Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (12), bendraujame toliau

QUOTE(Noa @ 2016 12 08, 10:33)
Taigi tu mane užblokavai. Ko čia kabinėjiesi?  biggrin.gif Ar vėl atblokavai, nes nori pasiėst?  biggrin.gif Ir dar rėkia, kad ne boba biggrin.gif O tai kas tada? biggrin.gif Diedai taip nedaro biggrin.gif

Eik arbatos atsigerk.

Aš galiu čia imt su tavim peštis, aš moku tai daryti, bet žinok, tikrai tingiu. Ne ta vieta visiškai ir kam man to reikia.

Arba ne, ne  arbatos. Išgerk kokio persen ar valerijono, ir atleis.

Pirmą kartą matau žmogų, kuris taip prisikabina be jokios priežasties, tipo, tu man nepatinki, ir viskas. Niekam nepatinka visi pasaulio žmonės, tu ne viena tokia. Bet visi pakenčia. Tai ir tu pakentėk, juk didelė esi. Neturėtų tau būti didelė naujiena, kad ne visi žmonės yra tokie, kaip tu norėtum. Atstok. Linkiu tau ramybės, kaip sakoma per mišias, linkiu tavo mamai sveikatos, ir būk sau, nes nu žinok nei šis, nei tas tą savo pyktį čia išlieti. Ne šiukšlių konteineris šita tema, ačiū už supratimą.
Papildyta:
Aplamai tai aš net pamiršau, ko čia ėjau.
Atėjau pasidžiaugti, kad senelis biskutuką atkuto. Maniau, šakės, nes viduriavo kokias 4 savaites, ir nepadėjo niekas, nei smecta, nei lopediumas, dėl to pradėjo trūkti kalio ir hemoglobinas kristi ir gavosi visiška fignia.

Tai gydytoja pasiūlė tai, ko nebūčiau sugalvojus - gerti kreon. Kasos fermentą. Tris kartus. Tai baisiai gerai padėjo - niekad nepamaniau, kad tai galėtų padėti! Tfū tfū tfū, kad nebūčiau porisikalbėjus, bet šiandien visa baisiai patenkinta smile.gif

Netujinkit manes, nes nei mes drauges, nei as su jumis tvarte kiaules auginau smile.gif.
Taip, kada esu prisijungus savo vardu - jusu zinuciu nerodo. Bet iseidama is forumo paspaudziu " atsijungti". Ir kai skaitai - nori nenori skaitosi. Tai jau taip su tuo ignor yra smile.gif.
Ne zmogus man nepatinka, man juokingai atrodo, kai kalba beli kalbet. Nes protingas zmogus nelabai snekes apie ta, ko nesupranta. Bet aisku, jei yra poreikis sneketi kad uzkist eteri jau nieko nepadarysi.
Savo palinkejima sau atgal pasiimkit. Jums prireiks. 4u.gif .
Atsakyti
O jums pačiai negėda garsiai pareikšti, kad žmogų užblokavot, bet vis tiek jo žinutes skaityti, o paskui grįžti ir kaip bolonkė apkiauksėti? biggrin.gif Man tai būtų žiauriai gėda biggrin.gif Jau tada nors apsimesčiau, kad nebematau tų žinučių biggrin.gif

Juk jūs - JŪS - iš tikro, kad ten žino, gal ir laukiatės - suprantat, kad jūs neteikiat jokios naudingos informacijos, o tiesiog kabinėjatės prie žodžių? Jūs net neginčijat jokio svarbaus klausimo. Jūs tiesiog... Kiau kiau kiau smile.gif Na ar gražu suaugusiai moteriai, kuri teigia, kad yra protinga, išsilavinusi, kiaules tvarte ganė pati viena, gal net yra gražuolė - šito neteigiu, nemačiau, bet visaip gali būt. Susiimkit! biggrin.gif

