Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija, Kemeras ir jo apylinkės

Užsienio turistų anei vieno nesutikau, na arba bent jau šviesių ir ne musulmonų. Irano piliečių tikrai neatskiriu nuo turkų  :ax:

efda926d8ddd.jpg

Yra speciali vieta piknikams

abfa71f76f5b.jpg

Jei yra vieta, reikia ja ir pasinaudoti. O čia mano pietūs :)

7507704b1781.jpg

Atsakyti

Atgal irgi neteko ilgai pėdinti, antra pravažiavusi mašina net nestabdoma sustoja. Tokia tikra darbinė, visa murzina, dulkėta. Bet aš jau kaip ir minėjau neišdidi  :mirksiukas:  sėduosi ir važiuoju. Panašu kad mane iki pačio Kemero vyriokas būtų davežęs bet aš ne tik neišdidi, bet ir baikštoka, užsisakau kad prie prekybos centro Depo mane išleistų, sakau noriu šopintis. Bet ir gerai kad ten užsuku, tokį gražų sūnui švarką vos už 21 eurą nuperku. Ten daugiau prekių su nuolaidomis, o ir didelių dydžių gerokai daugiau nei Kemero prekybcentriuose. Tik problema manyje, labai greit man užknisa šopintis :) Taigi grįžtu atgal tramvajumi iki Antalijos otogar, o iš ten jau dolmušu.

b6873f7a3f75.jpg

902e5569893a.jpg

Atsakyti

Antalijos keltuvas.

Važiuojant iš Kemero pusės dolmušo vairuotojo paprašyti kad sustotų prie Tunektepe Teleferik, o ten keli žingsniai iki keltuvo. Iš Antalijos galima važiuoti KL 08 miesto autobusu iki galinės stotelės( ir kiti veža, bet aš šiuo važiavau, todėl drąsiai ir sakau) kaina 15TRY

4d88d1d6bb0d.jpg

723c9cc0dfcc.jpg

Tolumoje matosi mažytė neištikimų moterų sala, neištikimų vyrų sala- visa likusi Turkijos teritorija :)

b29a7cda1075.jpg

Atsakyti

Eco dream club- didžiulis apleistas viešbučio kompleksas Camyuva miestelyje. Kartais žemėlapiuose dar kaip Vera Aqua Resort žymimas. Šalia viešbučio yra dolmušo stotelė.

Mano dolmušo vairuotojas tik šypsotis pradėjo kai pasakiau į kurį viešbutį važiuojame, aišku aš dar pasitikslinau ar tai miręs viešbutis, šypsena tik padidėjo. o kai išlipinėjome iš dolmušo jau balsu juokėsi. Matyt pamanė ir ko tik tie turistai iš dyko buvimo neprisigalvoja, gyvena gražiuose viešbučiuose, bet būtinai į apleistus lenda  :hmm:   :lol: 

d692cb4d08cf.jpg

Išlipus pasitinka štai toks vaizdas

0b18eafc3b92.jpg

b22c3d79c185.jpg

256b12a76d63.jpg

00e1bc110f49.jpg

Atsakyti

Pačių įspūdingiausių vietų nė nenufotografavau, o tiesig ryte ryjau akimis, landžiojau, žiūrinėjau kaip čia sprando nenusisukus ir apie fotografavimą nė minties nekilo :) Viršuje ant kalno su vaizdu į jūrą superinės vilos būta, keli kambariai, privatūs baseinai ir nuostabus vaizdas į jūrą... 

92628be3f705.jpg

Turkijoje matyt negirdėtas dalykas asmens duomenų saugumas...

9c63061df5ff.jpg

31ae0e11a88b.jpg

e57ecf32608a.jpg

Prie jūros vaizdas gerokai graudesnis, baseinų baseinėlių, pramogų zonų ir ko tik ten nebūta...

b8cea499b91c.jpg

4dd555ac094b.jpg

0786e0b40460.jpg

Pajūryje susitinkame keliatą turkių su būriu vaikučių, piknikauja. Pakviečia ir mus prisijungti, na šįkart aš pasikuklinu- padėkoju ir atsisakau  :ax: Iš tiesų tai būtų įdomu su moteriškėmis pabendrauti, bet kalbos barjeras ir netikėtumo faktorius suveikė. :)  Antalijoje ant kalno ukrainiečiai vyno pakvietė, šiaip tai prieš kylant keltuvu apsauga iškrato ir į viršų maisto ir gėrimų neįsineši, yra saugojimo kameros, kaip parduotuvėse, ir ten tenka palikti. Bet jiems vieną termosiuką pavyko prasinešti. Tąsyk nepasikuklinau, kartu viename vagonėlyje kilom, jau lyg ir pažįstami tapome :4u:  

Aš tikrai neatrodau kaip nedavalgiusi, labiau jau atvirkščiai, bet kažkodėl kelionėse, o ypač Turkijoje mane visi stengiasi pamaitinti  :lol: 

Išeinant pamatau šį užrašą, na ką- per vėlu jau :) 

3276d71cd635.jpg

Atsakyti
kai buvom Club Salima salia irgi buves didelis be proto viesbutis Crystal pavadinimo, o landziot nedrysau tik viena nuotraukele padariau, pastatai be langu, didziuliai apleisti rozynai ir prieplauka nz zdz net sirdi suspaude
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 05 lapkričio 2017 - 17:32

Ačiū labai už tokį įdomų ir praktiškais patarimais, detalėmis turtingą pasakojimą.

Perskaičiau su dideliu įdomumu, o taip pat užsisaugojau nuorodą, kad prieš išvykdama atostogų į Turkiją dar kart paskaityčiau. Taip pat, turiu pripažinti - Jūs be galo drąsi moteris! man vienai restorane valgyt nesmagu, o Jūs - ant tiek avantiūrų "pasirašėt" :) žaviuosi

Atsakyti

Ačiū labai už tokį įdomų ir praktiškais patarimais, detalėmis turtingą pasakojimą.

Perskaičiau su dideliu įdomumu, o taip pat užsisaugojau nuorodą, kad prieš išvykdama atostogų į Turkiją dar kart paskaityčiau. Taip pat, turiu pripažinti - Jūs be galo drąsi moteris! man vienai restorane valgyt nesmagu, o Jūs - ant tiek avantiūrų "pasirašėt" :) žaviuosi

Ačiū už gerus žodžius. Nemoku glaustai pasakoti, man detalės kaip prieskonis  :) 

Nė velnio nesu drąsi, man irgi nėra smagu vienai kavinėje valgyti, o dar baimė užsisakyti nevalgomą maistą ar užsirauti ant neekonominio restorano ir tai pamatyti tik kai gausiu sąskaitą nuo to mane atbaido. Aš jau geriau jaučiuosi parduotuvėje nusipirkus airano ir simitą ar kokią bandelę ir jei žiauriai alkana nors ir šalia parduotuvės ant suoliuko jais pasistiprinti  :4u:  Ir vietiniams nuotaiką pakeliu, kas nors pakalbina, palinki gero apetita ar tiesiog šypsosi :) 

Kiekvienas turime savo baimių, kartais jas bandome įveikti, o kartais tiesiog išvengiame tų situacijų...

Atsakyti