Tai jūs darykit kaip norit Man tai atrodo kitaip, ir net nesakysiu kaip, nes matau, kad jums ir be to nervai nelaiko. Šiaip nekeista, priežastis svari, tik kad pas visus čia tos priežastys tokios pat...
Aš nesu nusistačius. Tiesiog pedagogai dažnai pamiršta, kad jie pedagogai yra tik klasėje, ir pradeda mokyt visus aplinkinius, bet kur, šeimoj, parduotuvėj, forumuose, lyg jie visi būtų jų mokiniai Reikalaut iš jų elgtis, kaip jis tikisi - o kokio galo iš nepažįstamų žmonių kažko išvis tikėtis? Nu bet jie įsijaučia ir jiems taip gaunasi. Jiems nesitoleruoja kiti žmonės, kurie elgiasi ne taip, kaip mokykloj dera elgtis. Tokie kur gali keiktis, kur su suplyšusiais džinsais, kur su per trumpais sijonais. Ne visi, žinoma, pedagogai tokie, bet tokių nemažai būna,ypač ilgiau pradirbusių, ir man primenat šį atvejį
Ar reabilituosiu save, jei pasakysiu, kad mokykloj mokiausi labai gerai, turiu magistro laipsnį, nerūkau, moku 3 užsienio kalbas ir 10 metų dirbau vadovaujantį darbą? Kol jis mane užkniso negyvai, nes kiek čia galima svarbų vaidinti ir aš ant visų jų skersą dėjau? Ibo mano galva esminiai dalykai nėra parodomieji. Jei jie būtų parodomieji, tai ir Dievo įsakymuose būtų parašyta - nesikeik! O juk net Kristus, kai buvo reikalas, žvaliai išmėžė prekybininkus iš šventoriaus, ir nemanau, kad jis jiems sakė - gerbiamieji, labai paprašyčiau jus eiti iš šventoriaus su savo gerbiamomis prekėmis. O jie sakė - oi, dovanokitės, žinoma, mes su malonumu, jau išeinam, atsiprašome už sutrikdymą
Įvaizdis, kaip teisingai pasakė televizorius, dar ne viskas
Klystat, kaip tik esu rami, viska susideliojus i savo vietas. Tiesiog man tikrai keista, kad jus atejus i sia tema visur pradejote rasyti apie blogi. Na visi jums blogi, pradedant gydytojais, baigiant neigaliuju darbuotojais. Per 6 metus as tikrai galiu pasakyti, kad kiekvienas dirba savo darba ir ji dirba teisingai. As be galo esu dekinga gydytojams, seselems, soc. darbuotojams, teismo darbuotojams. Na tiesiog susiduriau su zmoniskumu. O jus visur tik negatyva matot.
Tiesiog man tas tikrai sioj temoj nepatinka + dar storzieviski zodeliai. Tema man artima ir nesiruosiu jos palikt. Graiciausiai busit pirmoji dalyve, kuria ignoruosiu ir skaitysiu tema toliau.
Tiesiog man tas tikrai sioj temoj nepatinka + dar storzieviski zodeliai. Tema man artima ir nesiruosiu jos palikt. Graiciausiai busit pirmoji dalyve, kuria ignoruosiu ir skaitysiu tema toliau.
Tai taip ir darykit Aš jau senokai tą darau, kol tiesiogiai nepuldinėjat Dėl negatyvo matymo... Na tai kas ką mato Būna, žmonių biolaukai nesutampa. Žo, nuo manęs atstokit, aš tikrų tikriausiai nepasikeisiu dėl kažkokios net gyvai nematytos bobos pretenzijų, o aš ar šiaip, ar taip į jus nesikreipiu
Oi, žmonės, aš, žinokitės, ekstrasensė. Aš matau, kada kraujyje trūksta kalio! Sakau daktarei, padarė kraujo tyrimus - akurat. Labai jaučiuosi išprusus mediciniškai Tik kad biskutuką siauroka sritis
Oi, žmonės, aš, žinokitės, ekstrasensė. Aš matau, kada kraujyje trūksta kalio! Sakau daktarei, padarė kraujo tyrimus - akurat. Labai jaučiuosi išprusus mediciniškai Tik kad biskutuką siauroka sritis
QUOTE(Noa @ 2016 12 07, 14:02)
aš tikrų tikriausiai nepasikeisiu dėl kažkokios net gyvai nematytos bobos pretenzijų, o aš ar šiaip, ar taip į jus nesikreipiu
Pati esat gryniausia BOBA. Ir prasom manes neizeidinet.
p.s. kodel ignor neveikia?
