Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas :4u:Pas mane pliusas :unsure: 73,4 kg.Dvi savaites neprisidavinėsiu, prašau neišmesti iš lentelės.Atostogos,lekiu vasaros prasitęsti :vacation1: 

Atsakyti
Labas rytas, mano svarstyklės šiandien ryte parodė seniai matytą skaičių 81,900kg. Džiaugiuosi, kad PB vis dar veikia! Sėkmės visoms!
Atsakyti
Labas rytas, svarstyklės visai nedžiugina, 74 kg. Kažkaip ta veganiška mityba man visai ne į naudą, o tikėjausi tiek daug svorio numesti. Na, dar porą savaičių ir grįšiu į normalų gyvenimą.
Atsakyti
Labas rytas, mielos damos,
pas mane 76,5 kg.
Nieko gero,
Ir dar jaučiu aukštyn važiuosiu, nes kai šalta, tai vis arbatos/kavos, o tada ir šalia kažkas........

Na bet įjungiu optimizmą ir žvelgiu į ateitį smile.gif)
Atsakyti

Sveiki sikart neveluoju 69.6 kg judu bet labai sunkiai . Lb dziaugiuosi kad nebepasieku 70kg. 

Savaite kaip nustojau vartoti pieno produktus na ziuresim kaip cia bus toliau. Tik nezinau kuom pakeisti kiausini?

Atsakyti

Mulka70 na vegsniskai ar ne jei kaloriju suvartoji daugiau tai svoris ir nekris. Tai nepriklauso nuo kokia mityba propaguoji😁

Atsakyti

Sveikos mergaites. Mano planus mesti svori sutrugde nestumo testas kuris teigiamas. Todel palinkesiu visoms sekmes as kolkas pabegu nuo jusu. 

Atsakyti
QUOTE(tinute31 @ 2019 09 25, 16:52)
<p>Sveikos mergaites. Mano planus mesti svori sutrugde nestumo testas kuris teigiamas. Todel palinkesiu visoms sekmes as kolkas pabegu nuo jusu. </p>

Sveikinimai, Tinute 31.
Atsakyti

Aciukas

Atsakyti

As isvykus sia savaite, neturiu svarstykliu 😊

Atsakyti
Neįdomu, kai taip ilgai lentelės nėra... Turbūt sudėtinga labai ją padaryti.
Atsakyti

Tinute,nuoširdžiai sveikinu. :4u: Aš visas dienas lekiu kuliais,nėr kada normaliai pavalgyti.Su draugyte labai daug vaikštom.

Tikiuosi minusiuko :ax:​ 

Atsakyti