Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

Vis paskaitineju sia temute ir uz kiekviena laikau kumstukus, labai dziaugiuosi, kaip pasiseska ir liudziu kam nepasiseka. Siandien likau nustebusi skambino Mastura klause, kaip as ar dar nesupuoju mazylio, o tai rodo, kad jie veda tikra statistika, o ne isgalvota. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 08, 17:33)
Vis paskaitineju sia temute ir uz kiekviena laikau kumstukus, labai dziaugiuosi, kaip pasiseska ir liudziu kam nepasiseka. Siandien likau nustebusi skambino Mastura klause, kaip as ar dar nesupuoju mazylio, o tai rodo, kad jie veda tikra statistika, o ne isgalvota. smile.gif

Super, kaip malonu ir tikrai, statistika ne iš lempos smile.gif O kaip yra, dar laukime ar jau yra mažiukas/-ė? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 11 08, 16:41)
Super,  kaip malonu ir tikrai, statistika ne iš lempos  smile.gif O kaip yra, dar laukime ar jau yra mažiukas/-ė? wub.gif  wub.gif  wub.gif

Terminas penktadieni tai dar kolkas du viename smile.gif
Atsakyti

Tai nėštumo metu suprantama, bet aš kaip ir nesilaukiu dar. Tai nžn ar vaistams kaltę verst taip tikintis, kad prg netrūksta, ar tiesiog organizmas grybauja :)

Tie vaistukai "dufalak".

Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 11 08, 17:21)
Taip, taip ir turėjau omeny mikro TESA  biggrin.gif Gal galima plačiau, kaip ir kokiu metu tai vyksta? Ar tuo pat metu vienas į vieną operacinę punkcijai, o kitas - tesai keliauja, ar paeiliui?... Ir gal žinai, jei ejakulente yra pavieniai spermiukai ir tie patys nelabai kokie, tesos metu jie išgaunami kokybiškesni?  mastau.gif

Sveika,
Musu atveju bandomoji Tesa rado 8vnt nekokybisku kareivuku, vieni nejudejo, kiti judejo vietoj.
Pas vyrus siaip, buna milijonai kokiu nors, mirusiu nors. Zodziu, Mikro Tese sudetingesne procedura, po Tesa stoji ir eini, po Mikro Tese vaiksciot negali ir labai skauda,'kaip suprantu, skauda labiau nei moterims po punkcijos.
Siaip, turkai sake,'kad geriausia yra jau praeje pro visur, nes kareivukai tada buna susiformave ir pan, o paimti bet kokiu operaciju budu yra maziau kokybiski.
Bet konkreciai musu atveju po Mikro Tese jie buvo visiskai geri, geresni nei po Tese. Nezinau, ar del operacijos buvo, ar del sugerto papildu kiekio. unsure.gif Ir rado jur kas daugiau, jau tukstanciais.
Pirma dare operacija vyrui, tipo jei neras, kad zinotu, ka su manim daryt. Nors kazkas sake, kad kiausalasciu turkai nesaldo, musu atveju, jei nebutu buve kareivuku,'mano folius butu salde.
Tai pirma operacija vyrui, lauki rezultatu, o tada punkcija.Tiesa sakant, vos dalaukiau tos punkcijos, nes buvo paskirta 14:30val, o velavo.. Iki tol negalejau nei gerti nei valgyt.
Norit daryt Tesa? Idomu, ar turkai skirs.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, nežinau ar dar kas mane čia pamena 4u.gif bet vis pagalvoju apie FET, tik nenutuokiu ko tam reikia ir ką reikia atlikti. turime Memorial 4 blastutes. Gal kuri netingėtų parašyti nuo ko pradedamas pasiruošimas ir pati procedūra kokia? Tinka ir į AŽ ar nuoroda, kur rasčiau info.

