Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (12), bendraujame toliau

QUOTE(sapniukass @ 2017 05 25, 17:46)
Pries valanda mire anyta.

Uzuojata jusu seimai.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2017 05 25, 14:32)
Bet, baisu ir pasakyti, aš ir nenoriu jau jokio artumo. Tiek visko prikiaulino, kad nesinori jokių santykių-bent jau kol kas.
O kaip jūsų brolis-gal kitaip, geriau dabar elgiasi?

Oi, koks pazistamas jausmas. Taip pat ir man, gal negrazu taip rasyti, bet jauciuos taip, lyg man jis butu visiskai svetimas zmogus.
Kitaip truputi. Nes kazkada, visam vidiniam š susikaupus parasiau jam laiska, viskas isdesciau kas kaip yra, kiek kainuoja ir ka tai reiskia. Nes pries tai kalbant, tiesiog susipykdavom ir pokalbiai nieku geru nesibaigdavo. Perskambino, pasake, kad man va mat netiko, kad mama atuduot i seneliu namus. Klause ko noriu, kiek man moket kas menesi ar kaip? Sakiau, kad pinigu uztenka, kad as noriu nors viena kart i metus pasiemus atostogas pailseti, kad man aukle neskambintu del kiejvieno pirstelejimo ur pan... Siuliau nors per atostogas mama paimti pas save, tai pradejo " bu...mu...", kruva priezasciu. Issakiau priekaistus del marcios( jo zmonos), kuri buvo kazkada labai gera drauge su mano mama, kuri verksleno, kad jei reikes, tai ji ja ziures. 6 metai nebuvo atsivilkus net su sventem pasveikint, brolis sako, kad del manes, lyg as kandziojuos biggrin.gif . Juokas ima, nes kai mes isvaziuojam atostogu - butas be musu - vaziuok, jei jau,atseit, taip bijai manes.
Na tai pasikeite tiek, kad jau nebeskaiciuoja, per isleidima atostogu viska del mamos prieziuros sumoka, isleido be problemu. Atvaziuoja pas mama per gimtadieni 8r Mamos diena. Dar mane su gimse sveikina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 05 26, 12:53)
Oi, koks pazistamas jausmas. Taip pat ir man, gal negrazu taip rasyti, bet jauciuos taip, lyg man jis butu visiskai svetimas zmogus.
Kitaip truputi.  Nes kazkada, visam vidiniam  š susikaupus parasiau jam laiska, viskas isdesciau kas kaip yra, kiek kainuoja ir ka tai reiskia. Nes pries tai kalbant, tiesiog susipykdavom ir pokalbiai nieku geru nesibaigdavo. Perskambino, pasake, kad man va mat netiko, kad mama atuduot i seneliu namus. Klause ko noriu, kiek man moket kas menesi ar kaip? Sakiau, kad pinigu uztenka, kad as noriu nors viena kart i metus pasiemus atostogas pailseti, kad man aukle neskambintu del kiejvieno pirstelejimo ur pan... Siuliau nors per atostogas mama paimti pas save, tai pradejo " bu...mu...",  kruva priezasciu. Issakiau priekaistus del marcios( jo zmonos), kuri buvo kazkada labai gera drauge su mano mama, kuri verksleno, kad jei reikes, tai ji ja ziures. 6 metai nebuvo atsivilkus net su sventem pasveikint, brolis sako, kad del manes, lyg as kandziojuos biggrin.gif . Juokas ima, nes kai mes isvaziuojam atostogu - butas be musu - vaziuok, jei jau,atseit, taip bijai manes.
Na tai pasikeite tiek, kad jau nebeskaiciuoja, per isleidima atostogu viska del mamos prieziuros sumoka, isleido be problemu. Atvaziuoja pas mama per gimtadieni 8r Mamos diena. Dar mane su gimse sveikina.

Taip, tokius dalykus gali suprasti tik tas, kas visa tai apturėjo ir perėjo per tai. Aš tik galvoju, su kokiu sąžinės balsu jie iš tikrųjų gyvena-ar iš tiesų jiems viskas "do lampočki", ar vis tik kažkur širdies kraštely jaučia gėdą, kad taip daro.
Atsakyti
http://m.delfi.lt/kr...php?id=74906406

Stai kaip gali nutikti, jei zmogui nervai neatlaiko.
Labai gaila jauno zmogaus, kai pagalvoji, kad jaunuoliui nuo 18 ikos metu reikejo mama priziuret...praust, tvarkyt...
O dabar dar gyvent su tokiu baisiu dalyku ant sirdies😢. Dar kalejimo gaus... Kazkaip neteisinga viskas verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 06 12, 09:11)
http://m.delfi.lt/kr...php?id=74906406

Stai kaip gali nutikti, jei zmogui nervai neatlaiko.
Labai gaila jauno zmogaus,  kai pagalvoji, kad jaunuoliui nuo 18 ikos metu reikejo mama priziuret...praust, tvarkyt...
O dabar dar gyvent su tokiu baisiu dalyku ant sirdies😢. Dar kalejimo gaus... Kazkaip neteisinga viskas verysad.gif .

