:  Vakar paskambino moteriškė į pokalbį pakviest (aiškiai irgi pilnaties veikiama), tai taip pasikalbėjom, kad galvojau jau atsisakyt to pokalbio  :frusty:  Šįryt MB išvadinau jautrios sielos žmogum ir palinkėjau gero poilsio darbe, nes pasakė, kad aš rėkiu ir jis manęs bijo  :beee: Ragana, ne kitaip.

Atsakyti

labas mergaitės :4u:

Wicked nebesirodo čia, gaila  :(

kad wicked gėda ir akis čia parodyt... tik ėda ir storėja... gi visai ne į temą :D

Atsakyti

labas mergaitės :4u:

kad wicked gėda ir akis čia parodyt... tik ėda ir storėja... gi visai ne į temą :D

Tai vadinasi žiema bus šalta  :mastau: Baik Tu su tom gėdom ir pasirodyk dažniau  :mirksiukas: 

Atsakyti