Kodėl ypač Kaune? O jau tas Kaunas čia kažkokia blogio viršūnė, ypač lyginant su Panevėžiu?
Galima pamanyt, kad ne visur tas pats. Ateina - neateina gydytoja - tai nėr taip labai svarbu, nes jei tikrai kažkas atsitiktų, iškviestum, ir atvyktų - tik kad kai viskas daugmaž stabilu, tai nekvieti, o pati profilaktiškai pažiūrėt, tipo, ar viskas gerai, nesiveržia... Ar pas jus kažkas moko, kaip konkrečiai prižiūrimuosius veiksmus atlikt? Kaip teisingai pampersą susegt, kokio jis turi būti dydžio?
Mano vyro tėvas Žemaitijoj - ir ten tas pats... Socialiniai kaip ir yra, jeigu ko nori - teoriškai prašom, praktiškai - neturim
Nori funkcinės lovos? Pirmiausia, nėra, antriausia, vienkartinis mokestis - 70 eu. Vyras sako, tai jei ta kaina tokia, aš nedaug pridėjęs ją galiu nusipirkti skelbimuose, o paskui pardavęs prarast mažiau, negu 70 eu. Čia tipo labai daug slaugomųjų turi lyšnus 70 eu? Juolab ten vėžio atvejis, ta lova gal mėnesiui bus reikalinga...
Apie slaugą jų atveju konsultuoju dabar aš
Kiek žinau
Nes nors realiai aš šūdą ką žinau, bet kiti dar mažiau žino
Kadangi šiuo metu man dar serga vaikas, tai esu didi daktarė- med. sesuo - slaugė. Su dviem palatom
O kai dar skambina sutuoktinis, pasakau - na štai, skyriuje apsidirbom, dabar pereinam prie ambulatorinių ligonių konsultacijų
QUOTE(ponia Lylia @ 2016 12 03, 17:48)
Nueini pas šeimos gydytoja kas 2 mėn. išsirašyti vaistus. Galvoji, kažką paklausi, pablogėjimas ar kas.
Aš tai nežinau, ko išvis klaust. Aš norėčiau paklausti, kaip suprasti, kad jau viskas. Ir kaip žinoti, kur jau yra natūralus reikalas ir finišo tiesioji, o kur dar galima kažką padaryt. Išsikviečiau dabar į namus kažkokią specializuotą seselę - pasirodo, pas mus poliklinikoj, kur ką tik persirašiau senelį, tokia yra, jinai vaikšto tik po slaugomus va tokius štai. Ir priežastis yra - kažkodėl viduriuojam, ir niekas nestabdo, nei smecta, nei lopediumas.
Gal ta ką nors pasakys? Savo iniciatyva?