Tikrai taip - neatlaikė žmogui nervai. Labai labai gaila man to vaikinuko. Ir supras jį tik tas, kas pats buvo susidūręs su tokiais ligoniais verysad.gif.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2017 05 26, 13:18)
Taip, tokius dalykus gali suprasti tik tas, kas visa tai apturėjo ir perėjo per tai. Aš tik galvoju, su kokiu sąžinės balsu jie iš tikrųjų gyvena-ar iš tiesų jiems viskas "do lampočki", ar vis tik kažkur širdies kraštely jaučia gėdą, kad taip daro.

Gal tiesiog ne visi žmonės empatiški? Tiesiog sukasi savo reikaluose, problemose; negali įsijausti į kitų kailį. Kai mama susirgo, viena artima giminaitė per visą laiką, 2 metus, nesurado laiko jos aplankyt, jau nekalbant apie kokį nors pagalbos pasiūlymą bent iš mandagumo. Gyveno tam pačiam mieste, tereikėjo sėst į troleibusą ir atvažiuot. Kas pikčiausia, paskambinusi per šventes skųsdavosi, kaip jai blogai, kokia ji vieniša.. Atrodo, na, tai sėsk, atvažiuok į svečius (mama ją kviesdavo) - ir nebūsi tokia vieniša. Bet kažkaip tas vienišas žmogus, dirbantis puse etato, vis laiko neturėdavo. Per laidotuves puolė ant kelių ir vaitojo ''Nebesusitikom, nebesusitikom...''.
Man ji tikrai svetimas žmogus, iš kitos galaktikos. Apie ką su ja kalbėtis? Guosti, kad vieniša, kai turi vaikų ir anūkų, kuriuos, beje, dažnai mato?.. Būtų labai sunku susivaldyti ir neįgelti.
Atsakyti

Ir vis tiek niekada nesuprasiu, kaip žmogus gali būti toks be supratimo ir bestuburis unsure.gif , kaip neturėti atjautos.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2017 06 12, 09:27)
Tikrai taip - neatlaikė žmogui nervai. Labai labai gaila man to vaikinuko. Ir supras jį tik tas, kas pats buvo susidūręs su tokiais ligoniais verysad.gif.

Klaikiai liūdna istorija. Nevienodu svoriu gyvenimas žmones užgriūva.
https://www.15min.lt...mXfOjU.facebook
Atsakyti
QUOTE(MeInBlack @ 2017 06 27, 21:41)
Klaikiai liūdna istorija. Nevienodu svoriu gyvenimas žmones užgriūva.
https://www.15min.lt...mXfOjU.facebook

As tik bandau isivaizduoti kaip jauciasi tas zmogus dabar - uzdarytas, neapsvaiges nuo alkoholio, suvokiantis ka jis padare, sazines grauzati ir pan😢. Gaila zmogaus, ziauriai liudna istorija, seku ja, aciu Dievui, kad draugai iesko gero advokato, gal kazkiek zmogui pagelbes... O siaip slykstu skaityti kai kuriu debilu komentarus po straipsniu( kad ir apie isvaizda ir svori), kas nera susidures - tiesiog nusikomentuoja...
Atsakyti
Labas mergiukai
ar jusu esamu, buvusiu ligoniuku tarpe nebuvo matanciu vaizdinius, zmones atejusius, sedinciu, kazka kalbancius ax.gif
Antra diena mama mato varnas sedincias visame kame. Girdi balsus. Skambinciau seimos daktarei, bet sekmadienis. Nezinau ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 07 02, 07:54)
Labas mergiukai
ar jusu esamu, buvusiu ligoniuku tarpe nebuvo matanciu vaizdinius, zmones atejusius, sedinciu, kazka kalbancius ax.gif
Antra diena mama mato varnas sedincias visame kame. Girdi balsus. Skambinciau seimos daktarei, bet sekmadienis. Nezinau ka daryt.

Cia haliucunacijos. Arba kvieskit greitaja ir tegu veza i priemimo skyriu( ten iskvies psichiatra) arba skambinkit seimos gydytojai, nes paprastai haliucinacijos isisiubuoja, ko pasekoje dar baisiau. Reikalingi vaistai( haloperidolis arba tiapridalis), jie receptiniai ir su dozem labai atsargiai.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti