Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (12), bendraujame toliau

Sveiki, išsiaiškinau :), pagal liga priklauso ir jau išrašė mums :)

Atsakyti
Visoms šilčiausi sveikinima švenčių proga, šviesių minčių, gerų darbų, sveikatos jums ir jūsų artimiesiems .
Atsakyti
QUOTE(kair47 @ 2018 12 27, 09:18)
Visoms šilčiausi sveikinima švenčių proga, šviesių minčių, gerų darbų, sveikatos jums ir jūsų artimiesiems .

ir jums viso to linkiu, visoms mums 4u.gif
Atsakyti
laba visiems 4u.gif Senai paskaitineju,bet rasyt...ne mano stiprioji puse ax.gif Gyvenu kaime,vienkiemy,trys trobos gyvenamos.Mama 81,savo name,o mes salia savam.Tevukas mires pries 5m,priziurejo mama.Pakeisdavom mes ja,bet nelabai noro pas ja buvo.Siais metais,labai jau ji suseno unsure.gif Pavalgytpamirsta,vaistus isgert pamirsta,krosni...jau geriau nekurentu,nes man tik bedos.elektrini virduli uzstato ant elektrines plyteles...Buvom pas psihiatra...lengvas sutrikimas.Laike pasimeta,dienas sumaiso.Kartais graziai pasakau,supyksta,kai uzburbu irgi supyksta biggrin.gif Gera mano mama,vargo pelyte buvo,bet ir as ne jaunikle,negaliu kiaura unsure.gif diena sedet ir pasaku klausyt
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 01 18, 13:32)
laba visiems 4u.gif Senai paskaitineju,bet rasyt...ne mano stiprioji puse ax.gif Gyvenu kaime,vienkiemy,trys trobos gyvenamos.Mama 81,savo name,o mes salia savam.Tevukas mires pries 5m,priziurejo mama.Pakeisdavom  mes ja,bet nelabai noro pas ja buvo.Siais metais,labai jau ji suseno unsure.gif Pavalgytpamirsta,vaistus isgert pamirsta,krosni...jau geriau nekurentu,nes man tik bedos.elektrini virduli uzstato ant elektrines plyteles...Buvom pas psihiatra...lengvas sutrikimas.Laike pasimeta,dienas sumaiso.Kartais graziai pasakau,supyksta,kai uzburbu irgi supyksta biggrin.gif Gera mano mama,vargo pelyte buvo,bet ir as ne jaunikle,negaliu kiaura  unsure.gif diena sedet ir pasaku klausyt

o anukai?
Atsakyti
Mielos sia tema problemu turincios moterys, siulyciau nediskutuoti su lutuke 123 siomis temomis, nes tai yra trolis.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 01 18, 13:32)
laba visiems 4u.gif Senai paskaitineju,bet rasyt...ne mano stiprioji puse ax.gif Gyvenu kaime,vienkiemy,trys trobos gyvenamos.Mama 81,savo name,o mes salia savam.Tevukas mires pries 5m,priziurejo mama.Pakeisdavom  mes ja,bet nelabai noro pas ja buvo.Siais metais,labai jau ji suseno unsure.gif Pavalgytpamirsta,vaistus isgert pamirsta,krosni...jau geriau nekurentu,nes man tik bedos.elektrini virduli uzstato ant elektrines plyteles...Buvom pas psihiatra...lengvas sutrikimas.Laike pasimeta,dienas sumaiso.Kartais graziai pasakau,supyksta,kai uzburbu irgi supyksta biggrin.gif Gera mano mama,vargo pelyte buvo,bet ir as ne jaunikle,negaliu kiaura  unsure.gif diena sedet ir pasaku klausyt

Ir ko jus norit is tokio amziaus. Vieniems vienokia senatve, kitiems kitokia. Dar dziaukites kad ant patalo neguli. O jei salia trobos, tai ir paziureti kazkiek galit - kad ir krosni pakurt, ar valgyt atnest nuo savo stalo. Kiek gi tokiam senam zmogeliui reikia.
Nepykit ant jos, nekalta ji kad suseno...
Stiprybes 4u.gif .
Atsakyti
Kodėl mamos nepasiėmus gyventi kartu?
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2019 01 19, 14:37)
Kodėl mamos nepasiėmus gyventi kartu?

Gal nelabai nori...
Mane is tiesu zavi kokiu rytu kulturu poziuris i senus zmones. Ten senolis yra vertinamas ir gerbiamas, kad ir koks jis bebutu. Nes musu visu senatve laukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 19 sausio 2019 - 17:33
Nori ar nenori, bet vis tiek ateina tokia riba, kai senas žmogus negali vienas gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2019 01 19, 18:29)
Nori ar nenori, bet vis tiek ateina tokia riba, kai senas žmogus negali vienas gyventi.

Tai taip. Bet raso, kad neidomu senos klausytis...
Todel jau reiktu kazkaip savyje susideliot ar imt pas save ( ypac kai vienkiemy salia gyvena!!!) , ar atiduot i seneliu namus...
Jau niekas sviesaus proto ir atminties tai senolei nedades, gal ir liko nelabai daug, visgi gal senole per gyvenima uzsitarnavo prieziuros. Juk kai buvo grazi ir jauna, tai turbut vystyklus posto autores irgi skalbe...
Atsakyti
Sunku nustatyti tą ribą kai reikia jau prižiūrėti, o ne klausyti žmogaus norų. Jei guvena netoli tai kol dar gali, geriau gyventi savuos namuos nes tada jiems mažiau streso. Jei visada gyveno atskirai, geriau gali ateit padėt ir dažniau užeit. Pasiėmus į savo namus jie vis veržiasi namo, sunku ką nors paaiškinti nes mano kad dar gali patys savim pasirūpinti. Žinoma visi turim savo darbų ir rūpesčių todėl pastoviai sėdėt ir kalbėtis bei aiškint užima daug laiko, todėl kad tokie paaiškinimai nieko gero neduoda. Kitą dieną tas pat iš naujo. Praėjom šį etapą, tai galiu pasakyt kad buvo sunku, bet ką padarysi. Mes leidom gyvent atskirai kol galėjo, tačiau ryte ir po darbo važiavom, vežėm maistą, tačiau pykčio ir pepasitenkinimo buvo daug, manė kad neleidžiam pačiai gyvent kaip nori. Pasiėmėm pas save kai jau nebesiorentavo, bet kai pabuvus pas mus po savaitės atsigavo, keikė kad laikom vos ne kalėjime, norim durna padaryt. Linkiu tik stiprybės nes gražiom kalbom nieko neįtikinsi. Dar mus padėjo gydytoja, paskyrė vaistus, tai apramino ,nes be jų nerimo, kėlė per naktis, vaidenosi kad jos draugės laukia.
Atsakyti