Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Mulka,sušalsi gi,Ruduo kaip ne kaip artėja.Tai net ir kiaušinio nevalgysi?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 11, 07:55)
<p>Oi, tik parašiau,kad tu atostogose, blush-anim-cl.gif  žiū,jau parlėkusi.Kaip atostogai?</p>

Nuostabiai - kelintą kartą apsilankau šiame mieste ir vis norisi atgal tongue.gif
Atsakyti

Lisitėja2- kiausinis ir veganizmas kartu nesiderina😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 11 rugsėjo 2019 - 14:30

As tai negaleciau propaguoti veganizmo  negaliu gyvent be pieno produktu🤗

Atsakyti
Labukas, truputėlį, bet žemyn, nuotaika aukštyn, PB džiaugiuosi. Įpratau. 83,900
Atsakyti

As tai negaleciau propaguoti veganizmo  negaliu gyvent be pieno produktu🤗

Tai ir  balto sūrio negalima? Nei bri?

Nebūtų iš manęs vegeterės. :irnesakyk:

Atsakyti

Ačiū, kad rūpinatės, man taip pat bus lb sunku be sūrio ir graikiškų jogurtu, kuriuos mėgstu. Kiaušiniams esu abejinga, gal 20 metų valgiau tik per Velykas. Programa minimum ištverti savaitę, programa maximum mėnesį. Sušalti neturiu, lašiniai saugo. Sunku bus per vakarėlius, nei maisto, nei vyno. Kartais reikia susiimti, o gal nubausti save už edima. Geriausia, kad negalima valgyti grybų su kirmėlemis, nes neveganiska. Vegetare esu buvusi, pabandysiu dar toliau. 

Atsakyti

Kiaušinis gerai įmušti į sojos maltinuką, ar avinžirnius.Kažkada bandžiau avinžirnių maltinius daryti,labai visiems patiko.Bet neveganiška, nes yra kiaušinis.

O vynas kodėl negalima?Niekaip nesurišu su veganizmu.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 11, 20:03)
<p>Kiaušinis gerai įmušti į sojos maltinuką, ar avinžirnius.Kažkada bandžiau avinžirnių maltinius daryti,labai visiems patiko.Bet neveganiška, nes yra kiaušinis.
</p><p>O vynas kodėl negalima?Niekaip nesurišu su veganizmu.
</p>

Na, avinžirnių maltinukus, t.y. falafelius kepu be kiaušinio, jo net nereikia. o dėl vyno, įsivaizduojat kaip vynuoges traiško, mindo kojomis, joms juk skauda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Juokauju, čia mano pačios pasirinkimas prie sveikesnės mitybos, gal tiesiog jo buvo per daug mano gyvenime, reikia padaryti pertrauką. Be to, vynas man tai skanūs užkandžiai, mėsytės, sūris. o valgyti traškias morkytes ir agurkus, pasidažant į humusą prie vyno, tai nelabai įsivaizduoju.
Atsakyti
...lentelės nebus? Tikiuosi atsiras.
Atsakyti

Aš manau,kad bus.Pavėluotai, bet bus.Nes gi mes nei viena neapsiėmėme to darbo. :unsure:

Atsakyti

Kur jūs?Greitai, greitai lendam iš pogrindžio.Ar pamiršote,kad šnd svoriadienis.Pas mane stabiliai -73 kg.

Atsakyti