Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (12), bendraujame toliau

Sveiki, nežinau ar čia galiu įkelti skelbimą, ar ne. Jeigu ką, labai atsiprašau už sutrukdymą. Parduodame medicininį čiužinį nuo pragulų. Slaugėme namuose savo močiutę, kadangi buvo prasidėjusios bėdos, ieškojome geriausio varianto. Mums pasiūlė čiužinį iš porolono, segmentinį (iš kubelių). Kubelius reikia išimti tose vietose, kuriose greičiausiai susidaro pragulos (kojos, užpakalis, nugara). Šis čiužinys naudotas maždaug 4 mėnesius, tad atrodo kaip naujas. Mokėjome 155 eurus, parduotume už 100 eurų, bet galima ir derėtis. Vieta - Klaipėda. Jeigu kas susidomėjote ar žinote, kas šiuo metu ieško čiužinio, susisiekite su manimi, rašydami privačią žinutę. Geros dienos visiems ir stiprybės slaugant artimuosius!
Atsakyti
Labai tylu temoje. Visas sveikinu Šv. Velykų proga, linkiu sveikatos jums ir jūsų artimiesiems, ištvermės ir kantrybės kasdienybėje.
Atsakyti
QUOTE(kair47 @ 2017 04 16, 17:20)
Labai tylu temoje. Visas sveikinu Šv. Velykų proga, linkiu sveikatos jums ir jūsų artimiesiems, ištvermės ir kantrybės kasdienybėje.

Aciu. Ir jus taip pat 4u.gif .
Atsakyti
Labas rytas,
Tylu temutėje. Kaip visoms sekasi?Ar viskas stabiliai, toje pačioje vietoje, neinant stipriai blogyn? Cambala, kaip jūsų mama?
Noa, kokiomis nuotaikomis jūs gyvenat?

Jau 5 mėn., kaip nėra mano mamos. Prisiminimai kas dieną neleidžia jos pamiršti ir taip sunku matyti ant antkapio iškaltas jos vardo raides ir mirties datą. Su laiku susigyvensiu, tai ateina tik su laiku.

Sėkmės, sveikatos ir stiprybės visoms!
Atsakyti
Labas
4u.gif
mano mama taip pat laikosi, truputi pavaikstom. Vat anyta nuo velykeliu kai pateko nukritus ligoninen, tai kasdien blogeja. Su zondu maitina jau, vyras vakar neprizadino. Gydytoja sake, kad busena kritine. Vaikstau su telefu rankoj...
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 05 25, 08:35)
Labas
4u.gif
mano mama taip pat laikosi, truputi pavaikstom. Vat anyta nuo velykeliu kai pateko nukritus ligoninen, tai kasdien blogeja. Su zondu maitina jau, vyras vakar neprizadino. Gydytoja sake, kad busena kritine. Vaikstau su telefu rankoj...

Tai 2 rimtus ligonius turite verysad.gif.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2017 05 25, 09:43)
Tai 2 rimtus ligonius turite verysad.gif.

dabar su vyru po viena. Jo mama dar palyginus stipri buvo, viena gyveno. Mes nuo pavasario iki ziemos atskiruos miestuos gyvenam, 40km. atstumu.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2017 05 25, 06:12)
Labas rytas,
Tylu temutėje. Kaip visoms sekasi?Ar viskas stabiliai, toje pačioje vietoje, neinant stipriai blogyn?  Cambala, kaip jūsų mama?
Noa, kokiomis nuotaikomis jūs gyvenat?

Jau 5 mėn., kaip nėra mano mamos. Prisiminimai kas dieną neleidžia jos pamiršti ir taip sunku matyti ant antkapio iškaltas jos vardo raides ir mirties datą. Su laiku susigyvensiu, tai ateina tik su laiku.

Sėkmės, sveikatos ir stiprybės visoms!

Labas,
Aciu, nieko, viskas po senovei. Ziema isvis is namu net i poliklinika nevaziuodavom, dabar susilo, kvepia visur, tai profilaktiskai pas gydytojus vaziuojam, tyrimus darom. Tai ir lauke truputi pavaikstom, tik sunku jau, atstumai sunkiau iveikiami nei pries metus. O ir laiptais uzlipt sunku.
Visada ant kapu ( ir ne tik) prisiminimai uzpuola, mano tevo jau 7 metai nera, bet liudziu...
O kaip jus su sese? Nepagerejo santykiai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 05 25, 11:15)
O kaip jus su sese? Nepagerejo santykiai?

Ne, nė kiek nepagerėjo. Absoliučiai. Nemanau, kad jie jau visumoj kada nors geresni ir bus. Per didelės abiejų ambicijos, nuoskaudos, nepagarba viena kitai mus išskyrė ilgam ir gal net labai ilgam. Bet, baisu ir pasakyti, aš ir nenoriu jau jokio artumo. Tiek visko prikiaulino, kad nesinori jokių santykių-bent jau kol kas.
O kaip jūsų brolis-gal kitaip, geriau dabar elgiasi?
Atsakyti
Pries valanda mire anyta.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 05 25, 18:46)
Pries valanda mire anyta.

A. A. jai. Užuojauta jums, stiprybės!
Atsakyti
aciu, vaziuoju i Panevezi.
Atsakyti