Ir žinokit, aš daugiau Jūsų Didybei nebeatsakinėsiu, nes tas nusileidimas iki turgaus bobos lygio man kažkoks neįdomus šiuo metu smile.gif Kitą kartą, kai bus nuotaika, dabar pas mane visi serga, mokslai spaudžia, neįdomu man peštis su nepažįstama boba. Tai yra, su nepažįstamu isterišku, tai yra, didingu karališkos šeimos atstovu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 gruodžio 2016 - 11:31
QUOTE(Noa @ 2016 12 08, 11:29)
O jums pačiai negėda garsiai pareikšti, kad žmogų užblokavot, bet vis tiek jo žinutes skaityti,  o paskui grįžti ir kaip bolonkė apkiauksėti? biggrin.gif Man tai būtų žiauriai gėda biggrin.gif Jau tada nors apsimesčiau, kad nebematau tų žinučių biggrin.gif

Tai kad paaiskinau kodel matau jusu zinutes smile.gif.
Ir jei jau sveiko proto esat, tai siandien dienos pirmam savo poste jums atrasiau i jusu speliones apie savo seima. O bolonke pasirodot jus smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 12 08, 11:29)
Jūs net neginčijat jokio svarbaus klausimo. 

Tai kad kol kas niekas klausimu neuzduoda. Kai pas kazka budavo neaiskumai, tai ir nagrinedavom. Pravartu nors butu ankstesnes temas paskaityt bendram isprusimui mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 gruodžio 2016 - 11:46
Noa ir Cambala, ginčijatės "tuščioj vietoj". Baikite. Visai nesvarbu, kurios žodis paskutinis beprasmiškame apsižodžiavime. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 12 08, 12:50)
Tai kad paaiskinau kodel matau jusu zinutes smile.gif.

Forumas viešas, tai ir aš įsiterpsiu į pokalbį - juokingai jūs čia "ignoruojat": atsijungiat, tada sugrįžtat į temą, perskaitot, ką Noa parašė, tada prisijungiat, vėl ateinat į temą, pakomentuojat... Žiaurus ignoras, tikrai tongue.gif

O šnekėtis, rodos, nedraudžiama apie nieką... Ne kokio brangaus teisininko kontoroj sėdim, kur kiekviena eilutė aukso vertės ir kiekvienas teiginys kodeksais paremtas. Galim ir pasvarstyt, ir paspėliot, ir nuomonėm pasikeist, ir svetimus diedukus apšnekėt, ir ką? mirksiukas.gif

Šitąjį... Negražu juoktis iš slaugomo žmogaus, dargi savo mamos, bet kad... Žo, įsikatinom katę (sekasi mums tuo klausimu - tai įsišuninam ką, tai įsikatinam, net įsipaukštinę buvom lotuliukas.gif ), toji susirado šiltą vietelę mamos lovoj, pažaidė jos truputėlį, gal ir susistumdė dėl minkštesnės pagalvės, rezultate mamos rankos apdraskytos. Nedaug, bet kai naudoja kraują skystinančius, tai vaizdelis kruvinokas. Nudezinfekavau, pleistrais aplipdžiau, dabar guli babytė lovoj kaip po mūšio. O patenkinta visa! Sudalyvavo realiam gyvenime bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 08 gruodžio 2016 - 12:56
QUOTE(biologė @ 2016 12 08, 12:48)
Forumas viešas, tai ir aš įsiterpsiu į pokalbį - juokingai jūs čia "ignoruojat": atsijungiat, tada sugrįžtat į temą, perskaitot, ką Noa parašė, tada prisijungiat, vėl ateinat į temą, pakomentuojat... Žiaurus ignoras, tikrai tongue.gif

Tai juokites kiek norit. As ta ignora vakar pabandziau pirma kart. Net nezinojau kaip jis veikia.
O kai esi neprisijunges tai ir matosi viskas kas ka raso. O jei i noa nesamone atsakau, tai manau verta, tiesiog del tos priezasties, kad nemaltu š... ( cia as apie tai, kad turiu ir vyra ir vaika).
Atsakyti