Labai džiugu už tas, kurios augina pilvukus ar supuoja savo svajones wub.gif ir labai tikiuosi, kad stebuklai vyksta ir neaplenks tų, kurios vis dar kelyje !!!
Atsakyti
Labukas visoms, pagaliau ir mes sulaukem 5os dienos 4u.gif
Siandien uzsaldem 6 blastutes, kaip Mastura pasidalino, 2 top quality: 5AA
5AB
4AB
5BA, dar dvieju nezinojo, bet sake parasys veliau. wub.gif
Esu visiskam kosmose ir dar labai sunku suvokti gautas naujienas, bet esu LABAI LABAI LABAI dekinga turkams, uz ju darba ir pastangas bei pagalba tureti ta galimybe ir realu sansa bigsmile.gif
Zinau, kad dar laukia ne vienas etapas, bet bent jau dabar esam begalo laimingi, o laikas parodys kaip toliau mums klosis ax.gif
Dabar belieka atsigauti ir apsiginkluoti kantrybe, nes teks praleisti ne viena cikla, o du ir tik ant trecio bus galima ruostis FET jei viskas ok, taip pasake gyd po vakar apziuros, nes kiausides labai padidejusios del hiper ir vieno ciklo sake permazai joms nurimti blink.gif
Aciu visoms jums uz palaikima! Jus visos nuostabios: matytos ir nematytos! 4u.gif sekmes mums visoms!
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 08, 18:07)
Terminas penktadieni tai dar kolkas du viename smile.gif

Oj,kaip fainai,jau ant dienu supuosi savo dziaugsmeli wub.gif

QUOTE(nefifi @ 2016 11 08, 18:11)
<p>Tai nėštumo metu suprantama, bet aš kaip ir nesilaukiu dar. Tai nžn ar vaistams kaltę verst taip tikintis, kad prg netrūksta, ar tiesiog organizmas grybauja smile.gif</p><p>Tie vaistukai "dufalak".</p>

Bet Pupo 4u.gif nuo pradziu ir uzkietejo, tai gal ir nuo progesterono, kazkaip net nesumasciau del ko smile.gif

QUOTE(Pagre @ 2016 11 08, 18:51)
Labukas visoms, pagaliau ir mes sulaukem 5os dienos  4u.gif
5AB
4AB
5BA, dar dvieju nezinojo, bet sake parasys veliau. 

Superrrrrrr yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 11 08, 18:51)
5AB
4AB
5BA, dar dvieju nezinojo, bet sake parasys veliau.  wub.gif
Esu visiskam kosmose ir dar labai sunku suvokti gautas naujienas, bet esu LABAI LABAI LABAI dekinga turkams, uz ju darba ir pastangas bei pagalba tureti ta galimybe ir realu sansa  bigsmile.gif
Zinau, kad dar laukia ne vienas etapas, bet bent jau dabar esam begalo laimingi, o laikas parodys kaip toliau mums klosis  ax.gif
Dabar belieka atsigauti ir apsiginkluoti kantrybe, nes teks praleisti ne viena cikla, o du ir tik ant trecio bus galima ruostis FET jei viskas ok, taip pasake gyd po vakar apziuros, nes kiausides labai padidejusios del hiper ir  vieno ciklo sake permazai joms nurimti  blink.gif
Aciu visoms jums uz palaikyma! Jus visos nuostabios: matytos ir nematytos!  4u.gif sekmes mums visoms!

Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 11 08, 16:19)
O taip...buvo šitas "malonumas", neprisimenu iki kelintos savaitės. Mastura sakė, kad jei užkietės viduriai, nestenėti wc. Minėjo ką galimėtų nusipirkti, palengvinimui, bet man kažkaip įėjo per vieną ausį ir išėjo  ax.gif Aš natūralias būdais su tuo kovojau, man padėjo - užsipildavau šiltu/karštu vandeniu džiovintų abrikosų, slyvų - po 4 ar 5 vienetus. Geriausiai iš vaakro, tuomet kitą dieną išgerdavau tą skystimėlį (kaip kompotas) ir viską suvalgydavau.  4u.gif

Duphalac
Yra ir lt jo, tik kaina 4 kartus didesnė, nei tr, kaip ir visų vaistų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 08, 16:33)

