Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas, prisiduodu 84,200 kg Visoms gražios dienos.
Atsakyti

Aha PMS tikrai 🤦‍♀️ nesvarbu kiek salej praleidau ir kiek kaloriju besuvalgiau, mazas pasikeitimas sia savaite.

Prisiduodu... 75.6kg

Na,va ir pajudėjo :4u:Turi judėti po mažai, nes staigūs svorio kryčiai nėra gerai.

Prisiduodu 72,9 kg. Dailusis žolės pjovimas savo padarė, na dar ir porcijas paribojau. :geda:

Visoms saulėtos dienos :4u:

Atsakyti

Na,va ir pajudėjo :4u:Turi judėti po mažai, nes staigūs svorio kryčiai nėra gerai.

Prisiduodu 72,9 kg. Dailusis žolės pjovimas savo padarė, na dar ir porcijas paribojau. :geda:

Visoms saulėtos dienos :4u:

Aciu, bet jau labai sunkiai sia savaite. 

Atsakyti

Beja, ka jus darot svorio metimui. 

As pavyzdziui sportuoju 5-6 kartus I savaite. Po pusantros valandos salej praleidziu (45min kardio ir valanda plaukimo 3 kart per savaite ir 45min svoriai su asmeniniu treneriu 3 kart per savaite (plaukimas ir svoriai kas antra diena) tada viena arba dvi dienas ilsiuosi.

Plius maisto suvartoju 1200 kaloriju per diena. Maista uzsisakineju is kompanijos kuri atveze jau pagaminta ir supakuota kas pusryciams, pietums ir vakarienei. Nors su tiek sporto, asmeninis treneris pasiule pakelti kalorijas iki 1500 per diena.

Teisybe pasakius, kol maisto nesureguliavau svoris ne is vietos.

Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2019 09 04, 07:49)
<p>Beja, ka jus darot svorio metimui. </p><p></p><p>As pavyzdziui sportuoju 5-6 kartus I savaite. Po pusantros valandos salej praleidziu (45min kardio ir valanda plaukimo 3 kart per savaite ir 45min svoriai su asmeniniu treneriu 3 kart per savaite (plaukimas ir svoriai kas antra diena) tada viena arba dvi dienas ilsiuosi.</p><p>Plius maisto suvartoju 1200 kaloriju per diena. Maista uzsisakineju is kompanijos kuri atveze jau pagaminta ir supakuota kas pusryciams, pietums ir vakarienei. Nors su tiek sporto, asmeninis treneris pasiule pakelti kalorijas iki 1500 per diena.</p><p>Teisybe pasakius, kol maisto nesureguliavau svoris ne is vietos.</p><p></p><p></p>

Na, visuotinai pripažinta, kad maistas turi įtakos svoriui 80 proc., sportas 20 proc.
Atsakyti

Ruteler,gerai tu pavarai.Aš sporto kluban einu tik rudenį ir žiemą.O šiaip maistą riboju,po 18 val stengiuosi neprisikišti.Batonų,sausainių,saldainių vengiu.Bet vis nutrūkstu ir apsiėdu.

Atsakyti

Sveiki prisiduodu.

83.5

Grazios dieneles visoms

Atsakyti
Sveikos, prisiduodu - 73,3
Atsakyti

Na, visuotinai pripažinta, kad maistas turi įtakos svoriui 80 proc., sportas 20 proc.

As sutinku, bet tai tik svorio metimui, jei ziuri I pilna paveiksla, sportas yra 100% sveikai fizinei ir psichologinei busenai.

Ir kaip mano vyras pasake kad tam kad svoris kristu, reikalingas kalorinu deficitas, jei mazai suvalgai ir svoris nekrenta tada mane galima atiduoti moksliniam tyrimam  :D  o su sedimu darbu butina sportuoti, nes kitaip labai sunku pasiekti ta kaloriju deficita reikalinga svoriui mesti.

Beja ar kuri nors bandete 8-16 dieta. Kur valgai 8 valandas, o paskui nevalgai 16, labai geras budas numesti svorio sveikai, kadangi po 12 valandu nevalgymo organizmas pradeda deginti riebalus.

Man si dieta padejo kol neapsiemiau sportuoti. Kadangi as sportuoju rytais pries darba, o vakariene valiau tarp 6 ir 7 vakaro, as negaliu nieko nesuvalgyt iki 10 ar 11 ryto,  nes man po sporto butinai reikia kazka suvalgyti, kitaip iki darbo nenueiciau  :unsure:​ 

Atsakyti

Labaryta pasmane70☺

Atsakyti

Ruteler -gal jus velai dirbat kad pries darba galit sportuoti? Arba nesimiega?😁 As tai islovos iki duso iki saldytuvo pietu pasiimti ir laukan . Apie sporta negali net kalbos but😁

Atsakyti

Ruteler -gal jus velai dirbat kad pries darba galit sportuoti? Arba nesimiega?😁 As tai islovos iki duso iki saldytuvo pietu pasiimti ir laukan . Apie sporta negali net kalbos but😁

As pradedu 9val darba, tai 6val jau sporto salej bunu, baigiu 7.45, greit namo, i dusa ir i darba. Man sporto sale 2min nuo namu ir darbas 5min masina nuo namu. Tai rytais visur susisuku  :)​ 

Atsakyti