prisiduodu ir aš - 73,8 kg.
Rasmut - nesirkite
labas,
turbūt vėluoju, bet prisiduodu - 86,2.
Esu nusiminusi dėl savo valios nebuvimo, dėl emocinio valgymo, dėl valgymo neišalkus ir dėl besaikio valgymo vakarais, todėl ir rezultatas toks. Kai sugrįžau prie didelių dydžių drabužių (su kuriais maniau atsisveikinusi visiems laikams) - visai ne kas. Susiimu ir skiriu sau du metus savo svajonių svoriui pasiekti ir jį išlaikyti (vienerių metų, kaip akivaizdu, nepakako), kad toliau jau tai natūraliai taptų mano gyvenimo būdu. Šiandien startuoju su 86 kg ir sieksiu per metus atsikratyti 17-19 kg.
[attachment=236847:Screen Shot 2016-11-10 at 11.50.58 AM.png]
I vieta: giedrute25
II vieta: d'esprit
laba diena, mergaitės
kiekvieną kartą prisegu lentelę ir galvoju, ar neprivėliau klaidų
Extra_Dee, jei nori į lentelę, atsiųsk man reikiamus duomenis į AŽ, arba temoje parašyk dar kartą... kitam kartui suvesiu...
Volsebnica dingo
Rasma, sveikatos šeimynai
pas mus labai panaši situacija...
Sveikos
Wicked, ačiū už lentelę
Sveikatos visiems sergantiems, mano visi trys vyrai antra savaitė namuose atostogauja.
Labas, pikta kaip šeškas ant viso pasaulio... :Dpikta ir noriu cinamoninių bulkučių vakar mačiau kaip MB valgė mano kondensuotą pieną nors gerai, kad PMS simptomus išgyvenam abudu....
aš visai ne į temą, bet gal žinot kur galima nusipirkt vaikui Columbia kombinzoną?
Volsebnica tik dabar atsimine kad vakar buvo treciadienis... sveriausi vakar 103 lygiai
Kaip sekasi tau kiausiniu dietos laikytis
Labas, pikta kaip šeškas ant viso pasaulio... :Dpikta ir noriu cinamoninių bulkučių vakar mačiau kaip MB valgė mano kondensuotą pieną nors gerai, kad PMS simptomus išgyvenam abudu....
aš visai ne į temą, bet gal žinot kur galima nusipirkt vaikui Columbia kombinzoną?
Vargšai tie vyrai.. Maniškiui būna priverstinis PMS, t.y. kartu saldumynus valgom
Aš tai nežinau
Volsebnica tik dabar atsimine kad vakar buvo treciadienis... sveriausi vakar 103 lygiai
Kaip Tu laikaisi? Tokia tyli pasidarei.. Supykai dėl komentarų apie dietą? mes gi tik gero Tau norim..
Labas rytas
Lovoj su kava. Visai neblogai, kai vyras serga
Sveikos,man tai nera noro jokio ka nors daryt veikt,nervinuos labai rytoj privaciai eisiu pas gydytoja, paskauda man pazastis ir zemiau ju link krutines, tegu paziuri kas man yra, bijau labai diagnoze suzinot kad nebutu blogiausia kas gali but
Gali būti kokie nors limfmazgių uždegimai, nereikia galvoti pačio blogiausio... Stiprybės, sveikatos ir laukiam iš Tavęs gerų žinių
Neturėtų nieko būti - linkiu sveikatos ir ramybės "piktukas" dažniausiai neskauda, juolab jei tau paskauda abi pažastis
wicked
Bala nemate tos lentutes
Kitam kartui: ugis 169cm, pradinis svoris 71kg, tikslo kaip ir neturiu, bet gali rasyt 65kg.
Lapkricio 9 svarstykles rode 69,1kg, tai kaip ir itariau, blogai parode, nes kita diena pasisveriau ant gerai sukalibruotu, tik tiek, kad ir su rubais buvau, ir pavalgius, tai rode 70.5kg, tai gali si skaiciu ir rasyti, bus arciau realybes.
giedrute
Nezinau tavo istorijos su pazastu skausmais, bent man budavo uzeina grynai nuo tam tikro dezodoranto. Toks jausmas, kad nemenka melyne visoj pazasty. Nustojus ji naudot niekada nepasikartojo. Bet pasitikrinti, zinoma, reikia