Jau veikia .
Cambala - pati sugalvojot, pati isizeidete.
QUOTE(linamog @ 2016 12 07, 14:52)
Cambala - pati sugalvojot, pati isizeidete.
Ka pati sugalvojau?
Noa, nenustokit rašyti Aš tik dėl Jūsų ir skaitau šį skyrelį (man tfu...tfu...tfu...kolkas neaktualu, bet šiandien gali būti neaktualu, o rytoj...) Jūs taip linksmai rašote apie tokius skaudžius gyvenimo momentus. Nei Jūs pikta, nei vulgari
cambala be reikalo įsižeidė
cambala be reikalo įsižeidė
QUOTE(silver 27 @ 2016 12 07, 15:25)
Cambala NEISIZEIDE , nes cambalai visiskai vienodai ka apie ja raso.
Tik cambala tokioj temoj moteriskes su muzikes leksikonu nevadina " boba" . Tik tiek, kam is muses drambli daryt?
O jei jums visokie " dejau ant to ar dejau ant ano" patinka, tai dar savo megstamos dalyves parasa pasiskaitykit, . Ten jums irgi turetu patikt .
QUOTE(cambala @ 2016 12 07, 15:32)
Cambala NEISIZEIDE , nes cambalai visiskai vienodai ka apie ja raso.
Tik cambala tokioj temoj moteriskes su muzikes leksikonu nevadina " boba" . Tik tiek, kam is muses drambli daryt?
O jei jums visokie " dejau ant to ar dejau ant ano" patinka, tai dar savo megstamos dalyves parasa pasiskaitykit, . Ten jums irgi turetu patikt .
Šitoj vietoj nesupratau - mūžikės ar muzikės
Taip jūs teisi, patinka
Aš pažiūrėjau, ar ne pilnatis dabar. Tai ne, ne pilnatis. Kita vertus, cambala jau ilgai slaugo, jei neklystu, viena, ir nekeista, kad žmogui nervai nelaiko ir stogas irgi nesilaiko. Aš tai nors su šeima - vis tiek lengviau. Nors tas stogas toks, ką aš žinau, važinėjasi
Bet va dabar tai linksmoji dalis Abu vaikai serga Tai vietoj to, kad man visi padėtų slaugyti, kaip aš to tikiuosi, aš sukuosi ir slaugau sau visus likusius, it kokia karo lauko med. sesuo Vienas su temperatūra, kitas su antibiotikais, na ir senelis su 96 metais
Išskirsčiau ligonius pagal svarbą - tas, kur su temperatūra, paprastai guli, nes jam temperatūra. Bet ypatingais atvejais atsikelia, nes jis gali. Tas, kur su 96 metais, irgi guli, nes jam jokia kita poza nebeišeina. Taigi kai reikia vyriškos jėgos, keliasi tas, kur su temperatūra, ir taiko vyrišką jėgą, o paskui eina atgal gulėt.
