Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Mulka 70- kazkaip keista man jau nuo vegetarisko  krito greit. O cia jau veganiskas. Tai tu masiau ko nors lb prisiragagauji🤔. Pabandyk gliuteno atsisakyt kokiam menesiui turetu pajudeti 🤗

Atsakyti

As tai taip baigiu susalti net nebezinau kai cia besirengti😐 

Atsakyti

As tai taip baigiu susalti net nebezinau kai cia besirengti😐 

Likimo draugė :console: Man irgi šalta, vienodai noriu ko nors saldaus, skanaus, pikantiško.Židinuką jau kūrenuos, tegul  namuose būna šilta.

Atsakyti

Kristute97, 19 Rgs 2019 - 08:03, parašė: Labukas, labai vėluodama pristatau praėjusios savaitės lentelę (09-11)! Ruteler , na tu ir pavarai!!! :first: Bėgu daryti šios savaitės lentelę!!!
Man vasara arteja, teks sokt i sijonus, sukneles ir sortus, tai labai noriu itilpt. Nors sia savaite tai nieko nenumeciau, per gimtadienio sventima or vaises per sia savaite nors nepriaugau 😂😂
Atsakyti

Listėja2 - kaip pavydziu zidinuko😄. As jau laukiu sildymo😁tyliai svajoju . As labiau paskutinem dienom noriu lasinuku ir desrytes😁

Atsakyti

Man vasara arteja, teks sokt i sijonus, sukneles ir sortus, tai labai noriu itilpt. Nors sia savaite tai nieko nenumeciau, per gimtadienio sventima or vaises per sia savaite nors nepriaugau 😂😂

Kokia tau vasara dar? Gyveni ten vasaroje, ar prasitęsti važiuoji?Pavydžiu :P

Aš kitą savaitę irgi vykstu vasaros ieškoti.Sakė dėtis drabužius lengvus, trumpomis rankovėmis.Tai dabar laužau galvą,kaip viską sutalpinti.Pabandyk, pas mus su vasarine suknute pabūti.Kai grįšiu bus dar šalčiau.

Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2019 09 19, 08:58)
<p>Mulka 70- kazkaip keista man jau nuo vegetarisko  krito greit. O cia jau veganiskas. Tai tu masiau ko nors lb prisiragagauji🤔. Pabandyk gliuteno atsisakyt kokiam menesiui turetu pajudeti 🤗</p>

Tik ant vandens gyventi? Aš ir šiaip nevalgau baltų miltų gaminių, jokių miltinių apskritai nemėgstu, neatsimenu, kad blynų valgiau, bulvių taip pat nemėgstu. Gal kiek riešutais papiktnaudžiavau, reiks riboti. keletą metų buvau vegetare, svoris nekrito, na aš jo labai ir nuturiu papildomo, tik ant pilvo rinkė darosi biggrin.gif
Papildyta:
Baikite čia apie židinukus ar vasaros paieškas, aš apskritai mirštu iš šalčio, ką tik aulinius apsiaviau. Esu iš tų žmonių, kuriems visą laiką šalta, o db dar ir spaudimas nukrito, tai iš viso dantimis kalenu.
Atsakyti

Mulka70 -dar viena likimo drauge :console:  as nuo pat gimimo esu saltmire😁spaudimas pastoviai 100/50😁

Nereikia tik ant vandens gyventi as jau 5 metai  kaip be gliuteno.  Nu bet dar gyva :irnesakyk:​ 

Atsakyti

Lisitėja2, 19 Rgs 2019 - 16:40, parašė: Kokia tau vasara dar? Gyveni ten vasaroje, ar prasitęsti važiuoji?Pavydžiu :P Aš kitą savaitę irgi vykstu vasaros ieškoti.Sakė dėtis drabužius lengvus, trumpomis rankovėmis.Tai dabar laužau galvą,kaip viską sutalpinti.Pabandyk, pas mus su vasarine suknute pabūti.Kai grįšiu bus dar šalčiau.
Kad pas mane tik pavasaris dabar, kol jus vasarojot as ziemojau, bet jau jau orai syla po truputi, tai jau greit I vasarinius rubus sokt galesiu 😊
Atsakyti

Kad pas mane tik pavasaris dabar, kol jus vasarojot as ziemojau, bet jau jau orai syla po truputi, tai jau greit I vasarinius rubus sokt galesiu 😊

Supratau, tu net iš kitos pasaulio pusės :lol: Mes niurnėsim ant žiemos, o pas tave bus šilta ir gera.

Atsakyti

Na, štai jums ir  lentelė be pavėlavimo  :bigsmile:

Mamuke  :first:  Liuks! Taip ir toliau!!!

Tinute nepasiduok, taip gerai sekėsi iki rugpjūčio. Susiimk! :)

Čia ragina ta, kuri pati niekaip nesusiima (kalbu apie save)  :oh:  :lol:

[attachment=263839:2019-09-18.jpg]

Atsakyti

Aciu uz lentele🥀

Atsakyti