Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas vakaras,
prisiduodu ir aš - 73,8 kg. 4u.gif

Rasmut - nesirkite unsure.gif
Atsakyti

labas, 

turbūt vėluoju, bet prisiduodu - 86,2. 

Esu nusiminusi dėl savo valios nebuvimo, dėl emocinio valgymo, dėl valgymo neišalkus ir dėl besaikio valgymo vakarais, todėl ir rezultatas toks. Kai sugrįžau prie didelių dydžių drabužių (su kuriais maniau atsisveikinusi visiems laikams) - visai ne kas. Susiimu ir skiriu sau du metus savo svajonių svoriui pasiekti ir jį išlaikyti (vienerių metų, kaip akivaizdu, nepakako), kad toliau jau tai natūraliai taptų mano gyvenimo būdu. Šiandien startuoju su 86 kg ir sieksiu per metus atsikratyti 17-19 kg. 

Atsakyti

[attachment=236847:Screen Shot 2016-11-10 at 11.50.58 AM.png]

I vieta: giedrute25

II vieta: d'esprit

laba diena, mergaitės :4u:

kiekvieną kartą prisegu lentelę ir galvoju, ar neprivėliau klaidų :B

Extra_Dee, jei nori į lentelę, atsiųsk man reikiamus duomenis į AŽ, arba temoje parašyk dar kartą... kitam kartui suvesiu...

Volsebnica dingo :hmm:

Rasma, sveikatos šeimynai :4u:

pas mus labai panaši situacija...

Atsakyti

Sveikos  :) 

Wicked, ačiū už lentelę  :4u: 

Sveikatos visiems sergantiems, mano visi trys vyrai antra savaitė namuose atostogauja.

Atsakyti

Labas, pikta kaip šeškas ant viso pasaulio... :Dpikta ir noriu cinamoninių bulkučių :D vakar mačiau kaip MB valgė mano kondensuotą pieną :lol: nors gerai, kad PMS simptomus išgyvenam abudu....

aš visai ne į temą, bet gal žinot kur galima nusipirkt vaikui Columbia kombinzoną? :hmm:

Atsakyti

Volsebnica tik dabar atsimine kad vakar buvo treciadienis... sveriausi vakar 103 lygiai

Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 11 10, 14:06)
<p>Volsebnica tik dabar atsimine kad vakar buvo treciadienis... sveriausi vakar 103 lygiai</p>

Kaip sekasi tau kiausiniu dietos laikytis 4u.gif
Atsakyti

Labas, pikta kaip šeškas ant viso pasaulio... :Dpikta ir noriu cinamoninių bulkučių :D vakar mačiau kaip MB valgė mano kondensuotą pieną :lol: nors gerai, kad PMS simptomus išgyvenam abudu....

aš visai ne į temą, bet gal žinot kur galima nusipirkt vaikui Columbia kombinzoną? :hmm:

Vargšai tie vyrai.. Maniškiui būna priverstinis PMS, t.y. kartu saldumynus valgom  :D  

Aš tai nežinau  :4u: 

Volsebnica tik dabar atsimine kad vakar buvo treciadienis... sveriausi vakar 103 lygiai

Kaip Tu laikaisi? Tokia tyli pasidarei.. Supykai dėl komentarų apie dietą?  :unsure:  mes gi tik gero Tau norim..  :4u: 

Labas rytas  :4u: 

Lovoj su kava. Visai neblogai, kai vyras serga  :D  

Atsakyti
Sveikos,man tai nera noro jokio ka nors daryt veikt,nervinuos labai verysad.gif rytoj privaciai eisiu pas gydytoja, paskauda man pazastis ir zemiau ju link krutines, tegu paziuri kas man yra, bijau labai diagnoze suzinot kad nebutu blogiausia kas gali but cray.gif
Atsakyti

Sveikos,man tai nera noro jokio ka nors daryt veikt,nervinuos labai verysad.gifrytoj privaciai eisiu pas gydytoja, paskauda man pazastis ir zemiau ju link krutines, tegu paziuri kas man yra, bijau labai diagnoze suzinot kad nebutu blogiausia kas gali but cray.gif

Gali būti kokie nors limfmazgių uždegimai, nereikia galvoti pačio blogiausio... Stiprybės, sveikatos ir laukiam iš Tavęs gerų žinių :4u: :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:

Atsakyti
QUOTE(giedrute25 @ 2016 11 11, 13:46)
Sveikos,man tai nera noro jokio ka nors daryt veikt,nervinuos labai  verysad.gif  rytoj privaciai eisiu pas gydytoja, paskauda man pazastis ir zemiau ju link krutines, tegu paziuri kas man yra, bijau labai diagnoze suzinot kad nebutu blogiausia kas gali but cray.gif

Neturėtų nieko būti - linkiu sveikatos ir ramybės 4u.gif "piktukas" dažniausiai neskauda, juolab jei tau paskauda abi pažastis mirksiukas.gif
Atsakyti

wicked

Bala nemate tos lentutes  :D 

Kitam kartui: ugis 169cm, pradinis svoris 71kg, tikslo kaip ir neturiu, bet gali rasyt 65kg.

Lapkricio 9 svarstykles rode 69,1kg, tai kaip ir itariau, blogai parode, nes kita diena pasisveriau ant gerai sukalibruotu, tik tiek, kad ir su rubais buvau, ir pavalgius, tai rode 70.5kg, tai gali si skaiciu ir rasyti, bus arciau realybes.

giedrute

Nezinau tavo istorijos su pazastu skausmais, bent man budavo uzeina grynai nuo tam tikro dezodoranto. Toks jausmas, kad nemenka melyne visoj pazasty. Nustojus ji naudot niekada nepasikartojo. Bet pasitikrinti, zinoma, reikia  :4u: 

Atsakyti