Tas, kur jau be temperatūros, bet dar su antibiotikais, zuja ir visiems duoda gerti, jeigu, tarkim, aš neduodu O kai aš duodu valgyti arba gerti, tada jis gauna iš manęs. Žodžiu, jis pusiau - nei tai ligonis, nei tai sanitaras
O dieds apskritai yra Žemaitijoj, nes jo tėvas irgi panašioj fazėj, kaip čia senelis, ir kartais būna čia, kartais ten, o kitais kartais pakeliui. Tai pasikalbam telefonu. Jis pasako, kad tėvas išvaikė ligoninėj sesutes, apšaukęs, kad tai ateiviai, ir gailėjosi, kad plaukų nenupešė, ir paskui vis tiek nesigailėjo. Aš pasakau, kad seneliui trūksta kalio. Pasvarstom, ar uošviui trūksta kalio, ar netrūksta. Nutariam, kad mums čia visiems pirmiausia trūksta smegenų, bendroj sumoj paėmus, bet tai nieko, nes kam jos mums
Jau ir patys metai keisti, o jau jų finalas išvis kažkoks psichodelinis
Bet va dabar tai linksmoji dalis Abu vaikai serga Tai vietoj to, kad man visi padėtų slaugyti, kaip aš to tikiuosi, aš sukuosi ir slaugau sau visus likusius, it kokia karo lauko med. sesuo Vienas su temperatūra, kitas su antibiotikais, na ir senelis su 96 metais
Išskirsčiau ligonius pagal svarbą - tas, kur su temperatūra, paprastai guli, nes jam temperatūra. Bet ypatingais atvejais atsikelia, nes jis gali. Tas, kur su 96 metais, irgi guli, nes jam jokia kita poza nebeišeina. Taigi kai reikia vyriškos jėgos, keliasi tas, kur su temperatūra, ir taiko vyrišką jėgą, o paskui eina atgal gulėt.
Tas, kur jau be temperatūros, bet dar su antibiotikais, zuja ir visiems duoda gerti, jeigu, tarkim, aš neduodu O kai aš duodu valgyti arba gerti, tada jis gauna iš manęs. Žodžiu, jis pusiau - nei tai ligonis, nei tai sanitaras
O dieds apskritai yra Žemaitijoj, nes jo tėvas irgi panašioj fazėj, kaip čia senelis, ir kartais būna čia, kartais ten, o kitais kartais pakeliui. Tai pasikalbam telefonu. Jis pasako, kad tėvas išvaikė ligoninėj sesutes, apšaukęs, kad tai ateiviai, ir gailėjosi, kad plaukų nenupešė, ir paskui vis tiek nesigailėjo. Aš pasakau, kad seneliui trūksta kalio. Pasvarstom, ar uošviui trūksta kalio, ar netrūksta. Nutariam, kad mums čia visiems pirmiausia trūksta smegenų, bendroj sumoj paėmus, bet tai nieko, nes kam jos mums
Jau ir patys metai keisti, o jau jų finalas išvis kažkoks psichodelinis
QUOTE(Noa @ 2016 12 08, 01:14)
Aš pažiūrėjau, ar ne pilnatis dabar. Tai ne, ne pilnatis. Kita vertus, cambala jau ilgai slaugo, jei neklystu, viena, ir nekeista, kad žmogui nervai nelaiko ir stogas irgi nesilaiko. Aš tai nors su šeima - vis tiek lengviau. Nors tas stogas toks, ką aš žinau, važinėjasi
Klausykit, moteryte, jusu stogas ne tik, kad vazinejasi, bet dar ir kiauras visiskai. Sitoj temoj atsiradau 2012 metais, nes kai reikejo soc. reikalus sprest, prisiregistravau forume ir " socialiniu reikalu labirintuose" uzdaviau klausima. Tai moderatore mane perkele i si skyriu, i " tevu karsinima" . Atsakymus gavau, moterys noriai dalinosi ziniomis, visur kreipiausi kur cia rasydavo. Laikui begant, jei kazkam buvo klausimai, pati dalindavausi tuo, per ka praejau. O atsiradot jus temoj ir pradejot viska malti i viena - jei kalba apie teisma ( nors net nesikreipet ten, jums to nereikia), tai butinai buginsit " o kodel taip, o ne anaip, o turetu daryt taip, o ne anaip". Kaip ir apie soc.darbuotoja sneka buvo. Ir jus vel" o tai ko ta, ne ana, o tai mums niekas nesiuuuuuule". Niekas nieko nesiulo, jusu senelis neiskirtinis, eini, klausi, ieskai atsakymu forume, int puslapiuose ar atitinkamose istaigose. Kad ir apie tuos demencinius uzeina kalba - tai vel buuuu" o pas mane senelio palatoj gulejo..." Kalbam ir dalinames konkreciai, o ne speliojimais ar sapaliojimais, nes yra kitu ligoniu, nei jus ten kazka kazkur matet.