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2016 11 08, 17:26)
Sveika,
Musu atveju bandomoji Tesa rado 8vnt nekokybisku kareivuku, vieni nejudejo, kiti judejo vietoj.
Pas vyrus siaip, buna milijonai kokiu nors, mirusiu nors. Zodziu, Mikro Tese sudetingesne procedura, po Tesa stoji ir eini, po Mikro Tese vaiksciot negali ir labai skauda,'kaip suprantu, skauda labiau nei moterims po punkcijos.
Siaip, turkai sake,'kad geriausia yra jau praeje pro visur, nes kareivukai tada buna susiformave ir pan, o paimti bet kokiu operaciju budu yra maziau kokybiski.
Bet konkreciai musu atveju po Mikro Tese jie buvo visiskai geri, geresni nei po Tese. Nezinau, ar del operacijos buvo, ar del sugerto papildu kiekio. unsure.gif Ir rado jur kas daugiau, jau tukstanciais.
Pirma dare operacija vyrui, tipo jei neras, kad zinotu, ka su manim daryt. Nors kazkas sake, kad kiausalasciu turkai nesaldo, musu atveju, jei nebutu buve kareivuku,'mano folius butu salde.
Tai pirma operacija vyrui, lauki rezultatu, o tada punkcija.Tiesa sakant, vos dalaukiau tos punkcijos, nes buvo paskirta 14:30val, o velavo.. Iki tol negalejau nei gerti nei valgyt.
Norit daryt Tesa? Idomu, ar turkai skirs.. unsure.gif

Turkai turi galimybes šaldyti kiaušialąstes. Su Mastura apie tai kalbėjau. Bet, sakė, kad griežtai pas juos rekomenduota kada kiaušialąstes galima šaldyti. Pvz, jei onkologinė liga arba vyresnio amžiaus netekėjusi moteris.

Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2016 11 08, 17:51)
5AB
4AB
5BA, dar dvieju nezinojo, bet sake parasys veliau.  wub.gif
Esu visiskam kosmose ir dar labai sunku suvokti gautas naujienas, bet esu LABAI LABAI LABAI dekinga turkams, uz ju darba ir pastangas bei pagalba tureti ta galimybe ir realu sansa  bigsmile.gif
Zinau, kad dar laukia ne vienas etapas, bet bent jau dabar esam begalo laimingi, o laikas parodys kaip toliau mums klosis  ax.gif
Dabar belieka atsigauti ir apsiginkluoti kantrybe, nes teks praleisti ne viena cikla, o du ir tik ant trecio bus galima ruostis FET jei viskas ok, taip pasake gyd po vakar apziuros, nes kiausides labai padidejusios del hiper ir  vieno ciklo sake permazai joms nurimti  blink.gif
Aciu visoms jums uz palaikima! Jus visos nuostabios: matytos ir nematytos!  4u.gif sekmes mums visoms!

Kokie gražūs blastukai wub.gif
Sveikinu 4u.gif
Ir linkiu greičiau su tuo grožiu susitikti ir jį pasiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2016 11 08, 18:34)
Sveikos mergaitės, nežinau ar dar kas mane čia pamena  4u.gif  bet vis pagalvoju apie FET, tik nenutuokiu ko tam reikia ir ką reikia atlikti. turime Memorial 4 blastutes. Gal kuri netingėtų parašyti nuo ko pradedamas pasiruošimas ir pati procedūra kokia? Tinka ir į AŽ ar nuoroda, kur rasčiau info.
Labai džiugu už tas, kurios augina pilvukus ar supuoja savo svajones  wub.gif ir labai tikiuosi, kad stebuklai vyksta ir neaplenks tų, kurios vis dar kelyje !!!

Sveika, mes darem, bet jau tiksliai neatsimenu kokiu vaistuku reikia, geriausia butu jei parasytum koordinatorei mirksiukas.gif O tada reiketu tartis su mergaitem kad atveztu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2016 11 08, 15:34)
Sveikos mergaitės, nežinau ar dar kas mane čia pamena  4u.gif  bet vis pagalvoju apie FET, tik nenutuokiu ko tam reikia ir ką reikia atlikti. turime Memorial 4 blastutes. Gal kuri netingėtų parašyti nuo ko pradedamas pasiruošimas ir pati procedūra kokia? Tinka ir į AŽ ar nuoroda, kur rasčiau info.
Labai džiugu už tas, kurios augina pilvukus ar supuoja savo svajones  wub.gif ir labai tikiuosi, kad stebuklai vyksta ir neaplenks tų, kurios vis dar kelyje !!!

Sveikute mirksiukas.gif
Tikrai reikes Estrofem, Folbiol dar liepia gert tuo paciu, Chrinone gelio, ir dar, jeigu neklystu, tai Rulid ir Prednol. As, jusu vietoje, dar nuvykciau komsultacijai ir apziurai pries tai, isitikint, kad viskas pas tave gerai, tuo paciu pasitikslinsit del vaistuku ir ju parsivesit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 08 lapkričio 2016 - 22:40