Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Gerai - sakykime, kad dabar iki Kalėdų, o tada vėl sakysime, kad iki vasaros smile.gif)

drinks.gif Pritariu, svarbiausia gera nuotaika ir geri norai.Ruduo atsėlina, tikriausia dauguma panelių į sporto sales patrauks.Nuo spalio mėn.planuoju ir aš.Žinoma jei kokių nors nesąmonių neišlįs. :blush-anim-cl:

Atsakyti

Tikiuos spejau pasmane 70.300

Atsakyti

Sveikos gyvos, kūdėjančios merginos :)

Aš kažkaip nekūdėju. Stoviu vietoj. Tiesa, kažkaip per daug ir nesistengiu  :geda:

Šiaip noriu pasakyti, kad esat visos šaunuolės ir nepamirštat prisiduoti savaitės rezultatus, nors bendravimo temoje labai mažai ir aš pastoviai su lentelėm vėluoju. Labai smagu, kad mūsų branduolys vis dėlto yra nusiteikęs pozityviai ir optimistiškai. 

Tai gi, savaitės šaunuolė Mamuke68  :first:

O jai ant kulnų lipa mūsų naujokė ruteler  :second:

[attachment=263593:2019-08-28.jpg]

anerita, aš tave gražinau į lentelę, o tu ir vėl pamiršai prisiduoti,  :nono:  Negerai, labai negerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 30 rugpjūčio 2019 - 14:16

Ačiū, už lentelę.Šaunuolės mūsų merginos :4u:

Atsakyti

Aciu uz lentele 🥀

Atsakyti
Labutis,
kažkada kalbėjom apie sukneles, tai nusipirkau viena iš šio puslapio - tikrai faina ir man labai tiko. Reikės dar žiemai pasidairyti 4u.gif

Svajoniumoterims.lt
Atsakyti

Suknelės tikrai gražios. Išsisaugosiu puslapį

Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2019 08 31, 11:14)
<p>Suknelės tikrai gražios. Išsisaugosiu puslapį</p>

Ir svarbiausia labai lanksti dydžių lentelė - moteriškės čia vietoje siuva.
Atsakyti

Išaugosiu nuorodą.Juo labiau ir modeliai normalesni.Nes man tie drugeliai,taip šiaip sau atrodė.

Šiemet Jūros šventėje nukoviau dvi suknes iš Artworks.Ot,dalykas :yahoo: Tik kaina didoka,po 90 eu  abi.Bet negaila tų pinigų,dar norėčiau.Vilnietės,varykit į mugę,pas jus Vilniaus dienos vyksta,ar kažkaip panašiai vadinasi.Nes tos suknutės užmaskuoja figūros defektus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 rugpjūčio 2019 - 14:27

Mano svoris sia savaite visiskai nejuda.... reikia kazka daryt kad perlauzti tuos 76kg ir kad vel pradetu krist  :hmm:​ 

Atsakyti

O  kokia mėnulio fazė?Jei pilnatis,tai ir nejudės.O gal pms?Tada irgi nejudės.

Bet kokiu atveju nosiuką aukštyn,pradės kristi,ne kur dėsis.

Atsakyti

Aha PMS tikrai 🤦‍♀️ nesvarbu kiek salej praleidau ir kiek kaloriju besuvalgiau, mazas pasikeitimas sia savaite.

Prisiduodu... 75.6kg

Atsakyti