Ateinu irgi pasiguost, nors iš tiesų tai keiktis norisi! Jau rašiau anksčiau, kad pridaviau dokus seniūnijai dėl pagalbos namuose (2 val. per dieną), svarstymai ir pan. vyksta sulėtintai, bet prieš savaitę paskambino, dar pasitikslino viską ir liepė laukt, kol atsiųs žmogų. Netrukus. O dabar paskambina kita ir praneša, kad pagalba į namus tokiems kaip mes išvis neteikiama, mums reikėtų kreiptis dėl "dienos globos asmens namuose" ir malonėkit ieškoti kitokių popierių, vėl bogint į seniūniją ir vėl laukt nežinia kiek! Matyt, aš ne mamai, o sau tuos popierius surankiosiu - kol prieis laikas, vargu ar mama besulauks, o štai man bus pats tas.
O pikčiausia ant tų seniūnijos vištų - jos, pasirodo, ničnieko nežino, kas kam priklauso, o ko gali išvis nesitikėt.
Na ką, laikykimės toliau. Tegu tik gyja jūsų senučių lūžiai. Visos čia mes užgrūdintos...
Bandau įkelti,gal kam padės
https://www.facebook....unseen-section
Gal ir nelabai gražu eksplotuoti kažkieno erdvę,bet gal viskas bus gerai
O pora filmukų dar tiks širdies atgaivai
https://www.facebook....unseen-section
Gal ir nelabai gražu eksplotuoti kažkieno erdvę,bet gal viskas bus gerai
O pora filmukų dar tiks širdies atgaivai
Mes jau apsipratom truputį namuos. Žinoma dabar sunkiau nes nevaikšto, o ir pasėdėt nedaug sėdi. Bėda kad nenori ant šonų pasivertus pagulėt, vis verčiasi antnugaros, o reikia vartyti kad pragulos nesusidarytų .Dėl dokumentų sutvarkymo tai niekad jokios pagalbos negali gaut, nepaaiškina ką reikia daryti, kur kokius dokumentus pristatyt. Kol pats nesužinai, tol nieko iš jų nesulauksi. Visai neaišku už ką jie atsakingi, tik ataskaitas rašyt apie ale nuveiktus darbus sugeba. Net kai reikėjo į teismą dokumentus pateikt nieko nepatarė, net kur kreiptis nežinojo. Aš pati daugiau informacijos turėjau iš bendro supratimo nei jie.
QUOTE(kair47 @ 2017 12 06, 18:00)
Mes jau apsipratom truputį namuos. Žinoma dabar sunkiau nes nevaikšto, o ir pasėdėt nedaug sėdi. Bėda kad nenori ant šonų pasivertus pagulėt, vis verčiasi antnugaros, o reikia vartyti kad pragulos nesusidarytų .Dėl dokumentų sutvarkymo tai niekad jokios pagalbos negali gaut, nepaaiškina ką reikia daryti, kur kokius dokumentus pristatyt. Kol pats nesužinai, tol nieko iš jų nesulauksi. Visai neaišku už ką jie atsakingi, tik ataskaitas rašyt apie ale nuveiktus darbus sugeba. Net kai reikėjo į teismą dokumentus pateikt nieko nepatarė, net kur kreiptis nežinojo. Aš pati daugiau informacijos turėjau iš bendro supratimo nei jie.
Pas jus jau nuotaikos geresnės,mes tai iš ligoninės visą puokštę parsivežėm,tik protą palikom,nors ir to neperdaug turėjom.Plaučių uždegimu prasirgom,pragulą turim,antrą kartą plaučių uždegimas užpuolė,apie vartymąsi ir sėdėjimus neturi net minties.Dar betruko,kad ir išm.... pradėjo nelaikyti,tai kai pradeti keisti pampersą praleidi gerą valandą .Šiai dienai taip gyvenam,toli į ateitį net neplanuoju.
Na aš jau senai jokių planų nekuriu - diena praėjo ir gerai. Nežinai kas po kelių valandų bus. Pas mus jau 2 metai kaip viską į sauskelnes daro, gerai kad dabar jau apsipratus ir nelupa nuo savęs. Apsišarvuojam kantrybe ir traukiam toliau.
Su artėjančiom šventėm visas slaugančias ir visus slaugomuosius! Tegu atneša mums Kalėdų senelis jėgų, vilties ir šviesesnių dienų
Sveikinu visas Naujų metų proga, linkiu ištvermės ir kantrybės, džiugių akimirkų kasdieniniame gyvenime. Stiprios sveikatos jums ir jūsų artimiesiems.
QUOTE(kair47 @ 2018 01 01, 15:29)
Sveikinu visas Naujų metų proga, linkiu ištvermės ir kantrybės, džiugių akimirkų kasdieniniame gyvenime. Stiprios sveikatos jums ir jūsų artimiesiems.
Aš irgi prisijungiu prie sveikinimų.
Tegul jūsų šeimose niekada netrūksta darnos ir šilumos. Už jūsų gerumą ir kantrybę! Už jūsų meilę artimui! Sveikatos jums ir artimiesiems!
QUOTE(Agrefa @ 2018 01 01, 16:47)
Aš irgi prisijungiu prie sveikinimų.
Tegul jūsų šeimose niekada netrūksta darnos ir šilumos. Už jūsų gerumą ir kantrybę! Už jūsų meilę artimui! Sveikatos jums ir artimiesiems!
ir daug daug sveikatos.
Mūs ligoniui šiandien sukako 90. Po truputį nors ir sunkiai atsigauna.
QUOTE(kair47 @ 2018 01 02, 16:07)
Mūs ligoniui šiandien sukako 90. Po truputį nors ir sunkiai atsigauna.
Oho, kokia graži sukaktis!!!
Sveikatos jubiliatui ir artimiesiems.