Aš tai dabar Facebooke mačiau, yra toks kaniterapijos centras. Ten gal ne bet kokie šunys, o ruošti, bet juos vedžioja po visokias ligonines, senelių namus. Tai aš galvoju, kad namie turėt šunų ir kačių - tai vietoj vaistų Kaip termometrą kokį
Va jie: https://www.facebook...38735996179897/
mama mano katinu tai ne ne ne. O tie i jos kambari braunasi, i jos vieta atsigula. Nebent, jei stoviu salia ir sakau: taigi paglostyk, tada paglosto, bet kaip ir is reikalo, o ne noro. O katinai mielai miegotu pas ja ne tik kambary, bet ir lovoj.
O vat mūsų katinai, nors labai mėgsta miegoti pas žmones, pas senelį nelipa. Aplink - apeina, ant radiatoriaus - paguli. Bet jie to antipraagulinio čiužinio bijo. Jis elektrinis ir pūtinėjasi, ir skleidžia šiokius tokius garsus, kaip kad dūsauja - pradžioj negalėjau šalia miegot, kas 5 minutės maniau, kad senelis pats O jis sau ramiai miega, čiužinys pats brazda kates gąsdina.
Bet be čiužinio negaliu, bijom pragulų.
Bet be čiužinio negaliu, bijom pragulų.
Nusss, mergos, atsisveikinu. Jau beveik dvi valandos, kaip nieko nebekaršinu, nebeslaugau ir nieko jam nebeskauda. Ir nesusidarys pragulos, ir nereiks rūpintis, kad nevalgo, nes nebevalgys ir nebegers ir..................................
Ir man jau jo trūksta. Tokio, kaip buvo prieš metus. Baisiai blogai, kai numiršta kažkas, ką mylėjai labiausiai pasulyje. Kita vertus, jam ten tikrai geriau...
Ir man jau jo trūksta. Tokio, kaip buvo prieš metus. Baisiai blogai, kai numiršta kažkas, ką mylėjai labiausiai pasulyje. Kita vertus, jam ten tikrai geriau...
QUOTE(Noa @ 2016 12 11, 15:45)
Nusss, mergos, atsisveikinu. Jau beveik dvi valandos, kaip nieko nebekaršinu, nebeslaugau ir nieko jam nebeskauda. Ir nesusidarys pragulos, ir nereiks rūpintis, kad nevalgo, nes nebevalgys ir nebegers ir..................................
Tokioje situacijoje visada pritrūksta žodžių .
Stiprybės. Liūdna ir graudu . Apsiašarojau. Įsivaizduoju, kokia tuštuma širdyje...
Kažkaip dar nesusigaudau situacijoj. Čia vaikams aiškinu, kaip seneliui dabar jau gerai, nes jis pas savo tėvus, žmoną, dukrą, brolius ir seseris, o čia žiūriu senas nuotraukas ir bliaunu. Bet turbūt visada taip, kai kažkas taip smarkiai pasikeičia...
Ir atrodo, supranti žmogus, kad taip ir turėjo būti, nes na kur daugiau, visiems pabaiga ta pati, bet kažkaip be jos viskas nei šis, nei tas atrodo...
Ir atrodo, supranti žmogus, kad taip ir turėjo būti, nes na kur daugiau, visiems pabaiga ta pati, bet kažkaip be jos viskas nei šis, nei tas atrodo...
Noa, užuojauta...laikykis.
uzuojauta, laikykis, stiprybes jusu seimai
Ačiū... Nu bet mergos, ir nesakykit, kad nežinojau? Atsimenat gi, pasakojau, kaip išsibūriau, ir tada sakiau, kad iki gruodžio esu rami. Rugsėjį sakiau ar kada... Ir va. Vat ir sakykit, kad mistika neveikia.
QUOTE(rasulensija @ 2016 11 30, 20:11)
</p><p>Turiu dar praktinį klausimą- kaip sprendžiat higienos klausimus?Na padaro žmogus pro šalį, su prausimu irgi bėdos prasidėjo. Plaukam gelbsti sausas šampūnas, o visa kita? Mąsatu ar yra skirtumas tarp visokių tenos servetelių ir kūdikių valymui skirtų :unsure:Paprastos intymios higienos jau dabar, kai nebesilipa vonion visai, darosi per silpna priemonė..
</p>
Mamą, kai gulėjo ligoninėj, kartais ant greito apiplaudavo sodos ir vandens tirpalu. Šiaip pačios naudojam paprastas Huggies tipo kūdikių serveteles - per akcijas priperku su kaupu. Manau neverta Tena tipo servetėlėm švaistytis. Užteks rankšluostuką turėt ir kokią skystą dezinfekcinę priemonę. O rankšluostuką (us) galėsite skalbt
QUOTE(Noa @ 2016 12 11, 16:45)
Noa, stiprybės.pagalvokit apie tai, jog jūsų seneliui dabar geriau, jis nesikankina ir tikrai bus su jumis jūsų širdyje.
Prisidedu prie visų, spaudžiančių Noa'i ranką ir linkinčių stiprybės.