Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos.

noriu prisijungti, nes vienai trūksta motyvacijos. Mano problema - valgau už visą armiją ir niekaip negaliu sustoti. Reikia būtinai mažinti porcijas ir pradėti judėti, nes tuoj perlipsiu 100 kg  :unsure: 

Tikiuosi, kad numetus, porcijų nepadidinsiu.  Ir kad judėsiu visą laiką, kol kojos neš. 

1. Ūgis - 168

2. Esamas svoris - pasisversiu ryte ir pataisysiu
3. Siekiamas svoris - idealus 65-68 
4. Kaip manai, kodėl tave NUOLAT kankina svorio metimo problemos? T.y. kodėl nepavyksta šios problemos išspresti kartą ir visiems laikams? - skanus maistas, mažai veiklos, mažai judėjimo, rutina, stresas ir pan.
5. Ką darei ne taip iki šiol ir ką ketini daryt? - mažint porcijas, nes, manau, jog tikrai suvalgau apie 5000-6000 kcal

per dieną 😣
6. Kokiu būdu ketini išlaikyti svori? - motyvacija, kad svoris niekada negrįžtų ir disciplina. 
7. Kokios alternatyvos vietoj nuolatinio valgymo? - galbūt užsimanius valgyt, eit lauk pasivaikščiot.  :hmm:

Atsakyti

Tai va. Pradinis svoris - 98.7 😭

Atsakyti

Pasavo panos,krito nelygioje kovoje su kilogramais :blink:​ 

Atsakyti

Merginos, pirmadienį grįžtu :) Vyras išvažiuoja sekmadienį. Baigsis pagundos tortais ir ledais. Intensyviai ketinu imtis mitybos ir sportuoti  :showoff:  Reikia skubiai kūdėti, nes neįtilpsiu į žieminį paltą  :bijau2: 

Atsakyti
Ir aš parkeliauju po visų balių festivalių mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas! Pati pradžia ir sugebėjau 200 gramų priaugt. Paskutines dienas jaučiausi išsipūtusi, gal dėl to. 

Pradinis 98.7

šiandien 98.9

Atsakyti
Labas rytas, pabandome iš naujo,gal kartais ir lentelė atsiras biggrin.gif Šiandien 73,2. Vis dar beveik veganų pasaulyje, jau tiksliau link vegetarų.
Atsakyti

Labas rytas :4u:73,8 kg.Paguoda ta,kad jau einu į sporto klubą. Abonentas išpirktas visai žiemai.Blogai tas,kad valgyti noriu kaip kombainas :blink:

Atsakyti

Jo but smagu kad butu lentele. Pas mane 69.5kg

Atsakyti

Labas vakarėlis, lentelę padarysiu. 

Aš po keturių savaičių poilsio grįstu į patį pradinį svorį 80,6 kg :(

Atsakyti

Kristute97 nenusimink svarbiausia nugriuvus keltis ir eiti tolyn, o nepasilkti ir guleti 😉

Atsakyti

Sveikos mergaites. Mano planus mesti svori sutrugde nestumo testas kuris teigiamas. Todel palinkesiu visoms sekmes as kolkas pabegu nuo jusu. 

Sveikinuuuu!!!!! Kaip smagu!!!

Atsakyti