Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (12), bendraujame toliau

Ačiū, tai jūs laikykitēs. Jums sunkiau, merginos. 

Atsakyti

Laba diena :)

Radau Jūsų forumą ieškodama informacijos apie artimojo globą ir slaugą namuose, nes rašau šia tema baigiamąjį darbą.

Norėjau Jūsų pasiteirauti, gal būtų norinčių sudalyvauti mano rengiamo baigiamojo darbo TYRIME? Būčiau be galo dėkinga, jeigu sutiktumėte ir padėtumėte man. Manau, kuo daugiau bus kalbama šia tema, tuo didesnės pagalbos galės sulaukti artimieji :4u:     Geriausiai būtų KAUNAS, ar artimiausi rajonai.

Interviu-pokalbio tema - socialinio darbuotojo veiklos poreikis artimiesiems globojantiems nuolatinės priežiūros reikalaujantį senyvo amžiaus asmenį namuose.

Atsakyti
QUOTE(mamyte P @ 2018 03 22, 10:09)
<p>Laba diena smile.gif
</p><p>Radau Jūsų forumą ieškodama informacijos apie artimojo globą ir slaugą namuose, nes rašau šia tema baigiamąjį darbą.
</p><p>Norėjau Jūsų pasiteirauti, gal būtų norinčių sudalyvauti mano rengiamo baigiamojo darbo TYRIME? Būčiau be galo dėkinga, jeigu sutiktumėte ir padėtumėte man. Manau, kuo daugiau bus kalbama šia tema, tuo didesnės pagalbos galės sulaukti artimieji 4u.gif     Geriausiai būtų KAUNAS, ar artimiausi rajonai.
</p><p></p><p>Interviu-pokalbio tema - socialinio darbuotojo veiklos poreikis artimiesiems globojantiems <strong>nuolatinės priežiūros reikalaujantį </strong>senyvo amžiaus asmenį namuose.
</p>

Kazi kas nores cia jums padeti. Skaitykit visas sias temas nuo pradziu iki galo ir ieskokites kas ka rase apie soc darbuotoju pagalba.
Jusu deka soc darbuotojai tikrai geriau nedirbs. Tam reikalinga keisti visa sistema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 23 kovo 2018 - 08:21

Tiesa, reikia keisti visą sistemą.

Mano tyrimo atveju reikia informaciją surinkti iš pačių globėjų, komentarai netinka.

Tikiuosi, gal pavyks kažką rasti :4u: 

Atsakyti
QUOTE(mamyte P @ 2018 03 23, 10:17)
<p></p><p>Tiesa, reikia keisti visą sistemą.
</p><p>Mano tyrimo atveju reikia informaciją surinkti iš pačių globėjų, komentarai netinka.
</p><p></p><p>Tikiuosi, gal pavyks kažką rasti 4u.gif 
</p>

Cia ir raso tik globejai. Tema skirta ne pliurpalams.
Cia studentes, kai rasydavo baigiamuosius, net az uzknisdavo, pinigu siulydavo.
Atsakyti
Laba diena. Prašau Jūsų patarimo. Atėjo ir mums toks metas, kai močiutės negalima palikti vienos. Tad reikia žmogaus, kad su ja būtų visą diena-paruoštų ir paduotų valgyti, patvarkytų namus ir pan. Močiutė vaikštanti, pati pavalgo. Tiesiog gerokai šlubuoja atmintis ir jėgos pamažu senka. Taigi, klausimas toks-kiek dabar reikia mokėti už 1 h.? Ar tartis už mėnesį ir kiek tai kainuoja? Gyvenam provincijoje.
Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
vijjole, nėra nustatytų kainų, ir skirias jos kiekvienu atveju... Aš prieš pusantrų metų mokėdavau 4 eur/val., bet per dieną reikėdavo būti tik 1-2 val. Nesitvarkyti, tik pašildyti ir paduoti paruoštą maistą, išvirti arbatos, pakeisti sauskelnes, persimesti žodeliu ir viskas. Jei visai dienai, turėtų būti pigiau, nes laikas kelionei, transporto išlaidos nepriklauso nuo val. skaičiaus. Gyvenam rajone, bet prie pat miesto. Kaime turėtų būt pigiau. O jei mėnesiui - įsivaizduoju, truputį virš minimalaus atlyginimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 11 birželio 2018 - 13:58
Ačiū už atsakymą. Suprantu, kad nėra nustatyta kainų-tiesiog maždaug žinoti kiek mokama už val. ar mėnesį. Mums reikia, kad būtų 7-8 h. per dieną ištisą savaitę. Ne tik būtų, bet ir nupirktų maisto, pagamintų valgyti, ir padarytų visus ruošos darbus, kadangi močiutė "taupo" ir neplauna indų, nenori maudyti ir keisti drabužių ir patalynės, ir t.t. Mes gyvenam toli ir negalim prižiūrėti. Gyvena mūsų močiutė nuosavame name, mieste.
Atsakyti
Žodžiu, pilna darbo diena kasdien be poilsio dienų? Manau, kad nelengva bus surasti norintį dirbti be išeiginių. Kita vertus, jei ten žmonių yra, o darbų nelabai, gal kas labai apsidžiaugs tokiu pasiūlymu. Būčiau pasiruošus mokėt mažiausiai vidutinį atlyginimą (jei ne mieste) ir džiaugčiaus, jei atsirastų patikimas žmogus.

Oi, vėliau tik perskaičiau, kad mieste. Tai kaina turbūt kyla proporcingai miesto dydžiui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 11 birželio 2018 - 19:00
Dar kartą ačiū už atsakymą-dabar jau orientuosimės tardamiesi dėl užmokesčio.
Atsakyti
QUOTE(vijjole @ 2018 06 12, 09:17)
Dar kartą ačiū už atsakymą-dabar jau orientuosimės tardamiesi dėl užmokesčio.

tai jeigu viena gyvena namuke, tai gal yra galimybe pasiulyti kambari kaip prieda prie uzmokescio? gal atsiras kokia vienisa moteris, ar vienisa mama su vaikeliu, kurie vien del busto svarstytu sitoki darba?
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 06 12, 20:55)
tai jeigu viena gyvena namuke, tai gal yra galimybe pasiulyti kambari kaip prieda prie uzmokescio? gal atsiras kokia vienisa moteris, ar vienisa mama su vaikeliu, kurie vien del busto svarstytu sitoki darba?

Tai va, kad nenori su niekuo gyventi.
Atsakyti