Šitąjį... Negražu juoktis iš slaugomo žmogaus, dargi savo mamos, bet kad... Žo, įsikatinom katę (sekasi mums tuo klausimu - tai įsišuninam ką, tai įsikatinam, net įsipaukštinę buvom lotuliukas.gif ), toji susirado šiltą vietelę mamos lovoj, pažaidė jos truputėlį, gal ir susistumdė dėl minkštesnės pagalvės, rezultate mamos rankos apdraskytos. Nedaug, bet kai naudoja kraują skystinančius, tai vaizdelis kruvinokas. Nudezinfekavau, pleistrais aplipdžiau, dabar guli babytė lovoj kaip po mūšio. O patenkinta visa! Sudalyvavo realiam gyvenime bigsmile.gif

Aha, seneliui katinai irgi patinka. Ir pasakojimai apie juos. Kažkaip tie gyvūnai psichologiškai naudingi, man atrodo.

Pas mus dabar yra trys katinai - du naminiai į lauką neinantys, ir kiemo administruojanti katė. Kai mes atsikraustėm, ji jau buvo, nes ji administruoja visą rajoną. Labai faina, meili katė, šeria ją kas netingi, visi kaimynai ją įsikatinę biggrin.gif Tai mano Kuzys, kuris iš tų dviejų yra carskaja morda ir valdovas, leidžia putas - pamatęs ją, užrinka riksmą ir ten visaip gąsdina karate judesiais. O ta mačius šitokių ne vieną ir ne du, ir leidžia sau nekreipti dėmesio į jo didybę biggrin.gif
Šituos veiksmus pasakoju seneliui. Ir jam patinka smile.gif
Atsakyti
Tai gerai, kad administratorius katė, o pas mus šunys. Tiksliau vienas, nes kita, įsišunintoji, pamaiva ir pataikūnė, visus myli ir pilviuką kiša pakasyt. Žiemą ne problema katę viduj išlaikyt, bet kaip bus pavasarį, tai galvasopis. Dėl to iki šiol nenorėjau kačių, bet va dabar tiesiog... atsitiko. Ir gerai, pasirodo - nors mama būdavo gyvūnams gan abejinga, bet dabar džiaugiasi ir man kasdien papasakoja, kaip abi laiką leido bigsmile.gif
Atsakyti

Aha, seneliui katinai irgi patinka. Ir pasakojimai apie juos. Kažkaip tie gyvūnai psichologiškai naudingi, man atrodo.

Pas mus dabar yra trys katinai - du naminiai į lauką neinantys, ir kiemo administruojanti katė. Kai mes atsikraustėm, ji jau buvo, nes ji administruoja visą rajoną. Labai faina, meili katė, šeria ją kas netingi, visi kaimynai ją įsikatinę biggrin.gif Tai mano Kuzys, kuris iš tų dviejų yra carskaja morda ir valdovas, leidžia putas - pamatęs ją, užrinka riksmą ir ten visaip gąsdina karate judesiais. O ta mačius šitokių ne vieną ir ne du, ir leidžia sau nekreipti dėmesio į jo didybę biggrin.gif
Šituos veiksmus pasakoju seneliui. Ir jam patinka smile.gif
Atsakyti
Čia mūsų asmenybės dvejinasi ar forumas kvailioja?

Norėjau parodyt, kokią dar dovanos idėją radau:

http://dovanusalis.l...asazu...=pėdų

Buvo tokių ir pigu.lt, gal ten ir kaina draugiškesnė, bet nebėra.
Atsakyti
Forumas sublūdęs biggrin.gif
Mums tiktų ir administruojantys šunys, mes neišrankūs biggrin.gif

Koks įdomus masažuoklis, o kažin, kaip jis ten masažuoja?

Atsakyti
Mano tėtis po 2 insulto per televiziją nelabai ką suprasdavo, bet apie gyvūnus visas laidas žiurėjo. turėjom šuniuką, tai kai nuvažiuodavom į svečius buvo geriausias draugas. Gal ligoniam tai kaip kokia terapija, su žmonėm nelabai išeina bendrauti, o su gyvūnais lengviau. Kažkur mačiau laidą kad senelių pensione laiko kates ir šunis kad gyventojai turėtų kažkokį aktyvų užsiėmimą. Ir tas jiem padeda.
Atsakyti