As turiu seima, nereik nusifantazuot. Mano vyras ir sunus man tikrai daug padeda. Ir mano mama dar vaikstanti, i wc nueina, tik padeti susitvarkyti reikia.
O sioj temoj senai esu isliejusi nuoskaudas ant savo brolio ir jo zmonos. Jis nepadeda, tiksliau numetes viska, isleidzia savaitei laiko atostogoms ( si karta net auklei sumokejo is savu pinigu) ir tai prasyti ir derintis reikia.
Tai kad nereikia cia apie smegenis, stogus ir bla bla bla.
Taigi tu mane užblokavai. Ko čia kabinėjiesi? Ar vėl atblokavai, nes nori pasiėst? Ir dar rėkia, kad ne boba O tai kas tada? Diedai taip nedaro
Eik arbatos atsigerk.
Aš galiu čia imt su tavim peštis, aš moku tai daryti, bet žinok, tikrai tingiu. Ne ta vieta visiškai ir kam man to reikia.
Arba ne, ne arbatos. Išgerk kokio persen ar valerijono, ir atleis.
Pirmą kartą matau žmogų, kuris taip prisikabina be jokios priežasties, tipo, tu man nepatinki, ir viskas. Niekam nepatinka visi pasaulio žmonės, tu ne viena tokia. Bet visi pakenčia. Tai ir tu pakentėk, juk didelė esi. Neturėtų tau būti didelė naujiena, kad ne visi žmonės yra tokie, kaip tu norėtum. Atstok. Linkiu tau ramybės, kaip sakoma per mišias, linkiu tavo mamai sveikatos, ir būk sau, nes nu žinok nei šis, nei tas tą savo pyktį čia išlieti. Ne šiukšlių konteineris šita tema, ačiū už supratimą.
Papildyta:
Aplamai tai aš net pamiršau, ko čia ėjau.
Atėjau pasidžiaugti, kad senelis biskutuką atkuto. Maniau, šakės, nes viduriavo kokias 4 savaites, ir nepadėjo niekas, nei smecta, nei lopediumas, dėl to pradėjo trūkti kalio ir hemoglobinas kristi ir gavosi visiška fignia.
Tai gydytoja pasiūlė tai, ko nebūčiau sugalvojus - gerti kreon. Kasos fermentą. Tris kartus. Tai baisiai gerai padėjo - niekad nepamaniau, kad tai galėtų padėti! Tfū tfū tfū, kad nebūčiau porisikalbėjus, bet šiandien visa baisiai patenkinta
Eik arbatos atsigerk.
Aš galiu čia imt su tavim peštis, aš moku tai daryti, bet žinok, tikrai tingiu. Ne ta vieta visiškai ir kam man to reikia.
Arba ne, ne arbatos. Išgerk kokio persen ar valerijono, ir atleis.
Pirmą kartą matau žmogų, kuris taip prisikabina be jokios priežasties, tipo, tu man nepatinki, ir viskas. Niekam nepatinka visi pasaulio žmonės, tu ne viena tokia. Bet visi pakenčia. Tai ir tu pakentėk, juk didelė esi. Neturėtų tau būti didelė naujiena, kad ne visi žmonės yra tokie, kaip tu norėtum. Atstok. Linkiu tau ramybės, kaip sakoma per mišias, linkiu tavo mamai sveikatos, ir būk sau, nes nu žinok nei šis, nei tas tą savo pyktį čia išlieti. Ne šiukšlių konteineris šita tema, ačiū už supratimą.
Papildyta:
Aplamai tai aš net pamiršau, ko čia ėjau.
Atėjau pasidžiaugti, kad senelis biskutuką atkuto. Maniau, šakės, nes viduriavo kokias 4 savaites, ir nepadėjo niekas, nei smecta, nei lopediumas, dėl to pradėjo trūkti kalio ir hemoglobinas kristi ir gavosi visiška fignia.
Tai gydytoja pasiūlė tai, ko nebūčiau sugalvojus - gerti kreon. Kasos fermentą. Tris kartus. Tai baisiai gerai padėjo - niekad nepamaniau, kad tai galėtų padėti! Tfū tfū tfū, kad nebūčiau porisikalbėjus, bet šiandien visa baisiai patenkinta